Drzi se vraze i ne brini, covek je cudo a tek skijas manijak .... jednostavno moras se vratiti u top formu
Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Pogled za štampanje
Drzi se vraze i ne brini, covek je cudo a tek skijas manijak .... jednostavno moras se vratiti u top formu
Citirati:
Druze moj ti naje.o samo tako,ali nemoj da te iko plasi ja operisao 2x koleno,sto se brze operises brze ces se oporaviti za sledecu sezonu.iskreno mi je zao sto se tako razvija situacija ali sta je tu je idemo dalje!Citirati:
Privatizacija Brezovice odlozena za sledecu godinu takop da cemo mnogo vremene provesti kod vas ove godine!
Pozdravi sve tamo!:dziveli:
Drage moje kolege, "snjezni bolesnici",
Molim vas sve da se ukljucite u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za jednog malog decka iz Sarajeva - da ne kuckam mnogo ovdje, otidjite na moj web - bhski.ba i procitajte o cemu se radi. Citavo se Sarajevo diglo, ali se radi o silnoj lovi, potrebna je akcija sa svih strana !!!!
Izvinjavam se sto je off-topic, ali animiramo ljude sa svih strana gdje je god to moguce.
Pozdrav svim manijacima iz Kusadasija!!!
Ajde ljudi neki rostilj na Avali dok je jos lepo vreme, svako neka ponese po 3 kile mesa i po gajbu piva i ja mislim da ce biti dovoljno:sm022: i to sto pre da se vidimo.
Vidite prognozu za Molltaler :ski:
http://www.snow-forecast.com/resorts....0to3top.shtml
Bruka, a ja sedim u BG.....:glavaozid :glavaozid
Sto se mene tice, odlicne su. Pozdrav :sm018:
Dobre su, samo ja bih još ispod dodao ali manjim slovima
... ne po znanju već po želji
:sm018:
Sve se da nauciti ako se ima zelja
A "manijakinje, manijacice..."?Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Cekaj, pa zar nismo utvrdili neki zvanicni znak...bili su oni okrugli u pitanju koliko se secam. :dontknow:
Mislim da bi taj znak trebalo svuda da se pojavljuje, a ne da za svaku priliku pravimo varijacije na temu.
Inace, ideja sa nalepnicama je sjajna :ok:
Potpuno si u pravu, a vidim da si iskoristio potpuno ista slova koja idu ispod znaka, tako da je to upravo ono sto sam mislio. :ok:
Sorry, na sumnji u tvoju sistematicnost :)
Ajde ljudi smislite nesto pa da skijamo, hehe:dziveli:
U pravu si moj Stekane 100%,bolji je u dimenziji koju si predlozio,a i vidljiviji je i transparentniji je,podrzavam tvoj predlog!:dziveli: :sm017:Citirati:
SKI MANIJACI dosta je bilo cutanja i citanja ajde da se malo dopisujemo,jos malo i pocinje nam sezona razmisljanja o sledecem snegu a bogami blizi se i rodjendan SKI MANIJAKA koji ce se odrzati 23.09.2006 u Beogradu.Hajmo sa predlozima za samu proslavu obzirom da cemo imati i goste iz Zagreba,a u isto vreme koristim priliku da SEFOVIMA filijala uputim poziv da budu u Beogradu pomenutog datuma i da me informisu koliko ljudi dolazi iz njihovih sredina!
Neka nam je srecan pocetak svih aktivnosti vezanih za SKI MANIJAKE od ponedeljka 07.08.2006.god!ZIVELI:dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli:
Mitjo, ja sam mislio da smo se odlucili za ovaj znak.
Evo V.Mitjo ispravio sam,sasvim slucajno sam stavio onaj drugi...nemoj se ljutis bre!
Postovani SKI MANIJACI,
danas oko 19.00 u Kosutnjaku izmedju 3 cigle odigrao se dramatican proces pecenja raznog mesa(citaj ROSTILJ).Tom ritualu su prisustvovali MIA,NINA,SARA,MARKOANTONIJE-SKI MANIJACI JUNIORI,i MIJA(sef filijale Brezovica),Crazy Kong(poznatiji kao TAJOLINO),Matrix(poznatiji kao NININ tata),potpresednik udruzenja DRAGON,Aca 76 i Koma i ja POP67.Lepo smo se druzili i sluzili kojekakvim rostiljom na narodni nacin.Ovo je bilo prvo okupljanje u prirodi Kosutnjaka a siguran sam da nece poslednje biti!Bilo je tu i malo sutiranja lopte,voznje rolera,prvljenja baloncica od sapunice,ali i zezanja uz laganu kisicu koja je na trenutke pokusala da nas otera kuci,kao sto mozete procitati bezuspesno!
Sutra nas prijatelj sa Brezovice ide na operaciju kolena,pa koristim ovaj post da mu pozelim srecu i brz oporavak!:dziveli: :dziveli:
Mija drzim ti fige za uspjesnu operaciju i brz oporavak... neces valjda dopustiti da Kreca bude najbrzi na Brezi :glavaozid ;)
Postovani SKI MANIJACI,
upravon sam se vratio iz posete nasem prijatelju i sefu filijale Brezovica,VRAGU koji se oporavlja od operacije kolena i mogu vam reci da sam i ja hteo da ostanem kakvo osoblje ima da ga neguje!
Covek se odlicno oseca,ali nije do kraja resio problem,no videce u periodu rehabilitacije!
Hajde dajte malo inicijative,ne mogu da verujem da niko nista nema da napise!:dziveli:
Pozdrav celoj ekipi a Vragu zelim brz oporavak i da uskoro stane na skije,vec sam postavio par postova na strani vezanoj za brezovicu
Manijaci,pao sneg u alpima nocas!:dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli:
E moj Pope da si ti ziv i zdrav sneg pada vec nedelju dana po alpima, na visinama >= 2800-3000 m......Intezivno se jedem zadnjih dana :glavaozid :glavaozid
Na gleceru ispod Matterhorn-a temperatura je konstatno ispod 0 (cak do -12)
http://ski-zermatt.com/features/zermatt-live-cams.html
Pa sta cekamo!!!!!!!:hair: :hair:
Trebalo bi se organizovati,pa otvoriti sezonu,u oktobru recimo,naCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
nekom Austrijskom glečeru.:ski:
Bila bi to prava stvar!!!
Upravo to je i u planu, samo se jos trazi najbolja kombinacija :ski:Citirati:
Originalno postavljeno od boris
A kakve varijante postoje?Da li ste se nesto ozbiljno dogovarali?
Daj malo nam zagolicaj mastu!!!
Veju,veju pahulje.........
Jos malo pa i na dOOrmitoru........
A da organizujemo neku kolektivnu posetu nasem drugu Manijaku?;)Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pozdravljam vas sve.
(znam da je orginalno).
To ne bi bilo lose, daj da se organizujemo.Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Dragi moji MANIJACI:ski:
Evo i mene da se javim i raportiram kako je sve proslo.
Artroskopija je izvrsena u privatnoj klinici na Vracaru - DECEDRA. Nas predsednik je bio i video kako to izgleda i kako su organizovani a vidim da je odmah primetio i kakvo je "osoblje"!
Koleno je ocisceno, pregledano i konacno znam o cemu se radi. Puko je prednji ukrsteni ligament.:sm008: Jbg.
Sad sam na terapiji. Pijem tablete za jacanje hrskavicavog tkiva (koje je u medjuvremenu "omeksalo") i radim vezbe svakodnevno a uskoro krecem sa sobnim biciklom i teretanom, normalno, kad doktor kaze.
Ligament mogu da operisem ali tek za nekih sest meseci kad mi ojacaju misici na desnoj nozi jer za ova tri meseca butni misic se skroz "istopio" i sad moram da radim na tome da ga "povratim".
Skijanja ce "mozda" biti ove zime, uz izvesna pomagala (steznik sa amortizerom za koleno) ali nema vise jurnjave, skakanja, divljanja ...
Takodje, moracu da menjam pancerice, da uzmem nesto "mekse". A samo sto sam ih kupio... smrc ...
I tako dragi moji, to je to.
Savetujem svima koji su preko "tri banke" da nesto nauce iz ovog i da razmisljaju o tome da polako "povlace rucnu" kad je divljanje na snegu u pitanju.
Pozdrav svima a sa delom ekipe se vidimo ovih dana.
:dziveli: :cug:
Citirati:
Ne daj se, bice sve ok:ok:
Mijo....netju da čujem, kakvo povlačenje ručne, pa nećeš valjda dozvoliti da ja budem najbrži na Brezi?! Ako ne ove...onda sledeće godine nastavljamo da jurcamo ti i ja kao zimus ;) Želim ti sve najbolje i što brži oporavak!!!
Mijo druze, poradi malo na tom osoblju i sad kad si van klinike (ako smes... :glavaozid ), i samo napred... Bices ti dobro, znam ja... :dziveli:Citirati:
Sve nas cekaju tri banke, trudicemo se da izvucemo pouke!
Podrska za druga :dziveli: !!!
Hvala svima na podrsci. :dziveli: u to ime
Krecho, sa zadovoljstvom ti predajem zvanje NAJBRZEG na Brezovici. Bolje ti nego neko ko nije MANIJAK:ok:
Stekane..ja sam mislio da smo to već raspravili...referentni sistem zvezda...ti i hehehe ste dečaci...tako nešto beše, uh ne mogu sad baš da se setim, malo sam :cug:Citirati:
Mitjo, a el imash ti neku ujnu?Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Postovani SKI MANIJACI i svi koji cete postati to pre ili kasnije,
zelim da vas obavestim da cemo zahvaljujuci Krechi 86 imati stand na BEER festu koji u nasem lepom gradu traje od 16 do 20.avgusta i na kome cemo uzeti aktivnog ucesca deljenjem propagandnog materijala i prikupljanjem novog clanstva.Molio bih vas da nam se pridruzite i pomognete da ovih 5 dana iznesemo na najkvalitetniji moguci nacin.Potrebno je najmanje 5 ljudi da bude na standu u toku dana i noci pa vas molim i pozivam da se aktivno ukljucite u ovu manifestaciju za dobro SKI MANIJAKA.Obecavamo lepo druzenje i ludu zabavu!
Zainteresovani neka kontaktiraju Krechu 86 ili POPa67!Hvala unapred!:dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: