Gde posle preseku ako ne rade ni Duboke ni Krčmar?
Da nisi pomešao nešto?
Pogled za štampanje
Mislim da mOraju da preseku mnogo pre međustanice, ako hoće gravitacijom ka centru.
Misk0, dobar izveštaj, možda nije bilo previše snega, ali je vreme bilo za poželeti :).
Inače:
http://www.skijanje.rs/assets/Vesti/...a-dec2015a.jpg
Svaka čast za ideju. Ja sam se prošle godine prvi put i u više navrata vozio ovim dvosedima. Daske na naslonu su mi napipale staru povredu na kičmi, koju sam mislio da sam sanirao, toliko su "udobna" sedišta.Citirati:
Na žičari Bela reka 1 trenutno se prevlače sedišta kako bi skijašima i borderima vožnja ovom žičarom bila što udobnija. Za početak rada žičare biće obloženo 40 sedišta.
Skijališta Srbije su, u saradnji sa hotelom Junior, realizovali su ovu akciju na zadovoljstvo svih skijaša koji borave u Brzeću.
Ipak malo je ispod nivoa celog skijališta, koje poslednjih i ove sezone pravi rekordni obrt, da jedan hotel iz Brzeća mora da pomaže SS da presvuče prastara sedišta.
Smešno je da će to biti urađeno samo na jednom od dva dvoseda BR. Mislim majku mu, presvlačenje sedišta na dvosedima ne košta koliko gorivo za radni dan jednog ratraka.
To su skijališta morala da urade sama zbog svih svojih klijenata, tj. nas...
Pa nisu dovoljno voljno poskupeli skipas, samo 28%
Da su bar 50%, pa bi i razmislili o tome.
Ovde je zvanican put izmedju crne i crvene, koristio pre neku godinu kad su zatvarali donji deo za trening/takmicenje, slika sa tripadvisor-a
http://media-cdn.tripadvisor.com/med...boka-slope.jpg
Do medjustanice ima jos stotinak metara.
Za sedista, bili su guzogrejaci postavljeni na stari Krcmar, mozda svaka treca ili cetvrta korpa, koristio dok nisu zamenili. Nadam se da se neko setio da iskoristi te stare, nista im nije falilo
Sinoć je radilo osnežavanje a danas veje... Jutros su navukli sneg na put kojim idu kamioni i mikseri na arapsko gradilište tako da će morati da zatvaraju gradilište...
Blata više nema pošto su navukli 15tak cm snega na "ulicu".
Prilog 15280
Danas na -14c
Sutra kreće Duboka...
Wow! Sjajan ambijent!
Zatrpavanje :)
Samo još ratrak da posalju do vikend naselja
:yay:
Jesi li gore, kakva je situacija na stazama i putu do kopa ?
Može li se autom proći do Koleta ? :D
Ja se mislim da krenem sutra posle posla...
:ski: