@Stekan: probaj na emulationgalaxy.co.yu :sm021:
@daxxii: prelistaj malo ovu temu od pre nekoliko meseci pa ces videti sta sve tu ima...(od pokvarenih televizora i ves masina do polovnih ratraka) :sm018:
Pogled za štampanje
@Stekan: probaj na emulationgalaxy.co.yu :sm021:
@daxxii: prelistaj malo ovu temu od pre nekoliko meseci pa ces videti sta sve tu ima...(od pokvarenih televizora i ves masina do polovnih ratraka) :sm018:
krecholino,sta kazes da se mi malo pristedimo i kupimo jednog polovnog ratraka...pta je to..jedno 300.000dolara..a,sta mislis o tome???lol
e,sad ga pretera!!!!!prvo mi da sakupimo te parice..pa,polako..
evo,ja cu licno da ga vozim..!!LOL
Naci ce se neki polovan za € 50-tak hiljada eura.
Naj jeftiniji, a frango novi, je Pistenbully model Kandahar za € 200.000,-.
Evo Matko, kontaktiraj gospodina M. Celewitza, predstavnika Kassbohrer Gelandefahrzeug AG, on ce ti najbolje reci sta ima polovno a "ko novo":
http://www.pistenbully.com/index.php?id=43&L=2
opa...pa,dobro...kupicemo mi to nekad!!kad su mogli ovi jadnici na kopu da kupe..sto ne bi mogli ja i krecha??
evo,moze da nam se pridruzi i MLADJAN DINKIC...sobzirom da je on veoma dobar covek....:LOL: :D
Skupi za pocetak za vako nesto:
http://www.pistenbully.de/catalog/index.php?cPath=130
Mos' ga vozit po natkasni.
9,90 EUR
http://www.pistenbully.de/catalog/im..._thumbnail.jpgPistenBully Flachmann
ovo je bolje?????!!!!!!!!:cug::cug:
Šta će to tebi matt, još si maloletan :D :ok: .
Aj stvarno,javite ako naidjete na neki dobar polovan ratrak za Durmitor:ok:
@Matt: evo i za nas nesto http://cgi.ebay.de/Graupner-Kyosho-P...QQcmdZViewItem
P.S. Sta je sa mojim ketridzima za segu megu 2???
koje ti igrice trebaju??:sm022:
NBA Live, Mortal Combat...sve one extra igrice sto smo nekada igrali :dziveli:
pokusacu da nabavim!!!!
Lepo je primetiti, da posle velike pauze se pise i na ovom forumu. Nemojte zaboraviti kako je sve pocelo
Kao Bane dobri sin, kao Bane tih i fin..........
Djesi Baaaaaaaneeeeeeeeeeeee
Šta je ovo, počeli ljudi da se javljaju masovno? :dziveli: :ski:
i dok nasi ne mogu sa de sakrpe sa topovima za sneg...hrvati imaju 35sneznih topova(samo na Sljemenu)
http://www.dalmacijaski.com/content/view/384/2/
Da ovi nasi imaju pola od 35 topova ski pass bi bio 100 eura dnevni tako da :awm2: ...
pa,sljeme...nema veze...jbt,nasi su stipse!!!to im je u krviiii!!:glavaozidjedan top kosta od 10.000-40.000dolara(:hair:)...ljudi..mi na kopu imamo samo 1(novije generacije)koj je stvarno dobar,i pravi kvalitetan sneg...dok ostala 2-3 nisu ni za jedan ski centar(teo sam da se izrazim malo vulgarno,svi znate na sta sam mislio!!)...oni prave LED,a,ne sneg..VODA CURI NA SVE STRANE:confused:!!
daki:ski centar ko ski centar....koj ce onda u val d`isere-u,chamonx-u,davos-u,kitzsteinhorn(kaprun-u),koj ce onda njima topovi??to su visoki ski centri,imaju snega i leti...oni rokaju vestacki kad ima i 2m snega!!!:ok:
nasi bi ove god trebali da bace akcenat na topove,a,ne za onu zicu koja ce ici iz weekend nasenja..to nam stvarno ne treba..ali,ako vec toliko grade...nek urade gondolu od brzeca...to je dobra ideja..ali,njih za to bole uvo..
ja da radim u SS,ja,bi kupio topove,i OBAVEZNO..NEKE HEMIKALIJE DA SE UKLONE ONI LISAJEVI SA DRVECA KOJI POLAKO UNISTAVAJU SUME NA KOPU!!!
znaci,ne mogu da vam opisem koliko ima propusta u vodjenju TC KOPAONIK..sad,kada bi krenulu da pricamo sta sve treba da se promeni,napravi,obnovi,uredi...to bi bio kilometarski post...!!
