Pa onda idemo na Hinter Mitjo ;PCitirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Pogled za štampanje
Pa onda idemo na Hinter Mitjo ;PCitirati:
Aj vodite i mene.Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Ovo "vodite", mislim bash bukvalno...:sm022: :sm022: :sm022:
Dok se vi zezate, mali Mitja radi kao pchelica...gotov je video spot ski manijaka i moze se downloadovati sa sledece adrese:
http://www.megaupload.com/?d=RRYR1Q3B
Samo ti Mitjo radi. Svaka cast.Citirati:
Mali Mitjo svaka ti cast,lepo si ovo uradio samo treba iz celog materijala izdvojiti najlepse i najbolje,a ovo je delic onoga sto imamo.U svakom slucaju svaka ti cast radis kao pcelica PAVA!Citirati:
Krecho:sm017::sm017:!!! Naročito mi se dopada kraj. Prava akciona scena!!!!
Pozdrav svim ski manijacima dugo me nije bilo, razlog je posao nisam imao vremena da sednem za komp,skinuo sam spot i sta reci nego svaka cest!!!Dali je neko raspolozen za rafting Tarom,mogli bi se organizovati i otici na najlesu reku u evropi a i sire
A evo i mene,
tjopavog VRAGA:ski:
vidim da se POP bas aktivirao, pet njegovih postova pa jedan NASH:bootyshak
Pozdrav svima i dajte ljudi, radite nesto, makar to bilo i zidanje (pozdrav hehehe):sm018: :cug:
Hvala druze... brzo cu ja ovo da otkacim pa se vracam pravom poslu (manijackom, naravno)....Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
E ljudi ovaj moj saboras po povredi hoce nacisto da me upropasti,pa moram da odgovaram na poruke,hajde i ti cesce pisi pa cu ti odgovarati ili se javi pozeleo sam da te cujem!
@hehehe-druze moj zavrsices ti taj posao pa ces da nas zezas posle sa visine i jedno1200kvadrata!
SKI MANIJACI zahvaljujuci Vragu i Igoru mozete pogledati sta je pravi skok............inace izveden na BREZOVICI:hair:
BRAVO!
:ok:
Pa Veliki MITJO kad' ces da pocnes da radis?Ne to sa zidanjem vec.... znas ti sta ja mislim...:bootyshakCitirati:
Posto smo na neki nacin odredili SLAVU MANIJAKA, mislim da bi trebali da razmislimo i nadjemo nasu "himnu" ili pesmu koja ce biti - nazovi HIMNA MANIJAKA!
Lepo bi bilo da bude sa nasih prostora, zbog pevanja.
Znam da ce vecina reci
Belo Dugme - Ajmo u planine
ali mozda ima jos nesto?
Hajde da vidimo predloge i da izaberemo i himnu SKI MANIJAKA,evo i mene sa predlogom,NAVALI SE SAR PLANINO!:dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli:
Ozbiljan sam VELIKI POGLAVICO:sm022: :sm022:
Ma i ja sam ozbiljan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Citirati:
Ne zezaj se.
Ako cemo tako onda daj da uzmemo
BALKAN od Stulica!!!:sm022:
"UDRI JACE, MANIJACE!" - Dino Dvornik i Rambo - xexexexe!:sm022:
Zdravo drugari sta se radi?
Ja rmbacim pa me nema,:glavaozid izvinite...Kad malo prodje guzva tu sam...
Pozdrav svima:yay:
Predlozi za himnu:
Azra-Balkan
Sarlo Akrobata-Niko kao ja
Ivan Gavrilovic-Zima
Bijelo Dugme-Ajmo u planine
Na svim glecerima u Alpima je zadnja dva dana palo 20-30 suvog prsica, a od jutros je sunce bez vetra......a mi sedimo ovde i raspravljamo o himni :glavaozid
Gde si VANGA opet si bacao koskice za prognozu....niko te nema takvog!Pozdrav !:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Najbolje da nam Beogradski sindikat uradi himnu!
:sm017: :sm017: :sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
Pozdrav svim manijacima!!!:cool:
Ne preteruj Mitjo... mislice neko da je istina pa ce da dodje da mi uteruje... reket, mislim, pa tju posle stvarno da radim :bootyshak :bootyshak :bootyshakCitirati:
Originalno postavljeno od pop67
Citirati:
Zbog multi-ovog/onog naseg Udruzenja predlazem Elektricni Orgazam- Igra R&R cela Jugoslavija (i onako je od pre neki dan definitivno vise nema)Citirati:
Ljudi hajde da umiksujemo SVIRA ROCK & ROLL CELA YUGA,BALKAN i MANIJAK,pa da takav mix bude himna!Mali MITJA ce da odradi pricu,ali mix od celih a ne secenih pesama!Pozdrav svima,e stvarno ste kreativni i kefalo vam radi 1000 na sat.Stvarno ste SKI MANIJACI!:sm017: :dziveli: :sm018: :hair: :sm017:
joj ljudi evo me..nisam vmma se javljala,jel se nisam znala ponovo ulogirat,no uspjela sam ,tj vaš webmaster mi je pomogao...nadam se da ste ok..ovdje je hladno,pogotovo navečer......
uti
posebna zahvala hehe i pop-u
Nema na cemu nasa SKI MANIJACICE!:ok: :cug: :sm003:Citirati:
Originalno postavljeno od uti
Sitnica, uti, sitnica...Citirati:
Originalno postavljeno od uti
Citirati:
Pa valjda je naša... naime, svi smo mi naši..., ili da i tebe lepo zamolim da ponavljas zamnom... :sm021: :sm021: :sm021: :sm021: :sm021:
Narode cuo sam se sa Vragom danas,zamislite pozvao me je a stajao je pored zicare popularne 2 koja je RADILA a skijanje je bilo do podstanice,tako da mi je dao ideju da organizujemo produzeni ski vikend u junu tacnije od08.06 do11.o6.Pozvacu ja gen direktora da vidim za cenu!Veliki pozdrav od Vraga za sve SKI MANIJAKE!Do pisanja!:dziveli: :sm018:
Tooooo MITJO, ocemo na skijanje........vec me hvata kriza!!!
Pogledaj slike :hair:
A ja juce jos vise sjebo koleno!
Sad mi oteklo i boli ko sam VRAG!
Hmmm... kad ga gleda, reko bi covek za ovog vraga da je normalan... al vid' chuda...Citirati:
Pa brate... nemam reci...
Ali ne na skijanju, nego je Igor pokusao da mi kamenom "otfikari" :awm2: koleno pa sam morao da skocimi izbegnem ga i zbog tog naglog pokreta sad imam otok i boli, ko sto rekoh - ko sam VRAG!
Uh... izvini za ovo normalan ili ne... al bas sam pomislio da nisi mogao da odolis snegu...Citirati:
Drzi se druze i ozdravi... takvo koleno nece moci u kalendar..:sm021:
Neeee.....
Necu ja U kalendar.
Ja ocu da slikam ZA kalendar!:sm004:
:cug: :dziveli: