-
Potpuno se slazem s tobom. Ja sam pre neki dan (Petak) bio na Torniku, snega u gornjem delu staze 80-90 cm a kod pocetka zice 50-60 cm. Na svakoj strmini kamenja kolko hoces. Staza Tornik je potpuno okruzena sumom i samim tim ne bi trebalo da je vetar oduvao sneg nego je verovatno u pitanju to sto ti tvrdis NEZNANJE. Dok smo se vozili sestosedom koji vozi ko pod rucnom gledali smo kako "majstor" taba stazu Zmajevac i onolika i onakva nova masina po 20 i vise metara kliza niz padinu u nazad a "majstor"je tera napred i pri tom izbacuje kamenje na stazu.
Mozda sam ovo trebao napisati u temi ZLATIBOR al sam hteo da se nadovezem na gore receno o "znanju ili neznanju"
-
-
Na osnovu ski kalendara za ovu sezonu koji ja imam najbolje svetske skijasice ovog vikenda voze spust i super G u Bugarskoj, Bansko.
Da li neko zna hoce li i na Kopu biti nekih takmicarskih desavanja?
-----------------
http://info747.com/Nikola_Tesla.htm
-----------------
-
-
-
1 prilog(a)
:sm018:pozdrav svima, ja bio juce gore, snega dovoljno, i dalje pada, malo magle, guzve nema, sve u svemu podnosljivo.
-uskoro cu staviti i slike (u galeriju) evo jedna za pocetak.
-
1 prilog(a)
-levo ili desno-
-
Al najzesce je sto je Duboka 2 i pravo i desno :(
-
Ja ne vidim šta je problem kod ovih putokaza - meni sve izgleda OKe :).
Za Duboku 2 (koja nema svoju stazu) je isto OK putokaz - kako doći do dna, pravo ispod žice ili desno onim putem ka Mašincu, pa levo na crvenu duboku...
-
1 prilog(a)
Što je guzva!
Krkljanac.
Koliko li se cejkalo na žicu??