Ljudi, Pop javlja da na Brezi trenutno pada sneg!!!
Shto rek'o onaj iz vica: "...kad te oče, oče te..."
Ja bih josh dodao: "da, ali morash biti Manijak, Ski Manijak!"
:dziveli: :sm021: :dziveli:
Pogled za štampanje
Ljudi, Pop javlja da na Brezi trenutno pada sneg!!!
Shto rek'o onaj iz vica: "...kad te oče, oče te..."
Ja bih josh dodao: "da, ali morash biti Manijak, Ski Manijak!"
:dziveli: :sm021: :dziveli:
Izgleda da su su svi ostali iz ekipe po povratku bacili na, odmaranje, prepricavanje (ili na "bliznje svoje" ), pa da prenesem svoje utiske:
Putovali smo dobro. Nije bilo vecih problema na administrativnoj granici. Posto su sa srpske strane vratili neko kosovsko vozilo kad smo mi naisli,
malo je bilo "sta imate u ovoj torbi?" - "pa, gace, carape, maj'ce.." "a ovde?" "skije, stapove.." no sve u granicama kulturnog. Cak su nas posle i jurili patrolnim kolima.. :) Ne zato sto smo nesto skrivili, nego smo krenuli pre nego sto su nam vratili Ogijev pasos..
U hotelu Molika, gde odredjeni kreveti skripe i kad je u njima samo jedna osoba, cuvali su nas kao malo vode na dlanu. Smestaj je pristojan, a za dorucak se nije stedelo na jajima na razne nacine i ostaloj visokokaloricnoj hrani. Bela vesalica i muckalica su takodje za preporuku.
Planina je zaista izuzetna. Kao da je neko namerno napravio ovako strme padine da bi ljudi mogli da uzivaju u skijanju. Ista staza (livada), klasifikovana kao crna, iskusnim skijasima (a i borderima) nudi da se strmoglave, dok onim manje iskusnim, zbog svoje sirine omogucuje da se lagano dogegaju do podnozja. Tj. pretpostavljam da je tako i u sezoni, posto mi je ovaj prvomajski pohod prvi odlazak na Brezovicu.
Ekipa ski manijaka je sarolika i standardno dobra. Ma k... dobra - odlicna ! :) Svi smo bili toliko slozni da je to milina jedna. Narocito kad je trebalo da se medjusobno testiraju skije i posle toga uz razmenu misljenja, gitaru i ponekog pokojnog jagura ispijaju neogranicene kolicine (bez)alkoholnih napitaka :dziveli:
Ali vise od Ski manijaka i planine, koji su se dali predvideti, odusevila me je ta iskrena srdacnost i neiskvarenost tamosnjih ljudi. Susta suprotnost preterano komercijalizovanom Kopaoniku i tamosnjim "asistentima za parkiranje" koji ce vam uzeti pare da se parkirate na javni parking..
Sve u svemu, Brezovicu svakako vredi posetiti. Nadam se da ce joj doci srecnija vremena, ali da ce ljudi ostati kakvi su sad.
Puno pozdrava za tamosnju ekipu, ekipu ski manijaka i narocito za "bordere iz coska" :)
Bravo, srecno stigli!!!
Evo ja sam preziveo...a utisci:
Znaci, vrh!
...sneg u maju, ozbiljna planina, dobra ekipa i egzoticno okruzenje su mi tako legli za kraj sezone, da to nije normalno!
Za razliku od iskusnih manijaka, ja sam se u pocetku malo mucio sa mokrim snegom ali sam se onda polomio ko nesreca i zatim "prokinuo":) Svakako sam naucio novu tehniku, ranije sam samo isao po uredjenim stazama i sezonskim snegom...
Breza mi je posle ovog iskustva "MUST GO" za dogodine, i to u sred sezone!
Manijaci su skroz cool - sarolika a opet kompaktna ekipa, dobro zezanje, mnogo prakticnog iskustva i "fora" za skidanje. Pop je lik za 10! Tako posvecen i odgovoran lik, a opet lud ko struja, se retko srece:ok:
Ekipa sa Breze takodje, potpuno ludilo, veliki pozdrav za ekipu iz Tine, a posebno lakse povredjenog Vraga. Generacijo ne daj se!
eeeeevo i mene... :)
ej bilo je fenomenalno!!!drustvo je bilo skroz super,planina divna,sneg manje vishe dobar...ali moglo je lepo da se vozi..Ma ja sam odusevljena...samo mi je zao sto arsa i jos jedna osoba cije ime necu reci,prepoznace se sam, nisu krenuli sa nama..Drago mi je sto sam ovako divno iskustvo podelila sa mnogo dobrom ekipom.. :)
ps.s imate velike pozdrave od mog tate,kaze da smo bili super na tv-u..
Drugari,
evo i mene (ko ne prepozna nick - to sam ja: Jelena/Jeca Pereca/kad se Aca naljuti i Jel'na)...
Sto se mene tice, sve je bilo strava - ekipa, planina, skijanje...Poslednji dan me tako dobro krenulo da sam teska srca skinula moje speedwave-ce:sm021:
Pozdrav svima,
i jedva cekam da vidim sve fotografije i snimke koje smo napravili
jecooooooooooooooooooooooooooo heheehhehe dajte i vi snimke sa vase kamere :P
Cao Ekipo,
Breza je cudo, nisam odavno uzivao ovoliko na snegu (bez obzira na kvalitet) i u dobrom drustvu.Kada se ide PONOVO ???
Izvinjavam se ako sam nekoga smorio sa svirkom. Gde je DECAK IZ VODE (mico bre).
Ko ima neka postavi i snimke sa UNMIKovcima od zadnjeg dana (revija likova).
Pozdrav super ekipi SKI MANIJAKA i ljudi koji su nas i ovaj put ugostili kao svaki dobri domacini.Utiske cu kasnije da napisem dok dodjem do vise slobodnog vremena!
Hello, everybody!
Matrix kaze da je na Brezi bilo fenomenalno! Odusevljen je planinom i skijanjem, ekipom i druzenjem, smestajem i klopom i naravno, uslugom i gostoprimstvom nasih ljudi iz Strpca.
Na moju veliku zalost, i pored velike zelje da posle sto godina skijam na Brezovici, ovoga puta nisam uspela da se organizjem. :sm022:
Vise srece u sledecem izvlacenju!
Anyway, drago mi je da ste uzivali i nadam se da cu imati prilike nekada da "manijacim" sa vama.
Pozdrav svima,
Zaki.
PS Dajte malo slika, bre!