Imam neku varijantu za Bansko od 25. februara ali me upozoravaju da Bugari imaju neke praznike pocetkom marta i da je guzva na stazama. Zna li neko nesto o tome?
Pogled za štampanje
Imam neku varijantu za Bansko od 25. februara ali me upozoravaju da Bugari imaju neke praznike pocetkom marta i da je guzva na stazama. Zna li neko nesto o tome?
Imaju Bugari u martu neki veliki nacionalni praznik, a ove godine pada 10., 11. i 12. marta (petak, subota i nedelja). Tada su svi u fazonu skijanja pa je tako na Banskom prosle godine u te dane bila primetna guzva, sto se da ocekivati i ove godine, ali s'obzirom da su sve smene od subote do subote ta guzva moze da te zakaci eventualno 1 dan.
Pozdrav
http://skijanje.atspace.com
Hvala, MexaCitirati:
Originalno postavljeno od Mexa
Ostao bih samo jednu nedelju pa znaci ne kacim ni jedan dan. Nego, cisto me onako zanima, kakav je to praznik koji svake godine pada drukcije?
U koji hotel ides ili preko koje agencije, ja bih trebalo da idem najverovatnije 25-og ali se jos nismo odlucili za smestaj.Citirati:
Originalno postavljeno od oddball
@dacha:
pravo da ti kazem pojma nemam. mislim da je jolly travel u pitanju, ortak nasao neku kombinaciju tipa 150EUR smestaj, put i neka glupava taxa, a verovatno ce i ski pass biti nesto jeftiniji. za sada ima oko 15ak ljudi koje ja poznajem da idu u tom terminu.
U vezi praznika:
Praznik pada uvek na isti datum (10, 11 i 12 mart), a na drukcije dane. Ako me secanje dobro sluzi prosle godine se taj praznik poklopio sa cetvrtkom, petkom i subotom, pa je vec sredinom nedelje bilo guzve...
sad mi je javio ortak, cena ski passa je ista, 137EUR
To je pretpostavljam za 6 dana (tako prodaju u Banskom)?
Jake su im cene :), to je skoro 23EUR na dan, svetsko a Bugarsko ;).
da, za 6 dana... ali 56km staza koje se redovno sredjuju... ratraci piche po ceo dan, itd, itd...
ok je to ali je opet papreno preskupo.Citirati:
Originalno postavljeno od oddball