DVD sa Debelog nameta(Ljetnje skijanje) je kod Vanje P. pa ga cimajte
Pogled za štampanje
DVD sa Debelog nameta(Ljetnje skijanje) je kod Vanje P. pa ga cimajte
Ajde stvarno napravite neki aranzman za neki glecer, ja KRIZIRAM!
1. Ski Manijaci su nastali na ovom forumu i mi ovaj forum doživljavamo kao svoj. Kada budemo smatrali da treba da postavimo forum na www.skimanijaci.com mi ćemo to i učiniti.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
2. Skijanje.co.yu nam je ustupio temu pod ovim forumima, ona se zove "Ski Clubbing" i ubedljivo je najposećenija!
3. Za ovo treće kad ti padne na pamet, ti slobodno pitaj;)
Pozz:sm018:
Za ovu korekciju imas :cug: kad se prvi prvi put sretnemo!Citirati:
Originalno postavljeno od ThE_MaN
Ziveli! :dziveli:
Druže, ti samo misliš da nemaš vremena. Pa svi mi imamo i redovnih obaveza ali se uvek iščačka koji minut/sat/dan za ono što svi volimo. Ako si pratio (a ne sumnjam da jesi), video si da smo mi "....po želji"... za ostalo... bidi ladan.Citirati:
Originalno postavljeno od ThE_MaN
Ove poruke su bile u forumu:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
SKI-Portal > SKI > Obaveštenja, predlozi, pitanja / ski oprema u user profilu (što može da potvrdi i ThE_MaN i hehehe). Moderator je premestio poruke u Ski Manijake.
Nisam dakle pisao ovaj odgovor u temi ski manijaci, ona je ovde premestena, ocigledno i moderator zeli da diskusiju o ski manijacima drzi na jednom mestu.
A sto se tice posebnog dela foruma, dobronamerno sam rekao da treba da se otvori podforum, tj. u većem nivou, kao što je npr. "Ski Clubbing", znači na prvoj strani...
Hvala za DVD!Sta smo duzni?Citirati:
Originalno postavljeno od daki
I od mene imas cast u vidu:dziveli: ili:cug: ,sta pozelis?Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Oli me pushtiti?Citirati:
Uz izvinjenje sto prekidam vasu CUTNJU i neaktivnost na forumu,ja bih napisao par reci.Naime radi se o naznaci da ce SKI MANIJACI ove sezone kao ozbiljno Udruzenje najverovatnije imati popust na ski pass-ove na svim skijalistima u Srbiji u visini od 20%,a potrebno je samo da cuvate svoju ID karticu i da je ne zloupotrebljavate davanjem drugim licima!Ako neko nece ili nezeli ovu beneficiju neka slobodno kaze ili napise....:sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017:
Hehehe Mitjo... OVO je vrbovanje a ne ko ja... :sm021:Citirati:
To je jako lepo.
Citirati:
Ja necu 20% popusta, hocu 50% :)Citirati:
Ja jedino mogu da ti pomognem,posto se znamo....:sm017: :dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
"-Kume aj u 20 marke da je pirgava po celom telu...Citirati:
-Mnoooogo je kume..."
:sm021: :sm021: :sm021:
Sta puno, pa Ski Manijak sa clanskom kartom 001 morao bi da ima i vise od 50 %...bar 150 % tj. da mi plate da im promovisem skijaliste :sm021: :sm021: :sm021:
Nego, bas me zanima sta mislite koje ce cene biti na Kopaoniku i Staroj Planini ?
Stvarno... Mozda bi UO Udruzenja moglo da razmotri situaciju u kojoj bi Krejzi kao bioloski otac (Pop je tata) mogao da ima popust u visini od 100% (ko sto nekad rece gazda Jezda)...Citirati:
P.S. Krejzi, ako ova ideja prodje, ocu da me nalivas pivom dok god budem mogao da skijam... :sm021: :sm021: :sm021:
Ne znam koja cena ski pass-a ce biti na Kop-u ali realno je za ocekivati da neko ko ima mesecne prihode oko 1500E odlucuje o visini iznosa za ski pass,pa tako i "ODVALI" cenu kao racionalno isplativu i neopterecujucu za prosecan budzet ili ti licni dohodak??????????????????????????????????????
Za Staru planinu mislim da nece preterivati obzirom da je jako neizvesno da li ce stici da zavrse zice!
Interesantna ideja,a sto se nalivanja tice,nista ne brini mnogi ce imati zelju da te naliju...:dziveli:Citirati:
Uz lep pozdrav ja vam se zahvaljujem na danasnjim aktivnostima i da tako nastavite i sutra i prekosutra i tako stalno....:glavaozid
Eto vidis kako je tvoja kritika urodila plodom pa se odmah razbuktala diskusija.Citirati:
Videcemo za cenu...siguran sam da ce biti veca, ali i ako bude tako ove godine ce prvi put imati pravo opravdanje za to....
Moja procena za Kopaonik ako puste nove žičare da će ski pass biti najmanje 110€ tj oko 9000din mada s' obzirom da € i dalje pada sve je moguće tj. da u € bude još skuplji (naravno molislim na sedmodnevni ski pass).Citirati:
Što se tiče Stare planine mislim da će biti neka promotivna cena tipa oko 3000 din za 7 dana.
001????!!!???
Pa zar ne mislis da ce nas mozda biti vise od 999?
:sm021:
Da ipak stavimo Integer tip u to polje, a? Za pocetak...
Mitjo...nemoj te crnačke fore, hehehe (interna zaeb. prim.VK)Citirati:
cini mi se da ce cena biti mnogo veca nego sto vi mislite.posto je dinkic poceo da ulaze u kop to samo moze da dovede do domino efekta sto se tice cena.
Za cenu ne znam, ali 20%!!! Pa, malo li je na ovu oluju?????
Pope, CAREEEEE!!!!!!!!!!!!:sm017::sm017::sm017:
A što se brojeva na članskim kartama tiče, aj' mi njih da napravimo, a za brojeve ćemo lako.
P.S. Ako već mož' da se bira, 'oću 007.
POZdrav svim Manijacima,
Bata, Ski Bata:kez:
pozdrav za sve manijakeeeeeeeeeeee :) :sm022:
Hmmmm....da nije to malo...ekonomija sa Fon-a???Citirati:
Originalno postavljeno od boki04
:P
Aj da pojasnim sta sam mislio sa ovim Integerom. Krejzi je trazio broj 001, Ski Bata oce 007... Ako bi smo tako formirali brojeve ne bi nikada moglo da nas bude vise od 999 što, priznacete, i nije neki bogznakoliko veliki broj clanova za jedno ozbiljno udruzenje kao sto su Ski manijaci. Konkretno sam mislio na sesnaestobitni integer (32767), dakle, petocifreni broj (za pocetak), a to je vec broj. Respektabilan.Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
P.S. Mitjo, jes crnacka fora, al lepo zvuci... :sm021:
Pazi, pazi... vratila se mala... ko nova, 'ebote... :sm004:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
pa bilo je krajnje vreme zar ne mitjo? :P
Manijaci ja veceras odoh na odmor na dve nedelje Punta Cana, ako se budu radile kartice meni ako moze sa brojem 21. KARIBI eve me:sm019: :sm019: :cug: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bon Voyage ;)Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Krecha_86 to je ekomomija koju je i Dinkic ucio deri obicnog coveka kad god stignes i gde god mozes.Manimo Dinkica jesi li video clip sto sam postavio na galeriji?
Zelim ti srecan put i da se dobro ali dobro odmoris,ZASLUZIO SI,vidi pa napravi neku foru za mene tipa BA-TA BA-NE,BA-TA BA-NE!:yay:Citirati:
Ne, ne mogu nigde da ga pronadjem!Citirati:
Originalno postavljeno od boki04
Stvarno, sta reci... covek kad mu ga da, on mu ga bas da...Citirati:
Alpi, Karibi... malo li je...
Bata Bane, dobar provod i obecaj da ces misliti na nas...:sm004: :cug:
heheehhe daj uputi me malo pusti mi poruku na pm kakva su desavanja , sta se radi ovo ono da se ukljucim malo. pozzz tebi i svima
@Bata Bane, srećan put!!!:yay: Probaj da nam prošveraš neku karipkinju na povratku kući (ako te ne uhvate), čisto da i mi malo osetimo... miris Kariba!
@boki04, gde si stavio taj klip???? Nisam mogao da ga nađem na galeriji????
@jovanitZa, poz i tebi manijačice!:sm018:
@hehehe, ja se zaje*av'o za numeru. Mislim, onoliko mi je stalo do brojeva, ali ideja sa petocifrenim članskim kartama bi se, verovatno, dala razraditi. No, to moram da prepustim vama koji ste vični sa ciframa. Ja se u to razumem k'o Mara...
Poz svima
pitanjce...hocemo li biti uskoro nekog okupljanja?
Evo bokijevog clipa:
http://galerija.skimanijaci.com/main...serialNumber=1