-
Da se razumemo nemam ništa protiv takmičenja, pogotovu kada deca nastupaju, treba što više pružiti šanse mladima, ali skijanje je trenutno skupa rekreacija. Kada već dajem svoj novac hoću da bude onako kako sam zamislio a ne kako mi drugi kroji. Ne smetaju meni staze kakve god da su posle takmičenja ali mi smeta to što mi kvari moju skijašku rutinu. Ja sam uvek prvi na žici, čekam da je otvore i prvih 2,5 sata skijam bez pauze. Ne volim gužvu i najviše mrzim kada otvore stazu što poput skakavaca svi navale i pri tome dobar deo ne vodi računa što znači da mora da sam dodatno oprezan. A dok ne otvore tu stazu mora da skijaš jedno te isto i opet uz laganu gužvu sa drugima. Jednostavno je izvlačim maksimum iz jednog skijaškog dana a kada mi zatvore stazu ili deo skijališta onda nisam svoj. E sada vidi da si planirao 6 dana da skijaš a od toga 4 dana takmičenja. Nije fer.
-
Danas ,samo Konjarnik jedva radi ,zbog jakog vetra .Ostalo odmara.
Takmicenja danas nece biti zbog vremenskih uslova.
-
kad bese budu oni popusti na ski pass?
sredinom marta ili...?
-
zar ove sezone uopste ima nekih popusta?
-
Vec je popust. A bice onaj komsiski popust uskoro ne znam kad koji vazi samo preko radne nedelje tj. od ponedeljka do petka. Ne znam na koji popust si mislio?
-
kakva je danas situacija na stazama? Zanima me ima li dovoljno snega, i moze li neko da proceni da ce biti normalnog skijanja nakon sledece srede-cetvrtka?
-
ako bude toplo ,a izgledi su takvi ,mislim na taj period od utorka ,nema bas normalnog skijanja,bez obzira na kolicinu snega ,bar ja tako mislim.
A sad je bas bas ladno,brrr.
-
Evo nas u kaficu na Konjarniku... Sta da kazem, danas pravi zimski dan. Temperatura- 7c, po meni staze odlicne doduse uz dosta hemikalija. Evo 14.30 a Konjarnik se drzi sjajno. Inace informacija je dobra samo je Suncana zatvorena zbog trke a sutra kontra. Sto se mene tice sjajno...
-
U stvari ima jedna zamerka i to ozbiljna. Kada god je ovako ledeno sedeznice nisu ociscene. Ali i to je za skijase...
-
sada videh neku prognozu za Staru Planinu do srede, kaze da ce dnevne temperature biti u minusu .............. to mozda obecava da ce biti skijanja barem do kraja sledece nedelje .......
-
Skijalište u komšiluku
Nakon akcije u ski centru Tornik na Zlatiboru, Skijališta Srbije ce realizovati akciju “Skijalište u komšiluku”, od 18. marta 2013. godine, i u ski centru na Staroj planini.
http://www.skijalistasrbije.rs/sr/sk...staroj-planini
-
`oce li jedan vikend da bude bez magle i vetra, osim onog kad
mi je dete pred polazak dobilo virus :D...
gledam kamere, ocaj od vremena...mislim se pa mart je, ajmo malo sunca...
-
Sunca nema ali zato je prava zima. Staze su extra, minus je poprilican a i duva na vrhu Konjarnika pristojno. E sada odosmo da skijamo...
-
Videcemo sutra kako ce da bude :)
-
auuu, kakav dan, prelep sa perfektnom temperaturom i suncem, bez vetra...
hvala onom odozgo.
inace,posto sam prvi put dete vodio da se jednom spusti niz konjarnik, mogu
jos jednom da zalosno konstatujem DA POSTOJI JEDNA MASA DEBILOIDNIH
TIPOVA, BEZ IMALO SIVE MASE, KOJI SU UMISLILI DA SU PROFI SKIJASI U TRENINGU I KOJI SE NEVEROVATNOM BRZINOM
I NEVEROVATNOM NESIGURNOSCU SPUSTAJU NIZ TU STAZU...
REDARI OVO JE SRAMOTA ZA VAS, JER SE DZABE POSLE STARIJEM COVEKU PREVIJA POLOMLJEN NOS ILI BANDAZIRA NOGA, TADA JE KASNO...
definitivno staza nije ni teska ni crna, vec je OPASNA...za sebe se ne plasim, ali za
onu klincuriju gore svakako da.
suzdrzao sam se da koristim neprimerene reci, mada bih vrlo rado pomenuo jedno 5-6.
hvala na paznji.
-
kako bre redari ne kapirate, dok ne kaznite njih 5-6 i dok ih ne IZBACITE SA SKIJALISTA, ne samo da im uzmete pass, nista se nece popraviti - opominjite, uzimajte, kaznjavajte, ko oce da se bije, peglajte, tu smo, uskacemo. Nek se nose bre u PM, nek ide bolid kuci pa nek skija mami u facu...balvani.
-
macak, verovatno si video to o cemu pricam ali kad je ovakav dan, staza tvrda, dobra
i brza, pa to je definitivno neverovatno, znaci ne postoji sansa da se zastiti neko dete, moje,
tvoje, svejedno, ako nekom od tih "PROFESIONALACA" pobegne skija ili desi se vec nesto, a ja
posto skijam 3x mnogo godina, znam iz licnog iskustva da je to realna opcija i da se jednostavno i najboljima desi...
pozdrav macak!
-
ma sve znam, danas je jedan sampion na suncanoj dolini (kop) cepao polu-spust (malo spust, malo plug), a iz aviona se videlo da je to super nesigurno - i naravno, uhvatio ga je u masinu dublji sneg na ivici staze, poceo je da se okrece kao ringispil, a onda kao ves masina i zaustavio se na manje od 2m od velikog debelog panja... dodjose mu drugari, smeju se, sto ne kocis, bla bla.. mislim se, malo je falilo da nastrada, a tu pored njega, iznad njega i ispod njega, pa i mene koji sam na 10m ima bar po troje klinaca ne starijih od 7-8 godina. Toliko.
Ruzno je reci ali ja sam njega vec video zalepljenog u panj i nije mi bilo zao, bas me bolelo briga kako ce i gde da zavrsi, majmuncina nenormalna...srecom, nije se zalepio, a ja nisam imao grizu savesti sto sam tako nesto pomislio. Pogledao krajickom oka sve one klince, skijuckaju, svi su tu, svi na broju. Tacka.
-
5 prilog(a)
Evo i par slika da potvrdim ono sto je ZLI rekao kako je bilo danas lepo skijanje na SP :ski:
-
5 prilog(a)
-
5 prilog(a)
-
1 prilog(a)
-
Evo mi se vratismo u sitne sate, pa samo da se pridruzim konstataciji da je danas bilo :yay:. I ne samo danas, od petka sa sve vetra, magle a danas i sunca pravi ali bas pravi uzitak. Sada nekako nemam snage da postavljam slike ali sutra je novi dan. Malo slika sa skijanja ali i malo iz "vremeplova" poznatijeg kao macak-road :sm019:
-
@Z L I@
Apsolutno mi je sve jasno, samo da dodam... nema suzdrzavanja ni prema "telepatama" ni prema redarima. Ne prezam da udarim ne stapom nego skijom, a napusavanje mi dodje kao "dobar dan"...
-
Danasnji dan je bio dan za pamcenje.Nista ga nije delilo od perfekcije.Sitni su sati ,na sajtu Stare planine imate bas mnogo lepih fotki...
-
Prelepo ili predivno. Sve jedno !!!
-
Dakle, bice skijanja barem do kraja marta. Gondola i zicare su kazu prosle godine radile do polovine aprila, snega je bilo, ali ne i skijasa .........
-
-
1 prilog(a)
-
1 prilog(a)
-
1 prilog(a)
-
1 prilog(a)
Kafic na pocetku Konjarnika... :dziveli:
-
1 prilog(a)
I ja sam bio među srećnicima koji su skijali u nedelju na BZ :yay:
http://skijanje.rs/forum/attachment....1&d=1363742302
-
Prvi i prelepi prolećni dan osvanuo je danas na Staroj planini.
Od ranog jutra uz cvrkut ptica sunce se pojavljivalo sa istoka iz pravca Midžora.
Pred sam kraj zimkse sezone ski staze još uvek dobroo drže.Dan je bio bez vetra, a cela planina se poalko budila uz prve zrake sunca.
Predstoje nam još dva poslednja vikenda u sezoni, zato ne oklevajte iskoristite poslednje snežne uzitke na jednoj od najlepših i najstarijih planina Balkana – Staroj planini. http://www.staraplanina-babinzub.inf...-20-mart-2013/
-
-
Ostareh i ja .Ali priroda je prelepa a i Djela je dobar drug.
-
Putevi su izgleda pod ledom i snegom, vetar rastura, nista od skijanja, barem sto se tice danasnjeg dana. Ima li nekog, da je uspeo da se probije do Babinog zuba?
-
Danas bilo solidno ,za ovo doba godine.Staza su solidno drzale prepodne ,a i kasnije nije bilo strasno posto nije bilo velike guzve pa su i staza duze izdrzale.
Kako vreme ide sve je lepse u bastama kafica pored staza ,a samo skijanje se polako povlaci.
-
Jel se zna dokle zvanicno(ili nezvanicno) traje sezona na SP?
-
Zvanicno do 7.aprila, nezvanicno jos nedelju dana duze (sto je bio slucaj prosle godine).