Ko moze, neka pohrili za ovaj vikend na Kopaonik, jer od sledece nedelje najavljuju veoma visoke temperature, sto znaci skijanje samo u prepodnevnim satima .............. dok budu trajale zalihe snega ............
Pogled za štampanje
Ko moze, neka pohrili za ovaj vikend na Kopaonik, jer od sledece nedelje najavljuju veoma visoke temperature, sto znaci skijanje samo u prepodnevnim satima .............. dok budu trajale zalihe snega ............
Par slika od danas. Imam utisak da Krcmar nisu nekoliko dana tabali. Prosto mi je nemoguce da se onoliki hupseri naprave za jedan dan.
Inace prognoza za sutra sunacano a za nedelju sneg.
evo i od mene par slika....:ski:
povratak...
jel ide možda neko u subotu ujutro na KOP, treba mi prevoz u jednom pravcu ?
ide Skibus
Jel mozda neko planira iz Beograda na Kop sutra rano ujutru?
Da iskombinujemo nesto oko prevoza...
:)
Dakle, SS stvarno ne shvataju koncept prolećnog skijanja. Da ugase onolike staze, to donekle i razumem, ali em su ugasili previše staza, em su ugasili pogrešne. Ne kontaju da treba da se pomeri radno vreme... da rade bar od 08:00 ili od 07:30 pa do 13:00 npr ili 14:00.
Gasiš severno orjentisane staze, a ostavljaš jug? Pa našta će Krčmar da liči sa prvim jugom...
I Maru da ugase... c c c
Kako SS da shavte koncept prolecnog skijanja kad onaj direktor SS ne shata koncept bilo kakvog skijanja
Da li se neko seca da su pre tridesetak godina staze radile dvokratno za 1. maj i na 50-tak cm snega. Ne secam se tacno, ali recimo od 8 do 12, pa opet od 15 do 17. A Rtanj ostave ukljucen do 18:30.