samo je pitanje u koliko sati :D .
do pisanja ...
Pogled za štampanje
samo je pitanje u koliko sati :D .
do pisanja ...
I ja dolazim, naravno...
Ja cu gledati da dodjem ali ne obecavam....
U medjuvremenu sta mislite o ovome ?
http://www.toptours.co.yu/sr/index.p...174&Itemid=129
Meni deluje sasvim OK
Kao sto vidite danas uglavnom postujem pokusavajuci da stignem Popa....jebote jos sam junior :eek:
Evo cena za pominjani hotel Bulgaria u Banskom za ovu zimu
http://www.hotelbulgariabansko.com/p...winter_en.html
Obratite paznju da su cene u levima po osobi za noc.
Usput sam malo gledao i francusku i obicni apartmani u predsezoni su manje od 10 EUR po osobi, dok je kod njih high season u martu i tada ide i 3x skuplje....
Ovo je super ovaj veliki apartman za 4 osobe je dz. Hotel izgleda super
Ja nemam prevoz posto ponovo dolazim pravo sa posla, pa ako neko prolazi kroz grad - dobro bi mi doslo da me pokupi :oCitirati:
Originalno postavljeno od amater
Ej bre manijaci, niko nista da kaze za ovaj Tignes, a ja se bas napalio....vidi miline
http://www.skimaps.com/map2595
Kakva Spanija, ovo nam je blize samo kojih 1000 km
a ja nisam dobio slike. znaci sutra.
do crtanja i pisanja ...
a nema zive duse :confused:
do pisanja ....
Jesi video, druze :eek: Hoce da budu sampioni, a da u vreme treninga spavaju?! c, c, c...
Manijaci, pomislite na naseg jadnog Popa, kako li se on sada muci ;) za dobro svih nas ;)
skockao sam "onaj" vektor.
ko voli nek izvoli.
poslat je na prave adrese.
do crtanja i pisanja ....
e da, za one koji neznaju; draft verzija bi izgledala nalik onoj koja je posalta :D pravim ljudima
Pop kaze puko akvarijum na Jahorini
to za akvarijum.
do pisanja...
to znaci da ima riba (ovih kopnenih) ko pleve :)Citirati:
Originalno postavljeno od amater
Vidis sta ti je ozenjen covek, ni ne razmislja o tome.Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
do pisanja ....
on to saopstava nama koji nismo ozenjeni :)
Ski manijaci, ako se odlucite da idete na Kop, ponudicu vam najbolji smestaj po najboljoj ceni. Samo mi se javite nekoliko dana pred put. Moze i emailom zahtev@verat.net
Pozdrav
... ... ...
ja bi ishao 97.8% na Jahorinu posle 20.novembra...samo da mi ne uleti neki kolokvijum :D i da bude snega :D kad se ponovo nalazite :confused:
Eee, a je l' imas ti jaknu :DCitirati:
Originalno postavljeno od valdevit
Salim se, naravno... Bices blagovremeno obavesten o sledecem sastanku...
MANIJACKI pozdrav!
... ... ...
... .... ...
bicu ja siguran do 15.11...shto se tiche jakne,imam ja bolju :D a josh je i opako narandzasta,kao i daska...ne mozete da me izgubite u magli,pa to ti je :p :D
Neka me svi zainteresovani kontaktiraju putem privatne poruke u sto kracem roku :rolleyes:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
P.S. Pa sto ovo nas pod navodnicima, Pope, naopako :confused: Kako ce sad ljudi imati poverenja u mene da mi daju pare, kad nemam podrsku od tebe, glavnog organizatora :o
... ... ...
Ne bih da baksuziram,ali saznala sam da proslog vikenda jos nije bilo snega na Jahorini,tako da ne znam kako ce vam uspeti prva akcija...sreca sto mozete odloziti ski vikend za prvi vikend kad padne sneg...samo i to je komplikovano da bas svakom odgovara taj odlozeni termin :confused: ...U svakom slucaju zelim vam puno snega!!! :)
To je bar lako: kome ne bude odgovaralo - nece ici ;)
zelis "nam"?! ti neces ici?Citirati:
Originalno postavljeno od Super Girl
Nalazi se u Brzecu, konak Dobrodolac, oko 150 m od Bele Reke I. Za vikend u 3. nedelji decembra nece biti problema ali smestaj i cenu mogu da garantujem samo za 4 osobe sto ne znaci da za vise osoba nece biti mesta. Mozda hoce, ali cenu za 5., 6. , itd. osobu ne mogu da garantujem. Soba je cetvorokrevetna (TWC ) i u cenu su uracunati po jedna veceru i dorucak po osobi.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Cena je 10 € po osobi.
Ljudi, jos mi se niko nije javio, a vec je drugi :eek: Znam, ima fore do petnaestog, ali VEC JE DRUGI :eek:
@Malden
"Soba je cetvorokrevetna (TWC ) i u cenu su uracunati po jedna veceru i dorucak po osobi."
Nije mi bas jasna ova kombinacija, ispada da od cetvoro ljudi u sobi jedan ima PP a ostali samo najam :confused:
Kako, bre, Crazy, lepo covek kaze po jedna vecera i po jedan dorucak, po osobi ;)
Izvinjavam se Mladenu, ja procitah "sobi" umesto "osobi".... :o
Ali, jer nije bilo lakse reci da je cena 10eur dnevno za PP ?
Stevane, jesi li jos u frci sto se niko ne javlja da ti da parice ? :)
Pusti mi mobile na privatnu poruku pa da se cujemo....
Naravno da jesam, mi ekonomisti smo bez para k'o bez vazduha :oCitirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Da, stvarno :confused:Citirati:
Na zalost ne mogu,mozda jednom drugi put :(Citirati:
da, da... obecanje ludom radovanje... :DCitirati:
E pa necemo onda ni mi :(Citirati:
kako si zeznut pregovarac :D