Ideja ti uopste nije losa i siguran sam je nekako izvodljivo! Ali gospoda iz genexa su isuvise "otmena" da bi se bavila takvim stvarima ! :dontknow: :sm022:
Pogled za štampanje
Ideja ti uopste nije losa i siguran sam je nekako izvodljivo! Ali gospoda iz genexa su isuvise "otmena" da bi se bavila takvim stvarima ! :dontknow: :sm022:
Pa i da skine sneg ponovo kada ga ima onda ga ima svuda pa mogu da ga dovuku ratracima, a kada ga nema jedino topovi za sneg pomazu, a od sunca dakle ne mozes da se stitis daskama.
Bojim se da nista necemo dobiti zavrsetkom izgradnje Duboke I i II na vreme jer sumnjam da ce biti snega. Jos vise sumnjam da ce uopste doci do otvaranja struge jer tek dole nema snega ! Vidim da sad ima oko 2cm snega i da za veceras najavljuju jos snega a vec sutra u toku dana +8 ! :sm022: Neznam da li ste videli u vestima na prvom da je problem sa snegom u celoj Evropi i da ce svuda kasniti ski sezona ! :glavaozid :sm022:
Sta mislite na koje zice ce postaviti cetvorosede sledece godine? :sm021:
Ako nesto budu gradili onda ce to biti nove staze, zato sto su sada osposobili sve sisteme koji su bili problem. Ja se iskreno nadam da ce sada krenuti u realizaciju poboljsanja skijanja po pitanju vestackog snega, tabanja staza, osvetljenja, obelezavanja i kompletnog uvodjenja reda na skijaliste. Neka to traje recimo sledece dve godine, a nakon toga neka pocnu sa sirenjem ski centra na druge strane tj. izgradnjom novih zicara i staza.Citirati:
Originalno postavljeno od kop
Pa kako su smotani kompletno uvodjenje reda kod njih ce da potraje... :sm022:
Sta sve mislis pod tim ?
samo nek oni lepo nabave topove za sneg:cug:
Vec imaju na pancicu i malom jezeru, gde po mom misljenju uopste nisu potrebni jer tu uvek ima snega. Trebali bi da ih postave na Belu Reku II pocevsi od levka pa do kraja ! Mogli bi da ih postave i na Strugu ! :ok:
ako su one sipke opasne po zivot topovi, onda sam ja deda mraz:jester:
Glupo izgleda, ali jesu. Na njih se stavi neko crevo (koliko se secam) i onda radi ! Par puta su nabacivali sneg na malom jezeru u martu pre par godina !