Pop je u Austriji
Pogled za štampanje
Pop je u Austriji
Bata Bane, za senior membera sa umjetničkim imenom Pop67 znam da je u Austriji, ali nisam siguran za junior membera sa umjetničkim imenom Pop.
Pade mi napamet: u Austriji ima puno popova.
Samo se vi zezajte a kada se vratim videcete sta je oprema,toplo se preporucujem.Pozdrav POP
Sada obratite paznju na ovo sto cu napisati!
Kome treba ski oprema ali JAKA oprema,neka se javi ili na vec poznatom www.flickr.com/photos/pop67bg/ pogleda opet manji deo onoga sto imam u ponudi.Za male skijase imam ekstra carving skije i ekstra cipele,sve opcije dolaze u obzir,prodaja,zamena,rentiranje jednostavno probajte da za male pare dodjete do ovoga sto nudim.
Pozdrav,POP
Izvinjavam se malim skijasima ali na WWW.flickr.com/photos/pop67bg/ je limitiran broj slika u jednom mesecu pa cu slike malih carvinga postaviti 1.12.2005.
Pozdrav,POP:dziveli:
Ljudi bre da li neko zna gde u ovom gradu mogu da kupim dobru veleslalomsku dasku kao na primer ficher rc4 race rc ili atomic lt11 ili neki head duzine oko 184,meni ustvari treba race nivo prvi ispod takmicarskog modela.Imao sam do prosle godine elan integru 9.0 koja je bila bas taj nivo ali mi je maznuli sa kola na Palama pa nek to bude opomena svima koji idu na Jahorinu ove godine.Pope67 ako imas nesto da ponudis bio bih ti zahvalan.Pozdrav svima!!!
Pope67 reci da li bi mogao da nabavis sledecu dasku ali da je nova:
Atomic beta race 10'22 sezona 01/02,duzina 183, r=22.
Ako mozes javi mi za cenu.
Zaboravih;napisi mi molim te i geometriju skije.