-
Treba ici starim putem. Ne ici onim novim putem, koji je kraci i ide kroz Banju, pa preko izvora Sneznik.
Ja sam u februaru isao tim novijim putem, i sva sreca pa je naisao kamion sto cisti sneg pa smo isli iza njega. Inace ne bih prosli jer na putu bilo 30cm snega. Posle su mi mestani rekli da je novi put nizeg prioriteta za ciscenje. Ciste ga tek kad sve ostalo ociste. Jer je lokalnog karaktera. Dok ovaj stari koji vodi i za Brus njega stalno odrzavaju.
-
jel stari put odmah kad ulayis u banju pa na kruznom levo pa uzbrdo? Ja bih sutra isao gore, da li je bio neko danas da da informacije
-
Da stari put odmah na krusnom toku levo do sela Stanisinci pa desno. Danas sam bio na skijanju,snega ima oko 60sm a za sutra se najavilo dosta skijasa da dolaze na Goc.
-
Hvala, radi li nocno skijanje?
-
Da radi vikendom od 17,30-21,30
-
Prema zvanicnim informacijama od strane Opstine V.Banja i SC V.Banja, za sezonu 2015-2016 izdvojena su novcana
sredstva za nabavku novog tabaca za skistazu Goc(Krst). Ako se plan ostvari, znaci da cemo imati kvalitetniju stazu za skijanje a i vise radnih dana ski staze, jer je stari tabac pravio mnogo problema u radu te iz tih razloga staza nije bila u funkciji dosta dana tokom sezone. Pozdrav svima.
-
Ima li nekih novosti o kraljevackoj strani Goca? Da li planiraju da osposobe jednosed?
-
Nema od toga nista prijatelju, ta staza je zarasla skroz, prvo mora proreda sume da se odradi pa onda sve ostalo, sto u nasim uslovima dostize nivo naucne fantastike, a i od tabaca na Banjskoj strani slaba vajda, mrzi ih da sprovedu javnu nabavku.
-
pre nekoliko dana raspisana javna nabavka tabaca za ski stazu Krst, mozda i bude nesto od novog tabaca.
-
Sutra ce verovatno poceti sa radom ski staza na Gocu