Ma imamo mi jos mnogo toga:cool:
Pogled za štampanje
Ma imamo mi jos mnogo toga:cool:
... ... ...
:dziveli: :cug: :yay: Manijaci cestitajte coveku rodjendan, retko nam se javljaju ljudi iz Hrvatske
U vremenu od 13-15 Januara se vozi Super G za zene Badu. To je ona staza sto je Bata Bane postavio na www.flikr.com i to je ta staza gde je Bata Bane vozio Super G prosle godine:glavaozid , pa vi vidite:hair: :ski:
Sve najbolje i hajde stvarno pridruži se manijacima na vikendu..Citirati:
Originalno postavljeno od ISIA_extreme_carver
:dziveli: :cug:
Sta je sa tobom ziv li si:confused:
Da smo zaparali neko brdo dosad mogao bih se smatrati zivim, ovako sam ko pijana zimska muvaCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
... ... ...
Hvala vam svima na čestitkama, nisam pisao sad jer sam bio vani, znate kako je kad je rodjendan, šta se tice ski vikenda, ako cu moci to ce biti tek krajem 1. mjeseca jer imam dosta problema oko faksa, učenja, čak sam i skijanje sad malo zapostavio, ali u svakom slučaju ako ne na ski vikend, moram doci na vikend samo do Beograda da vidim šta ima tamo pošto nikad nisam bio u Bg, a i da vas upoznam, barem one koji su iz Bg.
Vidim da ovdje vlada lijepo raspoloženje, svi su društveni, nitko ne gnjavi jer sam iz Hrvatske, pošto posjecujem dosta stranica i foruma (uglavnom za muziku) po Srbiji pa se nađe nekolicina koji te gnjave i vrijeđaju zato jer sam Hrvat, ali vidim da ovdje toga nema i svaka vam čast.
Pozdrav svim Ski manijacima.:yay: :yay: :yay:
Mislim da nema razloga za to a govorim u ime manijaka, mi smo samo ljubitelji snega i skijanja s svi koji to vole uvek su dobro dosli bez obzira odakle su