Piši skijalištima, žali se!
Citirati:
Originalno postavljeno od
HEROES
Danas na Torniku najgori dan od pocetka sezone,osim vremena,koje je bilo lepo.Sestosed kasnio oko 20 minuta sa radom,zbog tabaca na stazi u 9 sati!,koji put!?Navodno su um sva tri tabaca pokvarena,jer su neki isli po selima da ciste sneg,koliko ja njih poznajem gore ne verujem im nista,znam da su isli u sela da ciste sneg,ali da su sva tri nova tabaca pokvarena,to im ne verujem,s`obzirom da su juce staze bile odlicno sredjene.Danas tabac, je kao prosao, ali zbog nekakvog "kvara"nije mogao da taba kako treba,ja mislim da su kao i cesto pre toga poceli kasno sa tabanjem,pa su samo prolazili sa tabacem sto pre, da bi se videlo kao da su nesto radili.Polovina staza nije uopste ni tabana,a druga polovina mozda je bolje da nije ni tabana,staze uzas za sat vremena stvorili se hupseri od pola metra.Svadjao sam se sa SS pa jedno 15 minuta jutros,ma jeb`o sam im sve po spisku,zicara kasni sa radom,staze ne utabane,a oni jos bezobrazni,kada im nisam onu kucicu prevrnuo,sto puta sam do sada precutao neka njihova kulovisanja,pustanja liftova kasnije,ili kasnjenja sa radom zicare,pa te na sve to jos i lazu,ma malo je falilo...A skijsa i onih drugih milion!a budala skoro milion,tako da me je i to skroz isfru,isfrustr....ma popizdeo sam danas.A kola,pa jedno kilometar i po id parkinga,ma uzasan dan,ne mogu vise da pisem danas.
http://skis.rs/strana/komentar
Možda neko i pogleda..:dontknow: