I bilo je vreme, srecno i puno lepog snega!
Pogled za štampanje
Kad "porastem" bicu Sapa:sm022:.
Sapke ,generacijo, srecan put i da se lepo provedes i da podneses detaljan izvestaj kad se vratis.
Ako Bog da eto mene na Kopu kad budes dolazio, ako ne da skijam, onda da prosetam malo...
u genevi izem ti internet na ajjrodromu proguta boga odd frankki. na letnoj pisti par cm snjega odma freeride feeling. ovo obecavva show, idemo u l argentiere kod chamsa
[QUOTE=TADIJA_91;31905]Tadeush generacijo (moje djece) :sm011: znas kako pjevaju Idoli, Ne vjeruj u idole.Citirati:
Kad "porastem" bicu Sapa:sm022:.
Hvala na iskrenim yeljama (hebo ti francusku tastaturu).
Evo cekam jos sat vremena na ostatak ekipe.
Oni rezervisali auto inace bi ja zdimijo vec odavno u pravcu brda (jer kako kaze ona narodna iy Tadijinog potpisa: Kad ljulja puder nema tu nikakih prijatelja, sve su to u ove dane povrsni poznanici, pa jer :smoke:
Inace izadjoh iy ajrodromske i udjem u yeljeynicku ygradu i odma nadjoh internet ya pristojnu cjenu. Evo cekam sushim se, ufatijo neki nemir, blago hiperventiliram, u balans me vraca sir i salama iy samoposluge, vadim ih iz kese, slazem u kiflu, pored tastature konyerva lokalne pive (samo da ne polijem po istoj), u kesi je jos pakovanje cokoladica za kuvanje, ma klasicni sam zemo. Pored mene neka na oko fina gospodja na interntetu,sve sayaljivo pogleduje kako gutam ovaj polusuvi, a polubjeli hljeb.
Dakkle ide se u ti l'Argentiere ili kako se vec yvase nije ni bitno, tamo radi dosta yica. Prvi put idem na taj kraj uybudljivo mi bas, bas.
ps
Tadeush, ce me yajedno setame po Kopu, ja sam obeco nekom da cu svaku noc da terevencim do yore rane (sto nije moj fah, ali obecanje je obecanje, a alkohol i skijanje ja nikako ne umijem da kombinujem), tako lagane popodnevne setnje ce dobro doci.
e ljudi necu vise, javljam se kad se vratim.
Sapa, legendo, iskijaj se i za nas. Uživaj!
evo sta sam kupio na expo zimu: http://galacticsnowsports.com/lange-...ski-boots.html
bio popust 50 % pa rekoh sto da ne.
kupio sam i kacigu, blizzard sa nekim podesavajucim otvorima (ne vade se cepovi nego sa spoljasnje strane ima prekidac)
Za vikend sam bio u Nassfeldu.Bilo je jako lepo,super je ski centar,prvi put sam bio.I to je definitivno najblizi ski centar od Beograd, tacno 6:30 sati efektivne voznje. Znaci da se ozbiljno vozi,staje samo na pumpama da se utanka(i istanka) moze za 7 sati da se stigne.Sto je ako malo bolje razmislis samo 3 sata duze nego KOP...
Stvarno vredi otici na 3 dana. tople preporuke!
Hahaha inernet na aerodromu,sad si me setio kako sam se ja prvi put opekao....nego ovaj L Argentiere dje ga samo iskopa.Svaka ti cast ja ga skoro trazio u Argentini haha a vidim da je blizu Sainte Foy gde si vec Freerajdio...
Drzte se ljudi a i kondicije ce vam trebati pogotovo ako planirate i taj neki Sweden-ride......:ok: :sm018: :bootyshak