OOOOOOOOO:sm017::sm017::sm017::sm017:
Pogled za štampanje
Izgleda da je caka u tome da su cene umanjene za porez u Slovenji jer saju za Srbiju. Koliko sam skontao cena isporuke je 10 eura i ide preko poste a ne kurirskih sluzbi pa se zato verovatn malo duze ceka na isporuku ali je jeftinija.
Zato sam pitao da li je imao neko iskustava tj. narucivao da mu isporuce robu u Srbiju i kako je prosao?
Vredi li nesto taj Icepeak aktivni ves za 20e? Porucio bih ako valja.
I mene to interesuje. Mada je bio McKINLEY na akciji. Gornji+donji deo 2500+2000 dinara pa na to 20% popusta i kad pretvoris u eure izadje nesto skuplje nego kad bi narucio Icepeak za 20 eura + 10 eura postarina. Ne znam samo dok traje akcija u Intersportu?
Sa druge strane mislim da je McKINLEY mozda kvalitetniji od Icepeak. Ne znam, imam samo takav utisak. Ako gresim neka me neko ispravi.
to mu je realna cjena. Ako je original ok, treba biti oprezan
Mckinley je definitivno kvalitetniji od Icepeak-a kada je outdoor oprema u pitanju
Ako se dobro sećam, taj McKinley aktivni veš je i prošle godine u intersportu bio tu negde sa cenom. Mislim da je gore+dole bio 5000-5500 (pre rasprodaje). Ako nešto nisam pomešao mislim da se to pravilo negde kod nas.
Ja ga pazario prosle godine, ali je bio kvalitetniji antibakterijski model za te pare koje si pomenuo(gornji+donji). I bio sam zadovoljan, jedino sto je uvek bio na granici da se izvuce gornji deo iz donjeg.
Sad sam pazario u Gori X-Tech komplet za 5k, i mnogo bolje prijanja uz telo i mnogo je duzi gornji deo, ide ispod guzce, nema sanse da se izvuce(jedva ga i skinem, a udoban):)
poz
Ima dva tipa aktivnog vesa McKinley u Intersportu. Jedan tip se prodaje posebno gornji a posebno donji deo i on je proizveden u Srbiji (mislim da sam procitao Pomepa da ga proizvodi, bas me zanima gde je proizvodnja) i on kosta 2500+2000 dinara. Taj tip mi se cini da je kvalitetniji. Drugi tip je pakovanje, gde ide u kompletu gornji + donji i njegova cena je 5000 dinara. Cini mi se na oko da ima mozda pamuka u sebi ili mi samo tako izgleda. Nekako je deblji ako se ne varam. Nisam gledao sastav od cega su napravljeni. Ne znam koji je od ova dva tipa antibakteriski?
Ivane jel si ovo uzeo?
http://www.gora-i.com/index.php?page...mart&Itemid=86
http://www.gora-i.com/index.php?page...mart&Itemid=86
Koliko vidim i Gora ima online prodavnicu tj. mogu da se naruce ovi proizvodi.