-
Mi smo bili na Kopu sad u petak, subotu i nedelju. Petak je bilo koliko-toliko ok, ali su u subotu i nedelju bile poprilične gužve na stazi (u subotu su pustili i drugi krak KGB-a ali ni to nije pomoglo puno). Staze su popuštale tamo oko 12-13, tj tad se na strmijim delovima skijalo po ledu, kao i na onom suženju pred kraj staze. Tačno je za taj broj ljudi falila barem još jedna staza, ali takva godina...
-
I dalje je tako, te dve staze su ok sređene, ali ima dosta gužve. Zbog svega ovoga na istim stazama totalni početnici, školice, instruktori, klubovi, DIF-ovci i dobri skijaši...
-
-
Pustili su danas Malo Jezero i Krst, na Krstu radi samo letnja neuredjena staza tako da nije za početnike.
-
Novosti sa Kopaonika
Juče je počela i probna vožnja gondole Brzeće - Mali Karaman:
https://fb.watch/2wfX9XxWaM/
Inače, i dalje prodaju ski pas sa popustom od 50% (rade 3 žice / 4 staze).
-
Hej Wlad, da li taj popust vazi samo na licu mesta ako se uzima ski pas i za dnevnu kartu ili vazi i za vise dana? Nisam video na web shopu nikakav popust.
-
"sto godina" cekas gondolu I onda je oni naprave za 6 meseci u godini u kojoj je ova pandemija i najgori start sezone što se tiče snega od kad pamtim...
-
Da, samo na kasi, već smo na ovoj temi to pomenuli, samo na kasi, ne može preko web shopa da se dobije popust od 50%..
Znam da prodaju poludnevne, dnevne i dvodnevne, ne znam može li za više dana, zovnite Skijališta pa proverite.
Što se tiče snega, ne bi se ja mnogo brinuo, malo su ljudi nervozniji ove godine inače, a čini mi se posebno oko snega i otvaranja sezone.. Biće snega samo ga treba još malo sačekati, na Kopu pre nove godine nikada nema puno otvorenih staza.
(BTW danas je padao sneg na Kopaoniku, malo, ali je padao, a nije ga bilo ni u jednoj prognozi)
-
Ja cu se spustiti (ili popeti) na kop posle ovog vikenda, pa sta bude otvoreno bude, bar malo da se oseti sneg i popravi ova 2020. u poslednjim njenim danima :)
-
Ne mogu nigde da nađem info za top ski vikende u sezoni 2020/2021? Jel to ukinuto?
I još jedno pitanje, mali mi je pre dva meseca napunio 5 godina. Jel se ski pass ne plaća za decu do 5 ili i ako imaju 5 godina tj. do 6?