-
Ma ja sam celog zivota do pre par godina kad sam se ozenio isao na skijanje u martu. Tu nema greske, najbolji termin. Ajde malo cu razmisliti jos i ispratiti prognozu. Ako kazes da bi trebalo sve da radi onda mi je i to opcija. Hvala na informacijama.
-
Najavljeno je zahladjenje od ovog vikenda sada, i padavine već od nedelje, pa ćemo videti, ali trebalo bi da bude snega i da sve radi kao do sada...
Ja palim gore u sredu, 01.03, i prošlih godina sam išao u martu i potpisujem ovo što su napisali ljudi pre mene, najbolje skijanje mi je bilo u martu, ali videćemo, javljam svkako ovde kakvo je stanje kada odem...
-
Da, vidim da su najavili skoro 1m snjega od subote do ponedeljka pa onda narednih 14 dana oblacno i minusi s povremenim padavinama, ponajvise oko 6-8 marta. U svakom slucaju do daljnjeg bez sunca.
-
Održana prva revijalna trka od Jahorine do Ravne planine, prilog RTVIS, 18.3.2023.
https://www.youtube.com/watch?v=VCuo..._channel=RTVIS
-
-
Aktuelnosti sa Jahorine
-
Sto bi rekao neki covek na facebooku "Mogli ste na lepsi nacin da nam kazete da ne dolazimo...."
-
1 prilog(a)
Opet sezonski pass ludački skup. Austrijski TopSki Pass koji važi za 30 skijališta i uključuje glečer od oktobra do maja košta za narednu sezonu:
Prilog 18331
-
Ako ne računamo d+n nego samo dnevni za jahorinu, onda 6 dana izađe 199eur. U odnosu na DSS koji je 385 (gledam najskuplje periode) to je 1:2.
291eur je sumanuta cena pa makar da "nateraju" sunce da sija i noću.
-
DSS je d+n, pa ako tako porediš opet nije 1:2 nego 3:4 ;)
Različiti centri koriste različite politike, na primer dnevni ski pass na Jahorini (d+n, tako poredim zato što je to ekvivalent) je 61EUR dok je na DSSu 74 (mala razlika). Sa druge strane sezonski je jeftiniji kod DSSa dok je 6dnevni skuplji (3:4)...
U svakom slučaju su potpuno podivljali sa cenama, i prošle godine su baš značajno povećali cene a onda i ove.