izgleda da sam nasao neke jos bolje kombinacije. hocu da prelistam sve pa da javim.
Pogled za štampanje
izgleda da sam nasao neke jos bolje kombinacije. hocu da prelistam sve pa da javim.
Zmayu, zar ti nisi u Pancevu?!
Mislim da je varijanta u pansionu SKI odlicna, pogotovo za druzenje, bolja je atmosfera nego u Bistrici. A u Bistricu uvek mozemo ici na sedeljku uvece.Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
bili smo i uzeli ti jaknu tako da ne moras da brines :)Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
nije neko TOTALNO LOODILO, ali je prilicno dobra i dobro izgleda.
Cisto da vam zagolicam mastu...
Niske Tatre, Jasna/Chopok
http://www.jasna.sk/index.asp?lang=en&kategoria=mapy
Bio sam tamo davno i bili su sjajan potencijal, sad su napravili 5-6 novih liftova i izgleda iskoristili taj potencijal. Malo je nezgodno sto je skijaliste na obe strane vrha a nije bilo neke veze...valjda su i to sredili
Pristojan smestaj i hrana su, bar na brzinu sto sam video, oko 20 EUR/dan, ski pas 15 EUR/dan, put 600 - 650 Km.....
ma sta je to za manijake :)
Evo nisam stigao jucer da se javim do kasno sam radio jebiga sta ces kapitalizam.Visok sam 181 i tezak oko 80kg pa ti sam vidi dali je to L ili xl neznam zavisi od kroja ponekad.Ti mi molim te posalji svoje podatke (ime i prezime,adresu i tel broj )tako da mogu da ti posaljem lovu i da ti javim kako da je podignes.Unapred hvala !Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pozdrav svima!!
... ... ...
Jakne su EXTRA, stvarno za tu lovu nema boljih, predlazam POPU da ih slika i sa jedne i sa druge strane pa da ih baci na forum.
ili da sacekamo da se nakaci i logo pa tek onda.
To je Slovacka, a oni su u EU, dakle + sengenska viza ide tu ako se ne varam..Citirati:
Kako ide za godinu-dve cemo i u Bugarsku sa vizom :(.
... ... ...
Ljudi pozdravljam sve manijake i zelim da dopunim spisak za Jahorinu i Bugarsku ili bilo gde drugde sto se tice 2. nedelje januara . POsto sam profesor i radim u skoli
mocu malo da moljakam direktoricu za kraj novembra ali zato u januaru nA mene racunajte 100000000000% :D
i sta reci vise osim
[FONT=Arial]MAY THE SNOW BE WITH YOU
[/FONT]
prati postove i ako ti odgovara prijavi se, nama je u svakom slucaju eXtra ako nas ima vise. a i tome koji se prijavi :)
... ... ...
dajte bre ljudi, svi koji su eventualno zainteresovani da budu u nekim trenucima clanovi grupe uzmite ove jakne jer ih verovatno u istom dezenu nece biti. Steta bi bilo da se nadjemo u grupi a da nismo uniformisani jer ovako mozemo da nesto vise uradimo, delujemo organizovano i primamljivo za razne oblike saradnje.
Verujem da velika vecina ima nekakve crne pantalone, ja licno nosim suskavac preko trenerice sto mi je odlicna konfiguracija - promenljiva za razne temperature itd. Hajde razmislite i o tome.
Pozdrav drugu WOLFU, pravom manijaku u dusi iz ravnog Banata i svim manijacima....
meni se mnogo svidja ta mapa skijalista, posebno sa juzne strane. Ako je tako kao sto kazes, to je cak par desetina evra jeftinije od Banjskog a centar je cak i nesto veci.. Mislim da bi vredelo razmislitiCitirati:
Onda super :). Ja licno ne volim da vadim vize, tj. OK mi je ako je jednostavno, ali ako moram da izvadim krvnu grupu onda u startu odustajem ;).Citirati:
Posto je za zimovanje tako jednostavno onda super :).
Jedino da opet odemo do Panceva i da uzmemo jos jakni, a stvarno su do mudiju.
... ... ...
... ... ...
... ... ...
POzdrav svima i pitam se da li ce tih jakni biti i za mene jer stvarno ne bih voleo da ispadnem iz seme. Lova nije problem samo da mi neko javi kako da mu dostavim tih 20evra i sve ce biti reseno. Ja ove i sledece nedelje radim i u obavezama sam do guse ali od 30okt - 6novembra sam na raspustu :D i mogu da skoknem do BG i nekako pripomognem oko boli cega a i mogu samo i da donesem koje pivo u slucaju da nema nicega da se radi. :D
Visok sam 182 i oko 80 kila pa mislim da bi to bila jakna xl ili xxl ???????
Sve pozdravljam i
MAY THE SNOW BE WITH YOU ;)
... .... ...
sutra cu se baciti na dizajn logoa za manijake...
pa sta mi bog da :)
cao!Citirati:
Evo samo da vam se javim i pitam dali si kupio i jaknu za mene,posto mi nista ne javljas pa da ti posaljem pare.Sto se tice skijanja u bugarskoj mozete da racunate i na mene.Ako netko ima kakve informacije ili iskustvo sa skijalistima St Moritz ili Val`D`Isere neka mi javi.
Pozdrav svim manijacima
Koja ce biti cena, bar okvirno?Citirati:
a stevan kao svaki pravi ekonomista odmah pita za cenu :) e takvog blagajnika trebamo :D ja pojma nemam, ali danas radim logo i gledacu da ga zavrsimCitirati:
Originalno postavljeno od stevan
... ... ...
... ... ...
Ljudi,
oce li biti nekih dukserica ili majica?
Ja ne mogu da nosim jaknu, ali bih volio da imaju neke majice :cool:
Nemoj mi reci da skijas u majici
Ne skijam u majici, nego imam oficijelnu ski jaknu za rad u ski skoli, koju moram nositi cijele sezone na skijanju
oce li biti nesto od majica
Nije losa ideja videcemo nesto sigurno
... ... ...
Racunajte na mene
da nije malo rano da se dogavarmo za Jahorinu?
ja dolazim u svakom slucaju, samo potvrdite sastanak.
do pisanja ...
:D Ma nije rano da popijemo neko pivo :D
stavi da se ladi pivo, mada bi mogli da se dogovorimo pa da nekog pokupim. ja dolazim pa dolazim pa ako neko nema prevoz moze da racuna na mene.
do pisanja ....
... ... ....
Kazi Zmaju da mi ponese disk sa slikama,
AJDE LJUDI NA PIVOOOO :D :D :D :D