a odem gore kad ne mogu da se organizujem za Kolasin... a nece me vise gledati pa kad ne bi stajao na snijeg
Pogled za štampanje
a odem gore kad ne mogu da se organizujem za Kolasin... a nece me vise gledati pa kad ne bi stajao na snijeg
Kad sam bio na Savinom kuku pricao sam s nekim niksicanima, vele da su za 50min dosli iz NK do Zabljaka ovim novim putem. Ja nisam prolazio, ali u svakom slucaju to ti je bolja varijanta jer sad gore ima snijega i zice bar rade. Jes ti skuplje ali nista nije tako skupo od tog kad dodjes da skijas pa te za.ebavaju.
Bez veze je sve to. Vidis koliko ljudi je razocarano u njih, ali dzaba, tamo nista ne ide kako treba, bar sto se skijanja tice. Sto ce kafane tice, naravno da ide:).
Mislim da je steta, ja znam dosta Niksicana (sa jednim sam prije 10min pricao sto je danas bio gore) i vecina ima taj utisak gorcine koji prevlada lokalpatriotizam, te se tako ode na skijanje u neki drugi centar.
sve su uradili ok a ono glavno nijesu, zicu! koji ce im .!. motel kad nemaju ljudi dje da skijaju...napravili su staze ali kako doci do njih :P
probili su stazu do pionira a pionir jos malo pa mogu ljudi drva da beru sa staze heheh e qq
rece mi jedan, valjda je dir. neke skole skijanje, da sl god postavljaju dvosjed na pionir...malo ce da je produze radi organizovana FIS kupa!? na vucje fis kup? hehehe al dobro...neka mu bude...znaci opet rekreaciona staza osta sa onim smecem od zice...uzas
To je glavno nama, ali njima je glavni motel, jer im donosi pare.
A staza ti dođe samo onako, čak mislim da im i odgovora da svako malo nešto uglavi, da bi ljudi onda ulazili u restoran i trošili pare čekajući da se to popravi.
Već ispričana priča - rješenje je jednostavno - zaboravite na Vučje za skijanje.
Ne mnogo daleko je Bjelasica, pa i Žabljak novim putem.
Mislim da je takva strategija vlasnika od danas do sutra, ali što neko reče na ovom forumu - vjerovatno mi skijaši baš i ne bi dobro vodili biznis sa ski centrima :sm021:
e da i ja jednom pofalim vucje :)
extra stvar sa kamerama...dosta bolje nego u kolasin
Da, zaista dobre kamere.Sad se uzivo moze vidjati kad im radi zica.
A zna li se kakav je smjestaj u motelu,mislim - sobe,hrana i tako to...?
Hrana je dobra, to znam, a cuo sam i da je smjestaj solidan.
Tako da se vidimo na Vučju za vikend:)
Na Vucju tek nemate sto da idete osim ako necete da sjedite u restoran na kuvano vino...
Snimak sa vrha Vucja od ove subote:
http://www.youtube.com/watch?v=k1IBcK0qlnM
Prvi i jedini put za cijeli vikend da sam se popeo zicom gore...
Druže, mi se samo šalimo.Na Vučju smo Panzer i ja popu..li u novembru, izigrali nas frajeri najavljujući super uslove preko medija ko male majmune i rekli smo da samo tamo možemo povesti đecu na sankanje.To i nije ski centar neko kafana s žičicom koja radi po 2 sata dnevno.
Sad vidjeh video.Njima je uvijek ovaj vrh staze go, tu duva vjetar konstantno i oni nikako da skapiraju da mu se moraju posebno posvetiti i tu nabacati dosta snijega sa strana i utabavati taj dio stalno.Ma o njima je izlišno zboriti.
Sve je to istina... Ja idem ponovo ovaj vikend upravo zbog cerkice... Ona uziva :)
U subotu zica nije radila od 12:00 do 14:00, a u nedjelju je od 12:00 pocela da steka, a u 14:00 su objavili da je nece pustati do kraja dana...
Ako imaš vremena pogledaj temu Vučje kako smo bili pukli tada u novembru. Oni žicu zaustavljaju zbog tog đavoljeg restorana da bi im narod io pio.Aj da ne idemo u :sm023: da nas ovi admini ne opominju za zle namjere.;)
Sto se smjestaja tice, on je pola-pola... Na prvom spratu su apartmani... Komotni, renovirani, sa dnevnom sobom, TotalTV u svaku sobu, Wi-Fi... Na drugom spratu su tzv. planinske sobe... One su male, u prilicnom losijem stanju i na tih 7 soba idu 2 kupatila...
Zvuci katastrofalno, ali realno i nije toliki problem... Kupatila se odrzavaju redovno i pristojna su... Iako sam bio sa bebom, stvarno nisam imao problema na kakva bi mozda pomislili... Ipak, preporucujem apartman jer je i cijena neznatna...
Nocenje sa doruckom u planinskoj sobi je 20e, a u apartmanu 25e... Polupansion je za 5e skuplji...
ExBaker, samo da javim da sam sve procitao :)
Greote :)
I da ne bude u negativnoj konotaciji!
Snowboard Puma kup Vucje petak 11.02.2011 - Pocetak u 12:00h!
Takmicenje u snowboardu ( paralel - slalom) startuju po dva takmicara, prvi ide dalje
Obezbijedjene vrijedne nagrade:
Prvo mjesto komplet snowboard oprema
Drugo mjesto ranac i puma trenerka
Trece mjesto ranac i puma dukserica
obezbijedjene nagrade i za djeciju kategoriju
Takmicenje je revijalnog tipa, pozvani su svi ljubitelji snowboardaiz Crne Gore i regiona bez obzira na iskustvo
Uplata startnine je 10e, prijave u ski centu Vucje ili na br. tel 067 438 095
Prvi put u CG?
Mi potrčali ka bravi na so i ispališe nas.
Tada i ko zna oće li više ikad.
Nikšićanin Miško Kosić najbolji border
Ski centar Vučje ovog vikenda u znaku je snoubordera, a na prvom takmičenju u toj disciplini "Puma kupu", trijumfovao je Nikšićanin Miško Kosić, ispred sugrađana, braće Miloša i Marka Blečića.
Na rekreativnoj stazi tridesetak takmičara je vozilo parelel-slalom.
http://ads.vijesti.me/www/delivery/l...&cb=b8fc652c6b
"Prvi put organizujemo snoubord takmičenje, u namjeri da postane tradicionalno, jer je sve više bordera na stazama" kazao je Vidoje Perović, upravnik skijališta.
Vučje, sudeći po posjeti, opravdalo je epitet hita zimske sezone - preporođeno skijalište od početka godine radi non-stop, a na dobro pripremljenim stazama uživaju sve generacije.
Prošlog vikenda održana su dva slaloma u okviru nacionalnog kupa za pionire, a do kraja sezone biće održana još dva takmičenja u alpskom skijanju.
Vučje raspolaže sa rekreativnom stazom od 1,8 kilometara, takmičarskom, sa ekstremnim nagibom od 400, kombinovanom preko nove trase od 1,6 kilometara koje su pokrivene glavnom uspinjačom, te sankaškom i ski stazom za najmlađe na kojima je uspinjača "ciciban".
Rekonstruisani hotel je kapaciteta 60 ležaja u sobama i apartmanima, a restoran 250 mjesta.
Izvor:dnevnik Vijesti
bio sam danas na Vucje i evo opet dolazim sa negativnim komentarom... U pola 3 zica se ugasila iako su 10min prije toga rekli da zbog cestog gasenja u toku dana produzavaju rad za pola sata. Ja stvarno ne znam dokle vise!???
Jednostavno, oni gase žicu da bi narod išao u kafanu i tamo trošio pare :smoke:
Bice bolje neko vice,
na papiru mtrvo slovo,
na istoku stare price,
na Vucju nista novo.
Pa kad cete shvatiti da ne idete tamo da se skijate?Jos nedjelja!Pa oni danas ako ne naprave 300 porcija cevapa ko da nista ucinjeli nisu!Broje obroke a ne prodate ski passove.:cool:
a jbg...otisao cisto zagrijavanja radi :)
nije bilo lose...dosta toplo vrijeme...staza do pola 12 dobro drzala mada ni posle nije bilo lose nego eto samo to sto rade sa zicom .........
Tebi je iz Nk Zabljak ovim njovim putem manje od sat udaljen
Bolje ti je kod Grbovica nego kod Jovovica;)
a zabljak mi se nesto ne svidja :) nema veze ide se za dva dana u austriju...vucje me nece vise gledati al ovaj put definitivno :)
ja sam danas bio i uopste nisu pustali zicaru,
vozali su nas od 10 do 12 da ce je popraviti i pustiti. oko 12 casova jedan radnik govori evo sad cemo da je pustimo,posle 5 min dolazi drugi radnik i govori "nemate sta cekati,zicara se nece danas paliti,pokvarena je".
predlazem ljudima pogotovo onima koji nisu iz niksica da zaobilaze vucje u sirokom luku,bolje je jedan dan u kolasin ili zabljak nego 3 dana na vucje.ovo je stoti put da ovako ljude zeznu,katastrofa.jedini razlog zbog kojeg idem gore je sto imam sezonski ski pas.
nema gore srece dok se zica ne remontuje,a to najavljuju otkad znam za sebe.imaju jednu zicaru i kilometar staze i to nisu u stanje da odrzavaju.
E da coek po.izdi!Stalno ista prica!U sirokom luku zaobilaziti Vucje, nema druge.N e treba gore ni pice popiti.PIH!
