Dobro arsa i taj jos jedan, OK... A za mene ti nije zao, je li:confused:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Pogled za štampanje
Dobro arsa i taj jos jedan, OK... A za mene ti nije zao, je li:confused:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Brate meni je tebe zao i pominjao sam te u najpozitivnijem smislu,kao i hehehe i Symona(mada je on bio prisutan)Sekretaru moras poceti da radis,imam pristupnice koje vape da budu obradjene!:sm022: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Evo i mene. Pozdrav celoj ekipi koja je do jaja kao i ljudima sa Breze.
Bilo je super.
Evo i mene, polako dolazim sebi nakon 13 sati voznje. Noge i dupe me toliko bole da mislim da ce mi trebati transplantacija. Dao bih oglas "trazi se dobrovoljni davalac dupeta" ali moglo bi pogresno da se shvati...
Elem, sta reci sto ostali nisu rekli. Jeste da su moj reper samo lokalni ski centri, ali planina je stvarno fenomenalna. I ovo sto vec ima je odlicno, a potencijal je nevjerovatan. Breza je definitivno u planu za iducu sezonu, mogu da zamislim kako tek izgleda u punom zimskom sjaju.
Naravno, ni onoga "osim skijanja" nije nedostajalo :dziveli: . Mozda je cak malo i preteklo :cug: :ok:
Pozdrav ljubaznim domacinima i cijeloj super ekipi, uz nadu u skoro ponovno druzenje! :sm018: Ivane, Kreco, cujem li vas to negdje...
http://www.weatheronline.co.uk/cgi-b...T=gddd&LANG=en
Posebni pozdravi za "ranjenike" Popa i Miju, kojima zelim brz oporavak.
Tjao swima, hteo sam vetj nocas da napisem nesto ali nisam smeo jer bi me veliki Mitja proglasio da sam janpi :PBilo je EXTRA, ekipitza odlicna, klopa fina (citaj: Ljuljijew jaguar na razhnju), sneg malo mokar ali sa ATOMIC-om nema problema. Veliki pozdrav za Miju i zelim mu brz oporawak!
Oggy, Krecho
veliki pozdrav :ski:
Vidim da ste svi zadovoljni i drago mi je zbog toga. Meni se desilo ono sto se desilo ali nadam se da cemo svi zajedno januara "protutnjiti"`stazama na Brezovici a i shire:dziveli:
Krecho? Jesi li dobro? Ne mogu da verujem da postujes a nisi JAN-PI:bootyshak
Hvala Ogi i Krecho(mali MITJA)na zeljama za brz oporavak,ne znam za Miju,ali meni nece biti mnogo brz...nego hajde na CHAT da se dopisujemo uzivo
Ja na chatu a tamo nigde nikog
Mitjoooooooooo daj slike bweeeeeeeee
pozdrav jos jednom sa ekipu sa Breze i sve manijake koji su ucinili da ovo skijanje bude nezaboravno :)
ej stevane..posebno mi je zao sto ti nisi bio sa nama..bas si nam nedostajao ;) nadam se da cemo se uskoro videti :)Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
p.s.Mali Mitjo nadam se da si uzivao :P :sm018:
mija kako ti je noga?nadam se da se oporavljas :(