Pocelo je sa radom vestacko osnezavanje staze.
Pogled za štampanje
Pocelo je sa radom vestacko osnezavanje staze.
Svaka cast!
Da li je to malo pameti stiglo i u Zajecar?
Zelim Vam dobro skijanje. Nadam se da ce potrajati
ne, svu pamet smo izvezli za Bgd...;) :)
pogled sa terase na tabac koji ide gore-dole, priceless, beogradjani...... :D
p.s.pakujte skije i pravac ZA, bice dobrog skijanja ovih dana...ujedno pozivam sve
ljubitelje Kraljevice da dodju ovih dana, narocito prijatelje iz Vidina :)
E svaka Vam cast , imate stazu u sred grada ...
Bas je lijepo vidjeti ovako nesto . Ajde postavite koju fotografiju kada pocne skijanje ...
ovde retko ko tako dobro, kao ti, pogodi kako da sebe nazove na forumu....
naravno sala.
u nekim predhodni kometarima sam pisao kako su izgledali 5 dana u februaru 2012. kada je bio praznik. zicara nije radila jer je bila u kvaru, cekao se majstro iz Bora I ostale gluposti. Dosao da obidjem svoje, poveo decu da se malo skijaju i naskijali smo se....
Velika je stvar imati takvo skijaliste na 10 min od centra grada. Meni je to mnogo znacilo kada sam bio u osnovnoj i srednjoj skoli.
Dosta kuckanja, treba skije sredjivati...
Neka Vam je sa srecom.
evo za brata iz podgorice...staza juce nije bila sredjena zbog jakog snega, ali danas
ce vec biti bolje...
Auu , ne mogu da vjerujem koliko snijega. Uzivajte kad imate dje i kad ste sposobni da organizujete u napravite ovako nesto . Svaka Vam cast .
Zli , hvala puno na lijepoj fotografiji , uzivanje je gledati ovaj snijeg i stazu sa toliko skijasa :ok::ok::ok:
dajte jos neku fotku...zavidim zajecarcima,ovo je super a i snega izgleda u celoj timockoj krajni napadalo vise nego u pola Srbije...
jedino mogu da vam pozelim dugo i lepo skijanje....
da da stvarno...ja sam inace isto rodom iz zajecara..evo cuo se sa rodbinom kazu pada pa cepa...
Obisao bih drugara u Zajecaru pa razmisljam da povedem klince opremljene za Kraljevicu. Ima li guzve? Koliko se ceka na zicu? Vikend/radni dan? Još koja korisna informacija?
Skijalište radi od 10h do 22h. Znači postoji i noćno skijanje. Od 10h do 12h su ski škole i za tu decu je valjda ski-pass besplatan. Inače se prodaje samo dnevni ski-pass sa slikom i cena je 250 din. radnim danom a vikendom 350 din. Staza u ponedeljak nije bila sjajna pošto sa prirodnim snegom mešaju i veštački pa su negde u radu sa topovima umesto snega napravili led. Juče i danas je dodatno napadalo (10-15 cm) pa se nadam da će bolje spremiti stazu. Gužve ima i na sidro se čeka 5-10 min. zavisno od doba dana. Uveče je, čini mi se, manja gužva. U ponedeljak je bilo dosta ljudi sa strane:deca iz Niškog ski kluba, ljudi iz okolnih gradova, komsije Bugari... Željan narod skijanja :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...01979612_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...17439856_n.jpg
Ovako je to usred grada Zajecara :)
fine slike,lepo sve to izgleda... za vikend najvljuju da u timockoj krajni ostanu temperature u minusu tako da ce biti vredno posetiti ovu stazu....
Lepo,da Vam potraje sto duze....
:dziveli::dziveli:Super slike, i pogotovo mi se dopada da su na gornjoj sve sami borderi
Paki019, u radnim danu ot koliko radi? :sm006:
Svakog dana radi od 12h-22h
Hvala, komshia! :dziveli:
Evo kako nasha mala i lepa bugarska devojcica peva "Lane moe":? http://youtu.be/Ks52ZX2dec8
:dziveli: Ima li snijega na stazi , dajte koju forografiju .
da nisu i u zajecaru smetovi... na tv javljaju da tamo temperatura u minusu i da sneg pada..... nek se javi neko sa lica mesta....
Što je sa braćom iz Zaječara , ne javlja se niko ?
hello Zajecar.... we have a problem
ma otisli svi na kraljevicu.
ljudi skijaju i nemaju vremena za kuckanje....
hvala za fotografije. vidim da je tamo skijanje vise nego dobro.
a mogao ineko iz zajecara da se prevari i poslje koju sliku
Zaječarcima apsolutno ne zapinje bilo ko sa strane da ih smara, pravi gužvu i diže cenu svega. Oni ljudi uživaju u svom zimsko-letnjem turističkom centru, gradu budućnosti, idu na skijanje pre skole ili posle posla, ili umesto večernjeg izlaska, kako kome odgovara.
Preko leta plaža u centru grada sa pratećim sportskim i večernjim muzičkim programom...
Ja sam se solidarisao sa njima pa sam prećutao svoje celodnevno skijanje na Kraljevici u sredu, ali ih zato brat bugarin jadi sa ovim slikama :-)
Ima li ko fotografiju kako ovo skijaliste izgleda ljeti , odnosno sada ?
Da li ce neko mozda da nas iznenadi informacijom da su ljudi zaduzeni za skijanje na Kraljevici, spremni za novu sezonu?
ili ce ponovo da cekaju da padne sneg, pa da krenu u sredjivanje ratraga, lifta, staze....
Ako je i tamo ledena kisa mozda bude neko klizaliste umesto skijalista :)
mogli bi zajecarci malo da se aktiviraju oko ski-staze,vredelo bi....
da se aktiviraju? hoce, cim, padne sneg i iznenadi ih u decembru ili januaru. mozda im gospodin Mirkovic ove godine organizuje skijanje...
Zdravo svima!
Jel ima vech skijanje, staza radi li?
Srecna Nova godina!
Kakvo je stanje ovih dana na KRALJEVICI????JEL RADI STAZA,RADNO VREME,TRENUTNI INFO????
Jel klizalishte u centru Zajecara isto radi?
Bas bih bolio da vidim koju fotografiju sa skijalista.
Nadam se da ima vise snijega nego prosle zime...
nista ne radi nazalost, biloje pretoplo vreme i unistilo je taman sredjenu stazu