Hvala SunCice na dodatnim informacijama. 99€ za 3 dana je stvarno izuzetno povoljno pa se ozbiljno razmišljam da na Krvavecu započnem ovu sezonu.
Pogled za štampanje
Hvala SunCice na dodatnim informacijama. 99€ za 3 dana je stvarno izuzetno povoljno pa se ozbiljno razmišljam da na Krvavecu započnem ovu sezonu.
Hvala Suncice na informacijama iz prve ruke, otklonila si neke sumnje. Ja sa ekipom definitivno otvaram sezonu tamo :sm021:
Klopa u hodelu je extra, po principu "jedi kolko možeš" aka. "švedskog stola", bazen, a tek kreveti, što reče moj drug "jesmo spavali nas dvojaca zajedno, mogli bi nas ljudi sad nazvati pederima, ali onaj krevet vredi".
E, mene su bas naplasili da je Slovenije skupa za klopu i piche (doduse, isto pricaju i za Kop, a nije skuplji od Beograda), bilo bi lepo znati neke cene konkretno, da znam koliko brinuti...
Dorucak 5 eur, vecera 7 eur. Uplacuje se na licu mesta na recepciji, sta hoces i koliko dana hoces...
Prema informaciji iz skibusa, Terme su skoro popunjene. Dalje ce biti u ponudi smestaj u hotelu u Kranju.
Gde mogu da se prijavim za Krvavec?
Hvala puno :)
Krvavec bez Termi :P
SunCice, lepa ti je ta slika gore desno. Gde si navatala tog manekena za slikanje, lepo ti se slaže uz odelo...i osmeh:)