Imam utisak da im je to dosta vazan pravac pa ga odrzavaju, mi smo prosli po solidnoj mecavi. Da li ga nekad i potpuno zatvore, ne znam.
Pogled za štampanje
Imam utisak da im je to dosta vazan pravac pa ga odrzavaju, mi smo prosli po solidnoj mecavi. Da li ga nekad i potpuno zatvore, ne znam.
Ponesite i vrecu drva iscepanih da vam se nadje :)
A gde je tu kajmak Ivanča? Priča se da čvarci bez kajmaka i tople domaće lepinje ne idu :dziveli: Još 15 dana i odoh :ski:
Džoni, rezervoar hvata 90l, valjda će biti dovoljno da se grejemo ako se negde zaglavimo. Bitno da su skije sa nama, ako se zaglavimo odosmo na touring po autoputu :sm022:
Kajmak, kajmak i nekog 'leba da se nadje....
...da hranite vozaca kombija :yay:
i Nutelu da kasikom jedemo... i to 'talijansku, original
e, to je tek sitno brojanje :yay:
Mare, opet ti krece neko zatrpavanje, oko 1 metar u sledecih par dana
http://www.snow-forecast.com/resorts...Alpes/6day/mid
:sm018:
dakle hit ove zime za fra skijalista:
još metar jeeedan svežeg snega dajte meni viiiiiiiiiii .......... !!!
ala sam prso, izgorecu do januara i to druge smene:sm022:
Aj samnom Ivane, mozda ima neki last minute :)
Džoni, srećan put i lepo skijanje. Javi ako budeš mogao kako je, ako ne onda kad se vratiš.
Ivanča, sreća pa ću biti 110% zauzet dok ne krenem inače bih i ja puko. Ovako će da mi proleti...
Ide li neko možda u Les deux alpes od 11.-19. januara sa Ski Fun-om? Ja idem sam (niko od mog društva ne skija), pa ako je neko za druženje i zajedničko skijanje tamo:ok:, nek se javi.
Za one koji su već bili tamo, kakvi su utisci, vredi li tolikog puta
Kod mene je obrnuto, ja sam jedan dan u Alpe d´huezu . Jesi li bio do sad u Francuskoj, kakva su ti iskustva? Ja prvi put idem, ne znam šta da očekujem
Ja tek sad vidio tvoj post. Ma skijam sve, zavisno od raspoloženja. A ti?
I mi smo na 1800, ali ne znam tačno gdje
Ocekuj maestralnu infrastrukturu, super staze, odlicna klopa u restoranima i katastrofa smestaj. Sobe kao za strumfove :)
Uglavnom off, na stazi mi je nekako dosadno.
Mada cu svakako prvo da prodjem sve staze da se zagrejem,orjentisem a to je cenim oko pola dana, dan.
Posle toga uglavnom off blizu staza(da ih bar vidim ili cujem), a kad se nastimujem verovatno La Grave.
Verovatno ste i vi tu smesteni gde i mi.
Mozes me vrlo lako prepoznati po K2 skijama iz potpisa u kombinaciji sa molerskim kombinezonom(ski jakna i pantalone su crne boje sa belim tackicama - astroloska karta), crna kaciga uvex sa nandzarastim carrera brilama.
Pozdrav i zelim ti bas,bas puno snega da ti napada vece po dolasku !!!
:ski:
I ja sam pre 2 sezone prvi put bio u Fra(Tinj) i to je vrh.
Odusevilo me to ogromno prostranstvo i brzo izvlacenje zicama i sve to uvezano tako da ne gubis vreme uopste.
Smestaj je ala sardina, ali bitno je da je cisto, toplo, sa toplom vodom i da mozes da prilegnes par sati da dremnes.
A čuo sam da je Tinj vrh, ali i skuplji, pa vjerujem i bolji. Mada je meni posle par godina Jahorine sve vrh:)
Kako si se hranio, jesu li cijene previsoke na skijalištu i u marketima? Jesi li nosio išta od kuće
Jesam dosta, ali nije bilo potrebe toliko da teglim.
Sad cu poneti slatkise, malo pršute, slaninice, čvaraka i supice u kesici, za svaki slučaj.
Tamo pre dolaska u samo skijalište sigurno svraćamo u neki megagigamarket da se snabdemo i tu možeš da kupiš klopu koja je verovatno jeftinija nego kod nas.
Marketi u ski centru su malo skuplji, ništa drastično.
Tu imaš i gotova jela da kupiš, pečeno pile i sl. pristupačno.
Dok su cene u kafanama baš, baš visoke.(npr. šnicla sa pomfritom i čaj 30 ojra :sm022: me odraše , ali samo 1put)
Ovo je na osnovu iskustva iz Tinja, a verujem da je i ovde isto.
Lepo receno Grazer,
Meni je L2A, ostao u fantasticnom secanju, nek vas vreme posluzi, i bice skoro, pa bolje od sexa :)
Klopu ili ponesi, ili kupi u njihvom marketu, a za drustvo ne brini, ionako su skijasi vecinom super ekipa.
chaghaboo, je još danas(za par sati kreće nazad) u L2A i verujem da će još sutra veče ili u ponedeljak da ovde da frišak izveštaj.
:sm021:chaghaboo, mi čekamo !!! :sm021:
Ja idem od 19-og. Steta.. Ocekuj sve naj najbolje! Plakaces kad krenes kuci ;)
Bio prosle godine sredinom januara...mesto je idealno jer je najvislje u Fr i u to doba godine snegovi i magle se spustaju u nize predele tako da u proseku u 7 dana jedan dan pada jak sneg (e tu mecavu treba doziveti), a kad je lepo vreme ne vidi se ni jedan oblacak danima, temperatura je preko dana -10 a izgoris za pola sata ako se dobro ne namezes :P
Za deset dana opet idemo gore, nismo hteli da eksperimentisemo sa drugim skijalistima...a bili smo na izletu jedan dan u Alpe Duezu.
Ja sam zeznuo rame sad na skijanju i jos se nisam oporavio a povredio sam se tako sto se ova dva druga sudarila, ja iza njih isao i gledam kako se prevrcu i smejem se, i naleti zena na mene i kipuje me sa skija i padnem na rame i misic nesto povredim :) Na ravnom... A tri dana pre toga, sam pao sa 99,90 km/h i nista mi nije bilo, malo me noga bolela ali sam skijao normalno :)
Ma ne bre, u 3 doline :) Ali jos mi nije proslo, ja kao nije nista nije nista a moracu na fizikalnu izgleda da idem...
:ski:
evo ga Mare na ovom thread-u, garant se raspisao sa izvestajem :dziveli:
ih, nije, samo je citao izgleda