Evo i par sličica!
Pogled za štampanje
Evo i par sličica!
Jedino je staza 7 pokrivena topovima. Razlog zašto je to tako ne znam. Konjarnik nisam obišao (možda tamo ima topova).
http://i1.wp.com/vesti.knjazevac.org...size=640%2C300
U ski centru Stara planina danas zvanično počinje skijaška sezona, biće pokrenuta gondola, kao i pripadajuće tri staze, a sistemi za veštačko osnežavanje su pušteni u rad.
Kako su najavila Skijališta Srbije, za najmladje i skijaše početnike pripremljen je dečiji park sa pokretnom trakom.
Za vreme „Ski Opening“-a, koji traje od 13. do 16. decembra, Skijališta Srbije odobravaju popust od 50 odsto na cenu ski karte.
detaljnije
a malo i ,,insajderskih informacija,,
Kako redakcija Knjaževačkih vesti saznaje danas je prodato 150 karata, dok je još 100 ljudi pratilo nastupe DJ-a i program otvaranja.
Na otvaranju je deljeno besplatno kuvano vino i rakija.
Male probleme je u startu pravilo parkiranje automobila koje je bilo dozvoljeno samo gostima obližnjeg Hotela čiji je ujedno i dotični parking.Prema našim informacijama pokrenut je postupak eksproprijacije zemljišta za novi parking na Jabučkom ravništu, koji bi rešio ove probleme.
Još uvek je neizvesno puštanje staze Konjarnik u subotu, ali prema zadnjim informacijama vremenske prilike ne idu na ruku organizatorima.
Ne treba očajavati žimska sezona je tek počela, a prema vremenskim prognozama ova zima će biti duga i obilata snegom
џаба ресторан, кад неће моћи да се уђе...
они наше ски центре праве (,,Забрањено за псе и Србе'')...
Koliko shvatam otvaranje je proslo malo kilavo, kako po organizaciji tako i po poseti :cool: Nadam se samo da se prvi macici u vodu bacaju i da ce nadalje biti bolje :)
Objektivno svake godine se vidi napredak, pa tako ocekujem i da ce ova sezona biti najbolja do sada. Prosle sezone je ,,stucalo,, sa pripremom staza, valjda ce se ove godine malo bolje organizovati i bolje odradjivati taj deo posla.
Da li mozda neko zna da li se redarska sluzba malo uozbiljila ili ce biti ,,izgibenija,, kao prosle godine?:sm022:
@SRB PI@
Ha-ha, nemoj tako... lepo pise da je dostupan svim skijasima. Salu na stranu, iskreno jedva cekam...
доступан свима који имају довољно новца да плате. Тигар још мало па ставља катанац и шта после?
pa ako ne rade konjarnik i sunčana onda bi mogao veliki problem da bude sa parkiranjem, ili je to možda rešeno nekako?
NAJZAD UZIVO SLIKA SA STARE PLANINE
http://www.skijalistasrbije.rs/sr/we...-stara-planina
profi, jel mi se cini ili nema nista na konjarniku i suncanoj?
jel skijao neko danas?
jel skija neko sutra? :)
Da li neko ima informaciju da li ce da radi konjarnik?
do 20.decembra rade samo staze na Jabuckom ravnistu ,7 ,7a,7b.
na putu svrljig kalna ima smetova pa ko je planirao da ide odatle bolje neka se prebaci na knjaževac
Danas je posle kraće sanacije pušten u promet most u Kalni , na putu za Staru planinu i turističko rekreativni centar Babin zub.
Trenutno je na Babinom zubu 600 skijaša koji uživaju u prelepom ,, sunčanom vremenu,, na ski stazama na Jabučkom razništu – Gondoli.
Staza Konjarnik biće po planu puštena 20.decembra u funkciju.
detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/2012/1.../#.UMxcY9mHNkg
Kao što smo obećali
Prenos uživo sa Stare planine - Babinog zuba :ski:http://tvknjazevac.blogspot.com/2012...babin-zub.html
Super, svaka cast! Kakvo je vreme? Je l' nema one najavljene kise?
nema kiša, povremeno dune vetrić ali nije strašno, staze su popustile ali može da se skija lagano
Ok, vidimo se najverovatnije sutra.
e most ne radi u povratku će svi morati preko reke
Kazi kakvi su putevi. Ja planiram ujutro iz Nisa da krenem.
idi preko knjaževca jer je kalna zakrčena, mada sada kiša pitanje da li će sutra da zaledi
Pa da, sada i ja o tome razmisljam. Mada, ako je toplo ne bi trebalo da mnogo ledi.
ja se sad vratih preko Pirota,put skrzo ok.Ni rupe nema.
A ja se i dalje mislim da secem iz Svrljiga direktno na Kalnu, da ne idem preko Knjazevca. Je l' prosao neko danas tamo? Ima li rupa?
u kakvom su stanju staze kod gondole, jer ima kamenja i sl, cini mi se
neko napisa pre par stranica da nije sjajno?
једни кажу добро (чак ми друг реко да може и пудер да се поткачи), неки кажу каменчићи :)
ја идем сутра и добијете извештај и фотке :)
Je l' zna neko kakvo je stanje po pitanju kise? Ovde u Nisu celo popodne i vece pada.
сад ми друг написао да је падао снег...
ne mozes,mi smo krenuli iz Svrljiga,prosli petnaestak kilometara i vratili se na Knjazevac..
Razlog,zavejan put ispred kalne,bar je bio jutros,popodne ne znam...
moraces na knjazevac.
kad smo se vracali oko 16h most kod kalne je biozakrcen masinama pa smo morali kolima preko reke pedesetak metara uzvodno!!!
ono je bruka,u sred sezone kolona vozila gazi reku!!!!!
Sjajno, hvala na infou.
i da ,radi samo staza br 7,
7a i 7b su progledale,pune kamenja i zemlje,mozes da vozis ali ne preporucujem da koristis svoje skije