Ja uvek nosim lance u gepeku i pored zimske gume, i uvek sam spreman da ih upotrebim i nije mi tesko staviti ih iako nisu 'Spikes spider',
ali covece vec ih toliko reklamiras da postajes odbojan.
DAj cene i neki video, gde se mogu naci i toliko.
Pogled za štampanje
Hehehe... slaba vajda s obzirom na profil naših forumaša... 500 € za lance...Ma samo što nisam kupio :sm022:
Ja sada u nedelju prvi put morao da sam montiram lance i moram priznati da je mnogo lakse nego sto sam mislio. Vise ni za to ne dajem pare vec mogu samo da naplacujem uslugu :D
за 500 евра ме спакујте у гепек и кад се заглавите, чекићем и шрафцигером ћу да разбијам лед, а лопатом да чистим снег и бацам ризлу...
Јефтиније :) још добијете домаћу ракију за џ!
Vecina ovde sa foruma ne daje tolike pare za skije koje su im hobi i strast a ne za lance. Ali ovde je kao u onoj poslovici: ne j..be lep nego uporan :glavaozid !!!
U zivotu nisam namestio lance, niti umem da ih namestim, a popeo sam se na planinu oko milion puta. Sta, bre, vredi?! Cetiri vrhunske zimske gume kostaju duplo manje od tih tvojih lanaca, a isto i vrhunske skije. Pa ne bih ti dao te para za lance, makar se pentrao peske svake zime!
Ma nisu ni obicni lanci komplikovani za namestanje. Jednom provalis i posle ti treba 5 minuta max. A da vozim lance po gradu, zaista mi ne pada na pamet.
Verujem da nisu, ali ako ti bas trebaju, to lokalci rade za sitne pare dok ti popijes kaficu i rakijicu
Šta je ovo, teleshop? Znači, s ovim tvojim lančugama će ljudi progledati kad dođe zima, izaći iz jazbine, krenuti u avanturu?
Čovječe, vidiš da si promašio medij, ovo je skijaški forum, ljudi ovdje vole snijeg, vole da idu na skijanje, vole da troše pare na ski pasove, skije, hotele, ručkove, banje, čak možda i ljubavnice... prije nego na lance od 500 €. Nepopravljivi hedonisti koji vole prirodu i koje nije strah od snijega...
Matori, iskreno, mislim da na ovom forumu nikome neces uvaliti lance :)
Kao sto Panzer rece, vecina ljudi ovde u gradu sigurno nece montirati lance, a za dva-tri puta godisnje kada je za planinu to neophodno sigurno cemo se snaci i sa ovim za obicne smrtnike. Ja sam cetiri zimske gume platio pola cene tih lanaca i do sada sam dva puta samo morao da monitiram lance. Pa ti izvedi matematiku.
Nikada nisam montirao lance niti ih posjedujem. Vodim se teorijom posto vozim djipa i imam 4 zimske gume da samo prebacim na pogon na 4 i picim.
Vidis nikada mi nije palo na pamet da bi me policija mogla zaustaviti i kazniti zbog neposjedovanja lanaca
да има неко гори и од мене :)
Nikada nisam montirao lance niti ih posjedujem, a nemam dzip i pogon na sva 4
ma kakvi lanci, još ih nisam montirao i daleko bilo.
Zimus uz Kop po onoj mećavi u Januaru sa 5 godina starim winterama bez ikakvog problema sa starim Lancerom 92.god.
Poz
Ja sam ih prosle godine montirao jednom (tj. platio lokalcima da ih montiraju), ali zato sto je pandur stao na raskrsnicu u Brzecu i nije pustao bez lanaca.
Ove sezone, morao sada u nedelju kada je ona kisa totalno zaledila puteve ka Staroj Planini i kada sam zbog drugih morao da stanem na nekom usponu. Prvi put sam stavljao i sve bez problema proslo. Znaci, nije nemoguce.
Ja lance nosim ali samo oko vrata :)
Evo malo edukacije koga ne mrzi da pogleda. Test i razlika izmedju letnjih i zimskih guma:
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/2...43658/SAT.html
lanci napred, a letnje gume nazad ti je isto kao da si zavrnuo tockice od kontenera...
prednji kraj ce drzati, a zadnji igrati kako je nagib cesti ...
sto se tice guma, u vrhu su ultra grip 7+ i 8 kao i dunlop winter sport 3d i 4d
ove godine sam stavio michelin a4 i pokajao sam se, auto je tesko 1850kg, a gume su 205/55/r16, ne mogu reci da ne drze, ali daleko je to od ultragripa i dunlopa...
pre sam imao one carape ... totalna glupost jedna sezona, sledece mi se jedna pocepala ...
zato sam svratio na pumpu kupio lance za 24,90KM ili ti 13 ojro jedinica i mirna Bosna :)
Sto volim miris svezih guma :)
Jos samo da zima ne izneveri
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...0bb8d42c98.jpg
Barumke :)
Već si počeo da se spremaš za La Grave?
Aha, Polaris 3, po review-ima je odlična guma, a i jedan drug je na dva auta potrošio dva para i nahvalio mi ih, a znam kako vozi. I razlika u ceni u odnosu na premium gume je velika, tako da je sve išlo u korist Baruma.
Skoro da sam spreman :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja vozim te barum već 3 godine, i sve pohvale za nju, videćeš i sam... Odlične su !!
Polaris 3 je odlicna guma,dok je Polaris 2 bio kompletno sra.e koje je proklizavalo i na suvom i na mokrom...3ka je dobra kupovina definitivno
Koja je cjena ovog Barum Polaris 3? Jel dolaze u svim dimenzijama?
Ja vozim conti wintercontact cini mi se..brutalno zadovoljan
Sent from my HTC 10 using Tapatalk