Probao danas! Ok je, tvrda malo za navikle na freeride.
Predivan dan danas na Staroj. Spavam u Nišu, pa sutra na kop i onda, šmrc, kući ;).
Pogled za štampanje
E da, imam i snimak sa crnog konjarnika, okacicu za vikend, da vidite kako izgleda.
Divan dan,staze lepo opeglane jutros,konjarnik popustio oko podneva,suncana drzi jos uvek!
Kako ide zeleni zmaj? :D:D:D
Bolje nego sto sam se nadao,cimanje mi bilo zato sto nisam vozio siroku skiju ali ova je fenomenalna!!!
Hupsere ne osecam a osecaj stabilnosti na velikim brzinama je neverovatan.
Jos jedna stvar,koci u mestu,nema proklizavanja i vibracija!
Tvrda skija je prava stvar!
i bi magla...dodje niotkuda!!
suncana dolina u 15h!
ona bleda svetla tacka je sunce!
konjarnik u 15h!!!
Nadam se da sutra nece biti magle
bar prepodne :)
Evo nama gužve
http://usnimi.me/thumbs/screenolo.png
gužva nema, ali magla koliko hoćeš
Kako nije bilo guzve ? Meni se cini da je dans bio jedan od najposecenijih dana ,ove sezone
Kilimaker je u pravu i ne samo ove sezone ...pogledajte slike i video...
Današnja poseta ski centru Babin zub na Staroj planini je po svemu sudeći oborila mnoge rekorde.
Svakako je spajanje praznika sa vikendom kao i visina snega od čak 103 cm, izazvalo veliku posećenost ski centru.
Ovome još možemo dodati i povoljnije cene od večine ski centara u Srbiji, ljubazno osovlje kao i netaknutu prirodu koja okružuje ovaj ski centar.
www.staraplanina-babinzub.info/stara-planina-foto-i-video-album-16-02-2013/
Sad ce macak da me napuca sto nema slika...:) Neki ce se i prepoznati ..:)
Druze ,svaka cast .
U danasnjem albumu se nalazi moja prva slika posle 17 godina skijaske pauze!:yay:
Cele zime dolazimo ,ali stalno sam ja taj koji slikam a ne i taj koga slikaju.
Dugujem :dziveli:
E ako, neka bude malo guzve. Zaista mi je drago zbog toga. Nama ce ovo biti peta sezona na SP. Obicno su me ljudi belo gledali kada cuju gde idemo. Prosle godine smo preporucili prijateljima i oni se vracaju ove godine :dziveli:. Ove sezone smo preporucili jos nekima i oni su zadovoljni... a i marketing radi svoje :sm019:
Mozda sam malo dosadan, ali opet imam neka pitanja :smoke:... Da li neko zna iz prve ruke, ima li hotel bankomat (ne mora hotel, ali to mi je najlogicnije), apoteku, neku prodavnicu? Do prosle godine jedinu prodavnicu drzao je Zvonko u Crnom Vrhu a i ona je vise bila zatvorena nego sto je radila :sm022:... Posto dolazimo sledece nedelje prosto bih voleo da znam sta da nosimo sa sobom... Hvala unapred :dziveli:
Samo vi obarajte rekorde, nemam nista protiv! Kamo srece da oborite i rekord u povecanju broja staza vec naredne sezone!! :dziveli:
Nema veze sto nema slika, bitno je da postovi nisu monotona reklama drugog sajta, vec zaista forumski post i onda nema greske! Samo napred i budite jos bolji, pa da se broj skijasa ne oseti - i ubrzajte tu gondolu na trojku! :D :ok:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=nlV7pmAXkTg
ZA SVE MOJE LJUDE KOJI SU MI VIKEND UCINILI PRELEPIM !
@joannes65@
Hvala na informacijama. Dakle sve svoje sa sobom nosim :smoke:... Ko jos planira da bude gore od subote pa na dalje? SRB PI, macak011, killimaker... :dziveli:
Ovim putem bih onom ko je u nedelju 17.02 (ili eventualno u subotu 16.02. uveče) u hotelu Babin Zub ukrao pancerice osmogodišnjoj devojčici i njenom ocu, uz naravno sve najgore želje, poželeo i doživotnu nekontrolisanu dijareju koja će se intenzivirati pri svakom izlasku na sneg. Bes i gnev koji su postojali kada je otkriveno da nema pancerica siguran sam da nije potrebno opisivati. O ljubavi prema skijanju neću da govorim, ali mislim da je dovoljno reći da je pomenutu osmogodišnjakinju otac na skije stavio kada je imala tri godine, i da od tad koriste svaku priliku kada mogu da skijaju. Da bi se iskoristio dan iznajmljene su druge pancerice, ali je gorak ukus i dalje postojao.
@draganp
E to se zove skot!
Nekako mogu da zamislim da ukrade skije/pancerice tipa broj 43 i sl..ali pancerice malog deteta...
E neka mu je na cast,skotina raspala..
Sto je najgore- dace svom detetu koje nece ni znati da je nekom unistio dan/vikend zbog istih...
Zao mi druze,ali definitivno treba na sve drzati oko..takvo je vreme..
Od kada sam prestao da rentiram dasku/cizme kupio sam Burtonov lanac za vezivanje..jer rentirana oprema je osigurana..moja nije i stvarno ne mogu da dozvolim da je neko pozajmi..
Sta reci..nova lekcija i da ne bude sledeci put i nikad vise..
Zao mi je..
@roman
Nema sanse, na poslu guzva sve do druge nedelje marta, a pikirao sam da dodjem u ovom periodu - steta :(
@draganp
DA BOG DA ih prodao, a sve pare dao za lekove...
Takve stvari se trebaju najstroze sankcionisati.
Ukoliko se uoci takav treba ga staviti kako god na stub srama,kao primer drugim potencijalnim lopovima.
Ja sam do sada na moju opremu i opremu cele porodice, posto svi skijamo ,gledao bezbrizno ,ostavljali smo je i odlazili na rucak ,kafu bez brige ,ali ovo menja moj pogled na ovu problematiku.
Ih, takvi ne znaju za sram. Samo po dzepu, jedino ih to boli. Moze i po nosu. Bojim se da iste ne zavrse u nekoj ski renti sledece sezone/nedelje/vikenda, znate na sta mislim i na koga ciljam - jedino bi njihov motiv bio realan, sve ostalo spada u domen kleptomanije - bolesti. Ne optuzujem nikog, da se razumemo, samo bacam "senku sumnje" :D
Vratih se i ja nakon cetvorodnevnog boravka na ovoj prelepoj planini, koja tek treba da pokaze svoje prave potencijale. Steta sto je zica na stazi Konjarnik u nedelju bila u kvaru, tog dana je oboren rekord u broju posetilaca, pa im ovako nesto nije bas trebalo.
Petak i jucerasnji dan su bili ubedljivo najbolji za skijanje, pratilo nas je suncano i lepo vreme, a nije bilo ni guzvi na stazama (narocito juce). Skijanje u subotu je vecim delom bilo po magli.
Za sve posetioce Stare planine Važno obaveštenje :
http://4.bp.blogspot.com/-4Msa6lY8tU...lanina+FIS.jpg
Turske i Rusije prvi su prijavljeni za učešće na 9. FIS Evrobalkan kupu
„Konstantin 2013.“, koji će biti održan 25. i 26. februara 2013. godine
na Staroj planini.
U niškom klubu očekuju da će nastupiti
takmičari iz više od deset zemalja, čije će prijave stići neposredno po
završetku Svetskog prvenstva u Šladmingu.
detaljnije
Zbog održavanja trke doći ce do redukovanog režima skijanja na pojedinim stazama (sunčana dolina ..) o tome malo kasnije ...:sm018:
Мож банем у недељу, ако нађем 4 точка и пар десетина коња да их вуку :) Не обећавам ништа :)
Da banes, nego sta :sm018:... macak011 steta, steta... mozda negde od sredine marta :sm011:
Inace samo da napomenem da SRB PI a i moja cerka 19.02. imaju jednu ruznu godisnjicu:glavaozid. Od sveg srca vam zelim da to vise nikada ne dozivite, a isto bih pozeleo i svim ostalim skijasima... To naravno ne vazi za lopove koji su se pojavili:awm2:... Njima zelim, pa slika govori vise od hiljadu reci...
@jopopo@
Nadam se da cete svi biti zdravi pa se vidimo gore...
Cuo sam bas super utiske sa Stare planine od prijatelja, definitivno obecava.
Jel ce raditi u nedeju Suncana?
Jel ima neka organizacija iz Nisa? Imam volju da odem gore u nedelju, ali nemam sa kim niti cime ... Ako neko ide, a ima slobodno mesto ili ako neko organizuje neki minibus iz Nisa, ja sam rad da se uchipim ...
http://www.staraplanina-babinzub.inf...na-300x225.jpg
U ski centru na Staroj planini u subotu i nedelju zbog treninga takmičara staza Sunčana dolina neće raditi od 9 do 11 časova.
Zbog trke Balkan Evropa kup, koja se u ovom ski centru održava 25. i 26.februara staze Konjarnik i Sunčana dolina će biti zatvorene za skijaše.
Evrobalkan kup “Konstantin 2013.“ biće održan 25. i 26. februara na Staroj planini.
Detaljnije ..
I ovaj vikend na Staroj planini bio je prepun skijaša, ljubitelja prirode, čistog vazduha i uživanja u svemu što može pružiti Zimski turistički Ski centar Babin zub na Staroj planini.
Pogledajte našu galeriju fotografija i video snimaka kako je izgledao današnji dan na Staroj planini.
- http://www.staraplanina-babinzub.inf...deo-24-02-203/