sa URL-a nije nego s sharetoshare programima,evo upravo ih obradjujem i ukomponujem s 2 pa cu da napravim jeda celi film,kad bude gotovo javljam
Pogled za štampanje
sa URL-a nije nego s sharetoshare programima,evo upravo ih obradjujem i ukomponujem s 2 pa cu da napravim jeda celi film,kad bude gotovo javljam
Super, okači na net da ga pokupimo :).
Samo ti to okaci i svima dobro.Citirati:
Originalno postavljeno od Grazer
ok,film je spreman,sva 3 dela digital traininga by hisaya sato ukomponovana u 1 film od 1h30min-400mb.Sad je samo problem gde da ga okacim(iskreno nemam sajt a niti znam kako)malo pomoci i instrukcija ne bi bilo lose???:deal:
Ako si 24/7 online, lepo ne gasi komp, nego pusti upload na emule (edonkey, emule plus...), tj. shareuj folder gde ti je pomenuti film. Ostavi ovde tačno ime filma i za par dana će se raširiti netom.
Nije isključeno da ćeš pored nas usrećiti još kojih par hiljada skijaša.
Problem je što će sharing da potraje nekoliko dana, a možda i duže, zavisno od tvog linka. :)
:o problem je u tome sto ja veceras krecem na skijanje i vracam se tek za 7 dana tako da ce upload filma morati sacekati:dontknow:
nabavio sam i ja tri filma ali su borderski... pa ako nekoga interesuje neka mi se javi
Kaci sto da ne, ako imas mogucnosti okaci ih negde.
Ako imas neku ideju gde bih mogao da ih okacim reci?Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Ako neko zna gde mogu da okacim filmove neka mi javi!!!:yay: :kez: :ski: :dziveli:
Pojma nemam gde bi mogli tako veliki fajlovi da se up-uju...Citirati:
Originalno postavljeno od bojo