...i još...
Pogled za štampanje
...i još...
Mali je dobro oklopljen. Podržavam, safety first :ok:.
Sta dodati na ove fotke i ovo vreme, kroz njih se vidi
da ste se proveli :sm017: :ski::yay::ski::sm017:
"ko u Italiju"
Jel' se meni čini ili je ova tema izgubila par stranica sa dragocjenim napomenama?
Nije ništa nestalo, čini ti se, nego možda misliš na drugu temu?
Pa nisam više siguran, čini mi se da je skiman i dosta ranije, prije 1 -2 godine, davao detaljne opise Alta Badia-e pa sam mislio malo ponoviti gradivo prije puta. A u ovoj temi su mi preveliki datumski razmaci među postovima na prvoj i drugoj stranici pa mi se možda zato čini da nešto fali. Post br. 11 mi takođe sugeriše da je nešto zafalilo. Prekopaću ponovo.
Smještaj mi je u La Valle-u tako da mi La Villa izgleda kao najbolja opcija za startnu poziciju ujutro.Zna li neko da li se plaća parking u La Villa-i? Ako se plaća, koliko je?
Plača se 3 € na dan....Ako si u La Valu, onda ti je još bolja opcija da se u Badii (kad dođeš po cesti iz La Vala onda ti je to prva sedežnica koja ide preko ceste-zove se Sponata)...tu imaš veliki parking koji ti je đabe....onda ideš sa tom sedežnicom i spustiš se u La Villu, pa onda poveznom sedežnicom spustiš se direktno na parking kod donje postaje gondole u La Villi (izpod staze Gran Risa)...:ski:
U alta badiji i celom regionu danas i juce temperatura u plusu tako da je sneg mokar i skijanje nije bas dobro. Stigao sam da izvozam nekoliko staza u alta badiji 3-4 sata i onda sam pao i iscasio rame tako da za mene nema vise skijanja ove sezone a dolomita cu se secati po najvecem fizickom bolu u zivotu sto doziveh :)
E, ftj, baš mi je žao :sm008:.
Na kojoj stazi si tresno i kakav je bio pad?