Evo sad citam na sajtu, svake srijede ski pass FREE.. Oce malo da poprave utisak, al tesko to mogu :sm022:
To je samo jos jedan dokaz da je glavni deo ponude kafana ;)
Što će ti free ski pass kad ne možeš da skijaš ni danima kad ga platiš 10€!?
Tek će tom srijedom da maltretiraju sa gašenjem žica ljude koji dođu gore samo da bi svratili da šta jedu u restoran. Zaobilaziti u širokom luku kako srijedom tako i drugim danima, osim za sankanje, naravno.;)
Evo jedne uzasne informacije Cafe del Mn:
Osmogodišnji dječak Ognjen Sarić iz Nikšića, poginuo je danas, oko 12.30 sati, na skijalištu Ski centra Vučje.
Kako CdM saznaje na dječaka je dok se skijao motornim sankama naletio Nikšićanin Petar Backović (19)
Sarić e na licu mjesta preminuo, dok je Backović zadržan u prostorijama nikšićke policije
Komentar za istog sajta:
Prije dvije nedelje sam prisustvovao iživljavanju na motornim sankama na Vučju.Kad sam pozvao policiju odgovorili su da nemaju koga poslati iz NK.Momak sa sankama čitav dan se iživljavao na bejbi i stazi za početnike.Iskreno saučešće porodici .
Danas je na ovom ski centru poginuo osmogodisnji djecak, kada je na njega naletio momak sa motornim sankama, na stazi! Kakva tragedija, ne mogu da shvatim kako neko moze da izadje sa sankama na stazu za skijase(i pored toga sto je zabranjeno).. I prije je bila prica kako se na Vucju izivljavaju sa motornim sankama.. Nemam rijeci
Taj mali Backovic je sin onog Buda sto radi si servis i iznajmljuje opremu na Vucju, sad saznah.Uzas!Znam ih obojicu.
http://www.vijesti.me/vijesti/na-vuc...k-clanak-10618 Evo detaljnije..
ja sa bio prije 15 dana gore i sa takmicarske staze, na kojoj smo bili nas trojica, morao da se sklonim do sume da bi neka budala prosla sa sankama.
Tako bih kaznio ski centar da bi morali raditi narednih 5 god da bi se povratili.dzukele jedne
tog cije su sanke, tog ko je odgovoran da se tuda ne vozi i to govedo sto je vozilo i ubilo dete, sve u zatvor. Doduse, Crna Gora je to, mozda ne stignu do tamo... Uzas, kakva tragedija, saucesce porodici nesrecnog deteta. Ovo sve pod pretpostavkom da nije GSS u pitanju i neka operacija spasavanja bila u toku, pa su jurili na drugu lokaciju, sto cisto sumnjam, pre ce biti izivljavanje besne dece..
Ovaj mali što je vozio motorne sanke je sin čovjeka koji na Vučju rentira opremu, radi servis i mislim čak i da je u gorskoj službi, mada nisam u to siguran. Nije uopšte loš lik i mnogo je vrijedan čovjek.Moguće da su i te nesretne sanke njegove. Za malog što je vozio sanke mi danas rekoše da je mnogo razmažen i da mu je moglo biti sve što je poželio.Nije bila nikakva intervencije GSS već je mali kako pričaju pri vrhu staze sa sporednog puteljka uletio sankama na stazu i direktno udario u dječaka i pregazio ga. Žao mi je što se to desilo, najiskrenije. Dječak je izgleda stradao na licu mjesta. U pomoć mu je bio priskočio jedan zubar iz Nk koji se tu na licu mjesta zadesio, ali jadnom dječaku nije bilo pomoći.Hitna pomoć ih je susrela negdje na pola puta i samo su konstatovali da ne daje znake života.Tuga.
Bas tuga.
Kad ne skijam i kad vreme dozvoljava vozim motor. Nikome ga ne dajem sem onome za koga znam da pazljivo vozi i ko ima dozvolu i to samo da ga proba, tu negde, blizu. Ne zato sto sam sebican ili se plasim za motor vec zato sto ima mnogo neodgovornih ljudi oko nas i ne zelim da neko strada, kako taj vozac, tako bilo ko drugi. Sigurno svoje vozilo (i motor i auto) ne dajem necijem detetu za koje znam ili pretpostavljam da je neizivljeno, razmazeno i besno kao sto je taj mali sto je vozio. Greska njegova sto svoje nesretne sanke nije drzao pored sebe, sa kljucevima u dzepu, ako je tako. Zna se ko i kad pod kojim uslovima na stazi SME da vozi takvo vozilo, svud na svetu u svakom ski centru. Kasno je sad, za nauk drugima, jbg. Verujem da njemu samom nije uopste lako i da kad bi mogao da vrati vreme ne ih bi NIKOM dao, a ne tom besnom klincu. A tih besnih i obesnih klinaca svakim danom ima sve vise, ko pecurke su. Fuj! Gade mi se!:awm2: