... ... ...
Pogled za štampanje
... ... ...
Ja cu gledati da dodjem. A sto se tice ski vikenda, prvi je jasno 29. 11. na Jahorini, vec sam pricao o detaljima pa da se ne ponavljam kao papagaj......Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
... pardon, mislio sam na prvi ski vikend na klasicnom snegu ne racunajuci glecer..........................Citirati:
Originalno postavljeno od bojan
... ... ...
hvala unapred
Cekajte ljudi i ja dolazim, mislim glupo je da je sve poteklo na neki nacin od mene, mada je Pop preuzeo inicijativu (apsolutno pozdravljam), a da ne prisustvujem prvom manijckom sastanku :)
Znaci petak, 07.10.2005 u 19.00 kod konja.
Drago mi je da ima ljudi koji zive za skijanje! Ja sam sa Zabljaka, instruktor sam skijanja i predjednik SK Summit. Inace, svake godine, polovinom jula, organizujemo revijalna SKI/Snowboard takmicenja na gleceru Debeli namet. Ove godine je bilo jako uspjesno, jer su nam gosto i promoteri bili Jelena Lolović Lola, Bojan Bulajić, Bojan Kosić, Dalibor Šamšal-najbolji skijaš u CRO posle Ivice Kostelića koji je porijeklom sa Durmitora.Bilo bi super da nam se i vi- MANIJACI pridružite dogodine-smještaj po prootivnoj cijeni 5 eura. To je za sledeće ljeto, a za zimus, ukoliko ima zainteresovanih za Durmitor, neka se slobodno jave za sve informacije.
DURMITOR RULEZ! :cool:
... ... ...
... ... ....
doce i taj petak.
pozdrav za sve od amatera.
nadam se da niste svi toliko dobri da se mi koji prosecno skijamo ne uplasimo :eek:
do pisanja ...