-
Odlično je skijanje ovih dana i pored plusa, niska je vlažnost tako da su staze odlične i može da se skija do kraja.
Sutra je moguća mala kiša i/ili susnežica, a od četvrtka ponovo ide u duboki minus...
Za vikend se očekuje velika gužva zbog Sretenja pa obratite pažnju ako vam je svejedno kada dolazite.
-
Hvala na info wlad
Za sretenje nema sanse da bih krenuo :)
Vijam prvu nedelju marta ako bude bez magle/ogromnih padavina/vetra
-
Danas sam pokušao da dopunim skipas na kojem su ostala još neiskorišćena 3 dana od 10 u sezoni za Tornik.Dopuna je trebalo da bude za dva dana za Kopaonik i nemoguće je dopuniti takav ski pas dokle god se dani od Tornika ne iskoriste.Čisto da znate da je moguća i takva situacija.
-
Vest od juče je da se gondola iz Brzeća zvanično otvara u petak 12 februara (u 12h), taman za Sretenje i gužvu koja sa tim dolazi.
-
Ima li info da li ce i staza ili bar njen gornji deo biti otvoren?
-
Nema, pre dve nedelje za vreme one mećave sam čuo info da su tabali BR, da li su radili nešto posle ne znam. BR1 sigurno neće raditi pošto nema snega u Brzeću (a ovo što je najavljeno u četvrtak od snega je premalo za otvaranje BR1), a da li su/će tabati BR2 nemam pojma, dno BR2 (Struga) je na oko 1350m i ne znam kakvo je stanje sada tamo što se tiče snega.
Inače, juče i danas (skoro) ništa od skijanja, magla i jak vetar = slaba vidljivost + gužva zbog malo otvorenih žica.
-
-
-
-
Zna li se razlog zašto gondola radi 9-16, dok ostale žice rade 8.30-16.30?
Meni bi bilo logično da gondola bar popodne radi 30 min duže, a ne kraće od ostalih žica.