-
Zahvaljujem popu na ponudama, ali nesto mi nisu bile obecavajuce! :(
Ne znam zasto, ali ova agencija mi deluje kao neki anonimus i ne previse pouzdana. Ima li neko iskustava sa njima?
Drugo, hotel Hutnik ima vrlo malo staza u blizini, a Rysy ni po cemu nije bolji od Granda (kako je neko naveo) i, ne toliko bitno, NEMA bazen!
Mislim da cu ja ipak ostati na Banskom ove godine, a sledece ako vama bude valjalo, mozda i zapalim tamo.
Nemojte misliti da je ponuda losa. Za te pare verovatno je ODLICNA, ali meni nije ulila neko poverenje. :(
-
-
Hvala na razumevanju, ocekivao sam neki h8, ali dobro je ispalo. :)
U svakom slucaju za sledecu godinu cemo imati nesto vise infoa iz "regionalnih" centara, pa cemo da kalkulisemo.
Cheers!
-
Agencija REGELJAC turs iz Novog Sada je jedna vrlo ozbiljna agencija koja radi vise od 15 godina, ja sam tri puta sa njima isao u Grcku na more, i stvarno nemam primedbi na njih. A sto se tice poredjenja Kopa i viskokih Tatri mislim da je glupo uopste to raditi, sva prednost je u Slovackoj na oko 200 km. staza koje su odlicno pripremljene u svakom momentu. A bazen u Grandu:p :p :kez: smejurija, samo cekam kad ce da iskoci debela medicinska sestra da mi uradi rektalni.....
-
-
pope,gde cesh raditi na expozimu i kad :confused:
-
-
nema problema... :cool: vrlo verovatno u subotu dolazim... :D
-
-
Pa spremamo se za EXPO - ZIM:cug: