eee a jel trebaju vize posto sam procitala u novinama da ce vracati sa granice ko nema vizu....
danas sam rezervisala :)
Pogled za štampanje
eee a jel trebaju vize posto sam procitala u novinama da ce vracati sa granice ko nema vizu....
danas sam rezervisala :)
Toooo :) Za ovo castis nesto Anamarija
kakve bre sad opet vize,jel ovo neko zezanje...nemojte ljudi ,imam slabe zivce
Bilo je cupavo,jer su prvo rekli da nema mesta i ja poludela i dobro je nasli dva slobodna :)
a castim ako se vidimo u isoli :)
a za vize sam citala u danasnjem blicu i pise da ce gradjane racati sa granice ako nemaju vizu. A onda dalje u tekstu su pisali da treba pozivno pismo iz zemlje u koju idu da imaju gradjani.
Meni ovo nisa nije jasno. Ali idem u subotu u Bg da platim sve pa cu ih licno pitati....
Nesto si ti lose shvatila. Nema sanse da ne pustaju bez viza. Sad da, ali od 19. dec nema problema.
jel zna neko ako sam vec platila ceo aranzman za Isolu od 2-9 u apartmanu za 4 i izvrsila doplatu jer nas je dvoje,jel sam moze jos jedna osoba da se ubaci sa nama?
hitno :(
Sa kim putujes, sa SkiBusom? Pa pozovi njih i pitaj.
Huh ala je zivnuo forum :dziveli:
Prosle godine smo pogodili popust u Isoli za nase clanove u visino od oko 40-50%. Cene rentiranja kompletne opreme, beaginer nivo, je za 6 dana iznosila 55 eura. Medium nivo oko 70eura..
Ove godine smatramo da je pametnije da se iznajmljuje oprema kod nas. Za nase clanove, za 10 dana koliko celo putovanje traje, primera radi u Markoniju, rentiranje kompletne opreme kosta samo 2400din. Pogledajte nasu stranicu za popuste!!!
I jedna novina koju smo uveli od ove godine za ovu destinaciju. Radimo i inverzan program. Smeštaj 6 dana u Auronu, sa obezbeđenim prevozom do Isole poslednja tri dana (opciono ko želi da ide).
Isooolaaaa moj rodeeen kraaaj...:cug:
Pa skibuse, sto to znaci? Da ce polovina nas da bude u auronu a pola u isoli?? To je neka novina u zadnji cas, posto to nije bilo u ponudi niti najavljeno? Sto nas razdvajate.. :) Mada bolje je skijanje u Auronu. hm..
Pa ima nas toliko :yay: da kada bi svi bili u jednom ski centru, na stazama bi nastala velika guzva.. hehe..
Ova podela je urađena čisto iz praktičnih razloga, kako bi se rasteretile žičare i staze :)
Još malo pa počinje nova velika seoba Srba.. tik-tak-tik-tak