Evo, kako sam obecao, mali doprinos zajednickoj stvari. (navijam za ovaj znak u sredini :) )
P.S. Mozda nije bio problem u instalaciji vec u mojoj vestini koriscenja istog :sm021:
Pogled za štampanje
Evo, kako sam obecao, mali doprinos zajednickoj stvari. (navijam za ovaj znak u sredini :) )
P.S. Mozda nije bio problem u instalaciji vec u mojoj vestini koriscenja istog :sm021:
Bravo hehehe:sm017: imas:cug: i to:dziveli: sa rogovima,a ostali dajte svoje komentare da znak privedemo kraju mislim da cemo uskoro morati da odstampamo i prvi reklamni materijal u vidu jedne CIRADE pa da imamo spremljen znak!
Ajde Stekane posalji sliku kako ti vidis znak!:sm018: :sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Gde si ti brate,ne mirujes a ?A kada dodjem i odem da skijam sam i izgubim se gore ko ce da me nadje i pomogne mi?Mi i dalje racunamo na tebe za Zagreb i ne foliraj da nemozes da vozis jer mozes autobusom da dodjes...Poslao sam ti na mail nesto potvrdi prijem!Pozdravi sve dole!:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Pozdrav za sve SKI MANIJAKE a i MANIJAKINJE ovaj prvi je extra (po meni ) mislim hehehe-ov :ok: :sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
znate kaj,ekipo,fakat ste super. meni se znak sviđa i svaka čast kaj ste si dali truda,kaj god budete izabrali,ja se slažem
..manijačica Uti
I meni je najlepsi taj u sredini ;)Citirati:
Takodje glasam za srednji.Citirati:
Iako je zapravo varijacija onog originalno predlozenog, mnogo je skladniji (grafika u sredini dolazi preko same ivice kruga itd.) Ne ide mi od ruke od ruke taj graficki dizajn, ali umem analiticki da posmatram :
Malo je tesko za oko prepoznati skijasa iscrtanog relativno tankom linijom kada se boja linije kojom je kontura iscrtana tako mnogo puta menja crveno-belo-crveno-belo.... i mozda tesko odstampati sito stampom u maloj dimenziji (upaljaci, privesci, hemijske olovke). Ne znam moze li se izvesti jos neka varijacija skijasa, ali ovo je prilicno lepo resenje.:ok:
Ono sto treba da upadne u oko i da se vizuelno prepoznaje je sam simbol (M+skijas), tekst "ski manijak" je sekundaran. U idealnom slucaju slovo M i skijas bi trebalo da budu nesto veci od natpisa koji stoji ispod, a ipak moze da se procita.
Varijanta 3 ima previse praznog prostora.
hehehe,:dziveli:
onaj u sredini je ODLICAN i glasam za taj. Sa zadovoljstvom cu ga staviti i na pancerice i na speedwave (ako mogu da skijam).
Pope, :dziveli:
dobio sam mail i odgovoricu ti.
Za Hrvatsku mi moras javiti unapred i malo detaljnije al to na mail, necemo ovde.
Pozdrav svim manijacima:sm018:
Meni se svidja i Stekanov predlog. Rec MANIAC ovako ispisana lici na vrh nekog brda, tako da lepo izgleda sa skijasem.
Sta god da odaberemo trebalo bi da bude brzo jer nema smisla da u Zagreb i Banja Luku idemo samo sa kacketima. Bilo bi lepo da imamo bar i majicu.
P.S. Na upaljacima ovaj mali okrugli znak definitivno se ne bi video, ali natpis SKI MANIAC u obe varijante (i smaknuto SKI i polukruzno MANIAC) mogao bi bas lepo da izgleda.
Pozdrav :sm018: i hvala na tolikom :cug:
Pokusacu ja da doteram znak u Photoshop pa cu ga okaciti na forum ovih dana posto zadnjih dana nestizem da sednem za komp od drugih poslova
Evo nekih pokusaja pisite kako bih hteli da izgleda krajnja verzija a ja cu pokusati u Photoshopu da uradim.
:sm022:
ojlalla meni se sviđa,onaj pod proba,fora mi je onak,kao tragovi na repovima skija,pa ski
UTI
Sve je to lepo ali je onaj u sredini (od tri predlozena) koji je hehehe predlozio najbolji.
I da ne zaboravim, ono sto sam sa Popom raspravljao zimus.
Neka ostane da je logo crvene boje, nek to bude zastitini znak, ali krajnje je vreme da malo poradimo i na bojama majica, kacketa, potkapa ...
Konkretno, ja sam predlozio da kacketi budu zute boje (jarko zuta) a slova ispisana crnom bojom. To je nekako najupadljivije i najbolja kombinacija za skijase.
Normalno, mogle bi i druge kombinacije.
A sad ako dobijemo logo onda bi Pop mogo da organizuje da dobijemo majice i kackete u raznim bojama a da na njima bude logo.
Samo crvena boja nas ogranicava u "kreacijama".
Sta vi mislite?
:dziveli:
Mislim da je onaj u sredini nekako naj prihvatljiviji, i da se najbolje vidi. Pop i Ja smo kreirali logo Manijaka::bootyshak , bez lazne skromnosti:sm004: .
Hvala Pope, hvala Bata Bane:sm022:
moje misljenje:malo je teze uklopiti zutu...zasto ne bi bila crna boja za zutim slovima ili belim....zuta je malo...khm...ne znam...
Hehehe, i jos kad bi pisalo PFC na kacketu, e bre ovi grobari, smeta im crvena boja....:awm2:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Salim se malo, Mijo kako si ti jel nam se oporavljas?
Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Hvala Pope, hvala Bata Bane!!!
Ljudi, ja nesto razmisljao, malo nam je onaj logo pretrpan a iskustva su pokazala da su najjednostaviji logo-i i najuocljiviji i najlakse se pamte (vec pominjani adidas, nike, puma, mercedes, bmw, audi...), pa sam mu ga dao po kreativnosti. Izrodilo se ovo. Sad mozemo krenuti mashti u susret pa stavljati ovo u krug, pravougaonik il kojekakve elipse, ali mislim da se jasno vidi S kao trak skija, i M kao obrisi planina u pozadini...
Evo jos nekih pokusaja pa vi ocenite?:sm019:
Ma slova nisu problem, vec ce se nesto naci da "legne"... Mozda cak slova pisati odvojeno, da ne budu sastavni deo logo-a...Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Ajde ljudi, sta ste se ucutali?!?
mitjo jedva bi se prepoznalo da pishe ski na ovom poslednjem primeru...mada mi se svidja jako
Meni se ipak najvise svidja srednji od ona tri prvobitna predloga:dontknow:
Kod poslednjeg i pretposlednjeg mi se jako dopada ideja, ali mi je onaj ipak, ukupno gledano, bolji:ok:
Meni se takodje svidjaju prvobitna tri preldloga sto se tice logoa o ovi sada sto se smisljaju mogu da se stampaju na majicama?Sta vi mislite
malo sam smanjio skijasa
Boki, bojim se da opet pravimo guzvu na logo-u. Slazem se da je logo sa skijasem kompletan, prvi je smisljen, vec ga imamo na kacketima, neki od nas su emotivno vezani za njega. Ovaj poslednji predlog mi dodje kao super znak za za nas brend, lako se i veze i stampa, nije prenaglasen, nije agresivan... tih je i lako upada u oci. Vec ga vidim vezenog u uglu potkape-fantomke, na jaknama, majicama... ma na svakom delu opreme. Onaj okrugli znak bi dobro dosao kao klupski grb na levoj prednjoj strani majice a ovaj poslednji kao oznaka brenda sitniji, vezen, na desnoj strani.
Ne forsiram ni jedan znak, samo glasno razmisljam. Pisite ljudi, ovo nije mala stvar.
Pozdrav svima:sm018:
P.S. Da se razumemo, mislim na ovaj znak, vez slova:
Upravo tako:ok:Citirati:
Onaj okrugli da bude zvanicni grb Udruzenja kao takvog:D, a neki od ovih SM da bude logo brenda - opet kao takvog:kez:
Sto se tice logoa tu se slazem sa vama da onaj u sredini od ona tri je ok i da treba da bude zvanicni grb,ovo su samo predlozi i varijacije za malice podkape nalepnice i tome slican propagandni materijal
Pozdrav iz Smederevske Palanke svim Ski Manijacima od novog clana sax-a i starog hehehe-a...
Dobro nam dosao, sax:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od sax
Hvala Stevane,sada konacno imam drustvo za akcije,jer moja ekipa odavde je slaba za to!
Pozdrav Sax,Citirati:
Originalno postavljeno od sax
nadam se da ces uzivati uz Ski Manijake!!!:sm019:
...i ponekad biti malo janpi:cug:
ali sve u svemu DOBRO NAM DOSAO!
Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Hhehehe, mitjo, mali mitjo... nisu svi ko ti... hihihi:sm018:
Uz svo duzno posotvanje svima koji su radili na logou...
Meni se najvise svidjaju ova dva logoa koje je uradio boki sa i bez skijasa...
Okrugla forma logoa je malo prevazidjena ( cisto likovno posmatrano)
Sa druge strane ove predloge koje je boki izneo mogu da se koriste i za brendiranje proizovda i za javne nastupe.
Zamislite da posaljete bilo kojoj firmi nekakv memorandum sa okruglim logom negde na papiru... defintivno je demode...
Cinjenica je takodje da je okrugla forma logo-a nekako logican izbor za udruzenje koje ima veze sa sportom ali skijanje generalno ne boluje od logike koju sa sobom nose kosarka i fudbal. Posto ovde ima dosta ljudi koji voze bord (a i imaju nameru da ostanu tu) probajte da cujete sta je njihov stav...
Mali doprinos... A zna se ko odlucuje:sm004:
Pozdrav ekipi iz S.Palanke ili clanu kako god!:sm019:
SAX dobrodosao medju SKI MANIJAKE i NAJVAZNIJE MEDJU DOBRE LJUDE,a za skijanja se od sada nemoj brinuti!:sm018: Moraces i Malog Mitje :cug: probu da prodjes na Brezovici:sm018:
Ljudi nekoliko dana nisam bio na Forumu,ali vi ste jednostavno sjajni.Diskusija o znaku SKI MANIJAKA i vasem angazovanju je prevazisla i najhrabrije ocekivanje,zato vam se zahvaljujem i molim da poradite jos malo na brend znaku kako bi bio sto jednostavniji a jak u znacenju na prvi pogled!
P.S.Posebno hvala velikom Mitji ili vam hehehe-u na pomoci i neizmernoj energiji koju ulaze u nasu pricu!:hair: :hair: :hair: :hair: :hair:
Boze kako je lepo videti da opet pises i ucestvujes u necemu sto si i sam stvarao!Veliki pozdrav brate!:sm017: :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Krenulo je malo na bolje, i stvari polako dolaze na svoje mesto tako da cu se sada malo vise angazovati. Veliki pozdrav druze moj i krajnje je vreme da se vidimo.:ok:
Hvala ti Boki,i moram ti reci da je taj tvoj Rudnik prelep,cesto dolazim,dobra je klopa u sumskoj kuci i Nedi,skjao sam nekoliko puta,a za novaka nije bilo mesta cak ni u privatnom smestaju! Sto se tebe Krecho tice,mozemo mi uvece da:dziveli: , ali u 9 h moramo biti na stazi :ski: ! Pope mene upisi za ovu akciju u julu!