-
Od danas radi i dvosed Skočine Izvor: OC jahorina
05.02.2011. Zahvaljujući sistemu za vještačko zasnježavanje, Olimpijski centar Jahorina će, 05.02.2011. godine po prvi put u zimskoj sezoni 2010/2011. , omogućiti skijanje na stazi "Skočine" ("Prača").
-
Postoji li na Jahorini popust na skipass za grupe?
-
-
-
http://www.jahorina.org/files/web-cam.php
Na cemu ljudi skijaju . . . .svaka im cast:ok:
-
ja ne mogub da zamislim koje je minuse ove godina jahorina morala kasirati. Tako im i treba, mozda ce nesto da nauce da nema tirizma samo od hotela, mora malo i u infrastrukturu da se ulaze
-
51. Svetsko vojno prvenstvo u skijanju
Izvor: OC Jahorina
21.-26.02.2011. Oružane snage BiH i Ministarstvo odbrane BiH na sarajevskim olimpijskim planinama organizuju 51. svjetsko vojno prvenstvo u skijanju. Skijaši će se takmičiti u nordijskom skijanju na 10 i 15 kilometara, biatlonu za muškarce i žene i patrolnom/štafetnom trčanju i veleslalomu.
Na Jahorini (na Dvorištima) će se održati sljedeće discipline:
24.02.2011. - Sprint
-Muškarci na 10 km: start u 10:00 h
-Žene na 7,5 km: start u 13:00 h
25.02.2011. - Patrolno / štafetno trčanje
- Muškarci na 25 km: start u 10:00 h
- Žene na 15 km: start u 13:00 h
Detaljnije...
01.-03.03.2011. na Jahorini će se održati FIS KUP "JAHORINA 2011"
-
Kakvo je Jahorina za offpiste skijanje, i inace.. citao sam ranije, nikad nisam bio gore, a idem ioduci vikend, pa ako moze neko da mi priblizi malo ;)
-
Odlična, kao i skijanje, samo da vas posluži vreme pa da nemate magle (kod Jahorine je to najveći problem - magla da ne vidiš korpe a ispod si žice). Pošto je "gola" planina u celom gornjem delu ako budete imali svežeg snega možete da uživate - meni se najviše dopao deo oko Želja/Olimpika, ispod/pored žica a onaj deo ženskog spusta (ili kako se zove) ceo je bio netaknut/neuređen kada sam jednom prilikom natrčao na veliki "dump" snega u sred nedelje...
-
Mislim da ce vrijeme da se posluzi, iskreno se nadam, a snijega ce biti u izobliju sigurno.. A cuo sam za tu maglu gore, da zna da bude zajebana.. no, vidjecemo, samo da se skija ;)