[QUOTE=wlad;36555]Hvala :). Evo slike od subote ujutru (tanjir još nije proradio):
Prilog 2943[/QUOTE!]
Wlad junior u svom prvom puderu....:ski:
Pogled za štampanje
[QUOTE=wlad;36555]Hvala :). Evo slike od subote ujutru (tanjir još nije proradio):
Prilog 2943[/QUOTE!]
Wlad junior u svom prvom puderu....:ski:
Kada je proradio tanjir, utabala se staza. Skrenem ja malo van stazice - pošto pratim sina, vidi on i odma i on pored staze oko drveća, obilazi drveća i stubiće, vidim ja odma o čemu se radi :D :dziveli:
Ako se neko pita ima li snega na Divcibarima odgovor je
Jel radio malo ratrak na stazi u medjuvremenu ?
Hvala za info, vikend je nas :ski:
:dziveli:
E nadode, dodjite za vikend - bice snega, malo ljudi... milina!!! :sm019::ok:
Evo par reci o proteklom vikendu.Subota lose vreme ,mecava nije bilo za skijanje ,ali zato nedelja dan perfektan. Dosta snega,oblacno sa dosta suncanih intervala, staza odlicno pripremljena (malo je na jednom mestu u gornjem delu progledala ali nista strasno) ,na zici dosta skijasa naravno cekanje ali ipak za nekih 10-15 min stize se na tanjir.
Celokupni utisak sjajno skijanje ,takodje proveren info snega ce biti dovoljno i preko nedelje a zica ce raditi ukuliko bude bar 5,6 skijasa - sto po recima momka koji je zaduzen za zicari ,sigurno nece biti problem da se skupi ,tako da ko je slobodan i raspolozen za jos malo "produzenog skijanja" neka slobodno dodje nece se pogresiti uslovi su odlicni :sm004:
Pozz i :dziveli:
E Miki, mozda smo se i sreli.... Jesi bio u subotu na stazi??? :cool: ;)
Nisam Jelka ,zvao sam gore i dobio info da je lose vreme i mecava pa nisam ni isao ali u nedelju sam bio ceo dan sa cerkicom :ski: , ali eto najava je da ce biti jos snega na Divci pa cemo se sigurno videti ovih dana gore,a za vikend sigurno idem.
:sm018:
xe, ja sam bila i u subotu.. bas je bio bezveze dan... u nedelju je bilo divno, mozda smo se i sreli, za mene je zima gotova... vidi se iz prilozenog... :glavaozid pa se gledamo sledece.... PoZZ svima :sm018:
:eek: Ehhh dovraga , nadam se da nije nista ozbiljno .... steta stvarno ako si zavrsila sezonu posto je u najavi da ce sneg jos malo potrajati na Divci :ski:
Evo jedne moje forke pa ako me neko vidi neka se javi slobodno da malo procaskamo :sm004:
pozz
Nije bas, malo sam ugruvala vrat... bice bolje... Da, poznat si mi - videla sam te.. Sta reci, ako ides, lepo se provedi.. ako nista gledamo se sledece zime!! POZZ :dziveli:
Zelim ti brz oporavak i da se ti nama sto pre vratis na stazu :ok:
Danas na Divcibarama ekstra! Nas nekoliko, zica radi. Postavili smo nekoliko kapija u gornjem delu:::::::::::
Bravo Brđanine, vidim da ima mnogo snega, lepo se provedite za vikend :ok:
kakva je situacija sa snegom ?
Ima ali slabo... Bice za vikend...
a hoce li vujić paliti i žicu za vikend ? koliko snega ima gore ?
mi smo sutra oko 10-11 na divči... pokusamo malo, pa ako ide ide, a ako ne klopacemo kajmaka i sira, pa pokusali smo u oktobru
Bravo za entuzijazam, očekujemo utisak + neka fotka :dziveli:
Samo da javim info iz prve ruke ,klinac je danas sa skolom bio na Divci i snega ima gore,koliko tacno i da li ga je dovoljno za skijanje ne znam :dontknow:
pozdrav
bili smo, otvorili sezonu i bilo je odlično... prvo oktobarsko skijanje !
...više slika na fun stani kluba "SNB life" na facebook-u...:sm022:
:dziveli:
Svaka cas'!
:ski:
Nego ima li glasina/informacija za veliku stazu i zicaru, osim onoga sto je bilo na TVu (bajno, sjajno)
Bravo majstori ! eto otvorena sezona na Divcibarama :ski: a ovi iz SS posle kazu da nema dovoljno snega u sezoni :sm022:
jel se istopio sneg gore zna li neko? :)
Pozdrav svima,
Ovog vikenda (12 ili 13 decembra) bi isli malo na sankanje na Divcibare,
da li neko ima informaciju da li ima snega i koliko ?
Znam da je padao ovih dana gore ,ali ipak pozovi hotel maljen na 014277234
ili pepu na 014277323 oni ti mogu dati info iz prve ruke .
Koliko sam mogao da prikupim informacija sa interneta do ovog momenta snega ima oko 15cm a i najavili su da ce padati u celoj Srbiji narednih 5 dana, tako da verujem da je za sankanje sasvim dovoljno a mozda i za nas entuzijaste :). Pozz.
Hvala Vam puno dobri ljudi i ja Vama zelim puno snega, mojoj decici je i ovih 15 cm sasvim dovoljno da uzivamo do raspusta,
Pozdrav,
Snega ima ali je mokar...
Ako bude padao sledece nedelje - za vikend (19.12.) se otvara staza.. tj. tanjirce!!! :ski:
PoZZ svima!!! :dziveli:
Sjajana vest ! hvala za info Jelika :yay:
kakva je situacija ovih dana sa snegom?
kakvi su izgledi za NG?
ako neko zna dal ce biti snega posle nove godine (od 4.1.2009) molim da mi javi na PM...hvala u napred :)
Evo meni je baba gatara bas malopre rekla da se sneg ocekute u drugoj nedelji januara :sm021:
Salu na stranu mislim da ti na to pitanje niko ne moze odgovoriti.
Moja preporuka prati vremensku prognozu za beograd ili neki grad blizi divcibarama. Kada budu najavili sneg za te gradove znaj da ce padati i na divcibarama.
Veje veje veje... :sm019: :sm019: :sm019:
Trebalo bi da ce sutra raditi tanjiric, ne znam da li sad ide. Jutros se nesto radilo na stazi. Ne znam sta li ce biti sa velikom stazom, da li ce jos napadati snega. Ako bude snega, sutra bi bilo lepo za skijanje, bez padavina, hladno (po prognozi).
Danas, ipak kazu, nece biti skijanja (nema dovoljno snega). Juce su pripremali malu stazu, u nadi da ce jos napadati, ali slabo. :glavaozid
Staza je danas bila utabana, zica NARAVNO nije radila.. nije bilo puno snega ali je bilo ok.. na vise mesta je vec krenuo da se topi!! :glavaozid
Nadamo se da cemo vise srece imati sledece nedelje - kako najavljuju meteorolozi.. ako im je za verovati??!! :awm2:
Zna li neko hoće li biti snega sledeće nedelje??
Bilo kakva informacija bi mi značila!!!!
Hvala unapred!
Od utorka meterolozi najavljuju pad maksimalne temperature istod nule i sneg....ako im je za verovati bice snega sledeci vikend...za sada mozemo samo da se nadamo:sm019::sm019::sm019: