Super vas je vreme poslužilo :ok: i drago mi je ako sam uticao da odete tamo :D
Pogled za štampanje
Super vas je vreme poslužilo :ok: i drago mi je ako sam uticao da odete tamo :D
pa naravno da si uticao...procitao, svidelo mi se i otisao...i nisam se pokajao ... vidim uzivas u nassfeldu
Ajde Snow, kao hteo si da spavaš, al' nisi mogao od uzbuđenja. Pa nemoj nama te fazone. :smoke:
Pa dobro poteralo me malo i pivo ..ali ima tu i uzbudjenja
evo naseg after ski filma od ove godine, deo iz Serfausa pocinje na 3h 7min :op
https://www.youtube.com/watch?v=dbZG...ature=youtu.be
Odskijao sam 4 dana u Serfaus-Fiss-Ladis-u i mogu samo da potvrdim već ranije rečeno, vrhunsko skijalište, infrastruktura je za 10 , staze takođe a i sređuju ih besprekorno! Oni koji insistiraju na off-u imaju šta i da vide!
Možda će nekome biti korisna informacija da je popust na ski pass za one koji imaju Guest Card (tj, oni koji spavaju u jednom od ova tri sela) prilično veliki, za 4 dana iznosi 48 EUR!
Ja nisam spavao tu i nisam imao popust, Balkanac u meni je odlučio da pokuša da zavrne sistem ali pokušaj je neslavno prošao. Ljubazna Švabica mi je, nakon što sam imao čvrst, siguran i logičan odgovor na sva njena pitanja oko toga zašto nemam kod sebe neki dokaz da spavam u njihovom ataru, rekla:"Daću ti popust ali ako mi ne doneseš sutra ujutro Guest Card poništiću ti ski pass". Jbg, nisam se htio dalje kockati.
Uglavnom, ko ode neće zažaliti ni sekundu, vrijedi svaki pređeni kilometar.
ma da, stvarno vrhusko skijaliste... a ineteresaqntno, je da u Ischglu, drugarica stvarno zaboravila guest card, i na kasi joj isto to rekli, dajemo popust ali sutra ujutro da doenese guest card, ona donela i sve ok...vidis imaju razradjen sistem...austrijanci su to.. :op
Za Serfaus Fiss Ladis imam samo reči hvale. Uglavnom smo parkirali u Fissu, na parkingu kod Waldbahn gondole, iz praktičnih razloga - taj parking je na sredini kompleksa i lako se stize na bilo koju stranu. Radnim danima nema žive duše, vikendom gužva, ali uvak rade svi šalteri i ne čeka se red duže od 5 minuta. Početak dana smo uglavnom skijali Fiss deo, pretežno crvene staze, sa solidno zahtevnim delovima. Kako dan odmiče, idemo sve ka Serfaus delu koji liči na glečerska skijališta. Veliki kompleks, staze svih profila. Odlična nova infrastruktura, perfektno povezana sva 3 sela, staze se rade na najvišem nivou, uglavnom sedešnice sa grejačima, po koja gondola. U sunčanim danima smo skijali uglavnom Serfaus, a kada je bilo oblačno i magla preko 2500, skijali smo uglavnom Fiss od 1500 - 2200 mnv. Za decu ima nekoliko ski parkova sa svim mogućim animacijama. Čitao sam da ima i pravo obdanište. Čak i vikendom kada je udarna gužva zbog nemačkih vikendaša, nikad nisam čekao u redu duže od 5 minuta ( i to na vezivnim žičarama).
Sve u svemu, po meni je ovo najbolje skijalište koje sam skijao u životu.