Pa verovatno nisu imali sta da mu oduzmu jer da je imao ski pass verovatno se ne bi provlacio kroz rampu sa tobom :sm022:
Pogled za štampanje
мрзело ме да читам од почетка, можда ћу неког да поновим, ал ја самим тим што возим на неуређеним стазама (бордер, а сви знамо да је борд прављен за дубок снег; хвала оном горе, па стаза за фрирајд нигде нема у Србији), као неко ко има 18 година, сам сам одговоран за себе и свестан ризика и то радим на сопствену одговорност... а нек проба да ми узме ски пас :)
Kada sam hteo da podelim ovu vest sa vama,ova tema mi zapala za oko DA LI JE ISTINA.u zemlji Srbiji.
Od 20. februara ,trodevni i cetvorodnevni ski pas 50 posto dole.
Bitno je napomenuti da to ne obuhvata vikend. Popust je na cetvorodnevni kupljen u ponedeljak i trodnevni kupljen u utorak.
Sve dileme oko skijanja van staza su razjasnjene. Odgovor direktora SS-a iz intervjua za infokop:
22. Da li je zabranjeno skijanje van uređenih staza ili se skija na sopstvenu odgovornost i ako je negde dozvoljeno, koji su to potezi?
Prema važećem Zakonu o skijalištima, skijanje je dozvoljeno isključivo na uređenim delovima skijališta odnosno, zabranjeno je van tih delova.
Taman sam mislio da idem na offpiste skijanje na Kopaonik, ali ćemo onda negde u AT ako nađemo mesto više :ok:
Znam da može i na Kopaoniku, ali nemam nameru da se "vijam" sa njima..
Neko je rekao neveruje u Austriji da bi bila samo opomena.
Evo ja da kazem sta se desava u Austriji ako se skijas mimo mesta previdjeno za to. Dok sam bila na odmoru videla sam slucaj gde devojka koja se skijala van staze i policija ju je privala i pisali neku prijavu ne znam tacno koju.
Ona je dobila dosta veliku kaznu da plati, i receno joj je da niko nece tako nesto da tolerise i da nema izuzetka.
ma to je glupost. Mozda je ta devojka skijala po putanji neke zicare vucnice(tanjirica/sidra...) ili po krovu neke kucice ccc :/ Zasto bi u opisu ponude skijalista spominjali off piste terene? Mislim da samo na nasim prostorima bave se zabranom skijanja off piste.