Da citiram nekog: "bidi ladan", matt
nemoj :sm022:
Pa dobro...
Što rek'o Nem, da svratim i ja, samo da se javim, da "čorba bude gušća"...
Pozz za društvo!
Ajd da ubacim i ja u čorbu jedan metar žive vage, da zamastimo,
pozdrav svima bre !
izgleda da nas je sigla frka zbog neskijanja pa moramo malo da pričamo i da se tešimo
eee,pa tu je sad toma grobar...sva sreca pa ste se odvojili od nas..mi sad ponovo idemo u 90-te..a,valjda ce se mladja idalje truditi da rasprostrani zimski turizam!!!
nama treba PRIVATIZACIJa SKI CENTARA!!!OVO STO JE DRZAVNO SAMO IDE KA DOLE..STO BAS I NIJE DOBROO
Druze moj, ma evo radim radim radim...... malo se putovalo prosle nedelje po Evropi, pa za praznike radio, i sve tako. Ja sam ostao veran ovom Forumu, i kad god ugrabima malo vremena tu sam. Sta ima novo na Zabljaku, skijate li gore, ima li snega, sibni neku sliku:dziveli:
fala..al,ovo iskljucivo govorim iz iskustva..
NPR.evo,danas sam dobio obavestenje.."bili smo prvi do juce,ali,politicke promene u nasoj zemlji negativno uticu na plasman..ne znam sta da ti kazem da li ce uticati ili ne..ALI RAZLIKA JE OGROMNA"evo,ovo nema veze sa skijanjem..ovo je slucaj eurosong!!!ljudi,zbog politike smo pali na evrosongu..zamislite kakvo ce onda biti stanje sa skijalistima(??)!!mnogi ce reci,,uhhh,mali vlada ser%$&
ali,ovo je :couto:(ubistvo)..
pozdrav svima..vidimo se veceras!!:dziveli:
eh,sapo..moram uvece da pogledam bar jedan..LOL..da znam dokle smo u go&%$@...lol
salim se,kod nas ne trebas da gledas dnevnik,vidi se kakvo je s(R)tanje...ali,inace..dovoljno je da slusaj 2penzosa sta pricaju i pun si informacija!!!LOL
Zapalijo Se Forum!:hair:
Gledaste li Eurosong
Jeste mali Vlada preterano ser%$& :sm004:
Da dopunim 'onu: Tako mlad a tako pesimistican- eto vidis Mattko zivot ti je pravo chudo.....
A sad jos da Matt pocne da razmislja pozitivno i ko zna, mozda jos i uzme svijestki kup u snowboardu (da se razumijemo; 'svijetski kup za juniore koji ne pohadjaju redovnu nastavu' :sm022: )
slusaj sapo...znas..ja idem u muzicku-gimnaziju...tako da ponekad imam veoma puno prostora izmedju casova..koje provodim za kompom...a,da se ti i ja razumijemo ja vezbam po 6-5h na dan..sto se moze videti i po mom vratu..u gimnaziji imam samo 6predmeta..tako da imam veoma puuuuuuno vremena za zajebavalje!!al,kad vezbam ja vezbam..kad kucam kucam...svatas??a,sta ti radis u zivotu,OSIM sto kucas postove??alo zemljace...imas 550postova..
Matt, matt nemo se ljutis.....bolje ti stoji kad se zezas; samo se vratio na tvoj pesimisticni post o pjesmi evrovizije.....zar si se ti ozbiljno uvrijedio? pa ja mislio matko ima smisla za humor :dontknow: ono sto jes jes i ja kucam momacki po tastaturi.....nije bitno, bas dobro ako treniras i ides redovno u skolu (ozbiljno).
me ne ljutim se..a,ovo za evrovijiju mi je javio jedan od organizatora beovizije koj je bio u helsinkiju...a,sad dal je on pogresio ili ne to ja ne znam...imam ja smisla za humor..al..
Ma reko sam ti Stekane uslo se u ove neke godine........a samo kad mi Sef jednom svrati i pokaze isprintane 'internet stranice': sa komentarom: "vidim ovdje se radi punom parom" :confused: mislim da ce posjete forumu biti naglo i grubo prekinute.....
Ma Mat Majka Mu stara, pa zar i ti sine Brute....pa zar bi ja tebe ozbiljno prowocirao :confused: