-
Za mene je ovo kraj sezone. Bio svega dva puta na Bjelasici .
Bilo bi lijepo da sumiramo ovu zesonu iz naseg borderskog ugla , i da svako napise i postavi slike gdje je bio i kakvi su mu utisci.
Ako ima ko video materijala nek postavlja ...
Do iduce sezone :dziveli:
-
Viskom sam 176cm, a tezak sam 74kg, nosim broj 43-44. Hteo bih da kupim neki snowboard koji stvarno vredi i koji ce mi stvarno trajati.
-
Stavis bord uza sebe. Treba ti bord duzine do tvoje brade. Moze manji ako hoces vise freestyle voznju, veci ako hoces off piste. A za dalje savete je potrebno da vidis koji stil voznje zelis i sa koliko para raspolazes
-
Sad vidim da si vec vozio ove godine. Moj savet ti je da za kupovinu i razmisljanje oko borda sacekas oktobar, novembar, decembar. Sad je prerano za bilo kakvo razmisljanje o tome
-
Sto Pajche ? Moze i sad da kupi dasku povoljno, i to povoljnije nego pred sezonu .
Predlazem ti dobro ocuvanu polovnu dasku ili kupi novu ali ne previse skupu. Imas odlicne Nitro daske do 120 e i vezove oko 60 e , tako da te komplet izadje oko 180 nov, a to je veoma povoljno.
Treba ti duzina 156 ili 155 cm , a nece ti biti mala ni 152cm free style ...
-
Pred sezonu je mnogo veci izbor, a cene su identicne.
-
Pitao sam bolje na vreme, da znam sta da trazim da kupim, zelim sledecu sezonu odlicno opremljen da docekam. :) Hvala na savetima. :dziveli:
-
Dobro dosao u sektu :dziveli:
-
Borderi, nabavlja li se oprema za predstojecu sezonu ? Vidim ima nekih dobrih kaciga po netu za male pare...
-
Danas sam kupio kod Yosha snowboard , K2 Union 167 cm. Knacno da nadjem dasku dovoljno siroku za moj 46 br cizama.
Yosh je bord poslao kurirskom postom na Zlatibor , dje ce ga preuzeti moja drugarica i donijeti u Podgoricu.