Ni ja nisam mogao da verujem kada mi je nassfeldski "lopatar" pokazao gde da se parkiram i pritom nije trazio 5e :)
Bio sam 2x ove godine i vrlo sam zadovoljan, nekako mi je kompletno skijalište a jedan od aduta je što nam je od najbližih Austriji.
Pogled za štampanje
Ni ja nisam mogao da verujem kada mi je nassfeldski "lopatar" pokazao gde da se parkiram i pritom nije trazio 5e :)
Bio sam 2x ove godine i vrlo sam zadovoljan, nekako mi je kompletno skijalište a jedan od aduta je što nam je od najbližih Austriji.
Nije mi se juros ustajalo rano, a kako iz Bodensdorfa (ispod Gerlitzena uz jezero) imam oko sat vremena vožnje, to sam do Milenium Expresa stigao tek u 10:30. Međutim, do 14:50 sam napravio "samo" 20 žica i prešao 60 km:
Prilog 6933
Vrijeme bez oblačka, ali hladno. Staze ispeglane do bola, ali ko je imao tupe rubnike, nije se baš nauživao, posebno nakon podneva. Rubnici na Punisheru grizu i nakon više od 15 dana skijanja bez oštrenja. Scott rules!
Skijaša je bilo dosta, a i parking je bio skoro popunjen u svim zonama. Na žicama je obično bilo 5 do 10 ljudi u redu, tako da sam čekao maksimalno minut.
Sve u svemu, prošle godina kad sam bio sa porodicom nije mi Nassfeld nešto posebno "legao", ali u solo varijanti je sasvim druga priča. Prva klasa. Naravno, Gerlitzen je i dalje duboko u srcu.
Slike će u galeriju okačiti Admin, a za sada evo par komada u low resolution:
Prilog 6934
Prilog 6935
Prilog 6936
Prilog 6937
@stekan
"Overio" si broj 1. i 2x Karniu :) Bravo!!! Ja sam imao živce za Karniu samo jednom u 6 dana, mnogo mi je duga za vožnju i menja se kvalitet snega iz minuta u minut.
Ja reko da ti nije nešto drugo palo na pamet kad si se probudio :sm011:.
Sa scotom, sve po stazi ili pomalo mimo?