Pogled za štampanje
Citirati: Originalno postavljeno od oggy Ne znam sta bih ti rekao, bilo je otopljeno kad su ga prikazivali. Kazu: em je slano em ima i grcheva u njemu.:hair:
Citirati: Originalno postavljeno od Sapa Kazu: em je slano em ima i grcheva u njemu.:hair: Ja sam čuo da je to samo u Grčkoj.
Citirati: Originalno postavljeno od stekan Ja sam čuo da je to samo u Grčkoj. Nije ba, kazu ima toga svukuda (po moru) ne samo u Grckoj.
Ne idite u Grčku da se grčite, već idite u Prčanj da se prč...
Citirati: Originalno postavljeno od Top Ne idite u Grčku da se grčite, već idite u Prčanj da se prč... E taman tako! Toga ima samo na crnogorsko primorje.(Kazu nisam bio)
Citirati: Originalno postavljeno od Sapa Toga ima samo na crnogorsko primorje.(Kazu nisam bio) Ja sam bio tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više.
Citirati: Originalno postavljeno od stekan Ja sam bio tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Gdje? U Prcnju?
Citirati: Originalno postavljeno od Sapa E taman tako! Toga ima samo na crnogorsko primorje.(Kazu nisam bio) Ima ima, ja sam zivi svjedok :)
Citirati: Originalno postavljeno od Sapa Gdje? U Prcnju? To te sleduje gdje god da budeš. Nije ekskluziva Prcnja.
A da nismo mi malkice :sm023: