@Shaolin:
vazi se :ok: srebrna kaciga na kojoj pishe "oddball" i volina od 2m koja je nosi su detalj koji se lako zapazha na stazi :D
Pogled za štampanje
@Shaolin:
vazi se :ok: srebrna kaciga na kojoj pishe "oddball" i volina od 2m koja je nosi su detalj koji se lako zapazha na stazi :D
Ej! Hehe, kasno Marko...Citirati:
Originalno postavljeno od Shaolin
Krecem i ja sa ekipom ujutro, 06:00 dva automobila Fabia BG i Astra BG. Pravac Bansko! Pozdrav svima!
Ako ne uz put, vidimo se tamo crvena jakna, sharena kapa, board. ;)
pozdrav svima koji su prekljuce krenuli odakle sam se ja vratio:D ,snega ima dovoljno ali su temperture na kraju gondole 6-10c:hair: tako da na nizim stazama je "voden" sneg:( ,ljudi idite u bansko necete se pokajati:ok:
p.s. vreme i staze VRH:yay:
Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
Ski dude jel imas neke slike. Ako imas postavi
e pa to bi mogao da bude malo veci problem ,poslednji dan ja sliko nesto sa zicare i odjednom ISPADE MI:glavaozid ,ja ga nekako pronadjem,da ga upalim%^$*^R*&^R&*%%^*())())_ ,s.ebo se:hair: ,cale je posle hteo da me olesi od batina:glavaozid ,ali nista strasno samo mi oduzeo neku kintu da kupi nowi:glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
p.s. nista od slika:mad:
Gde bas zadnji dan da ti ispadne. Sigurno si imao dosta slika. Kako bi rekli ode mast u propast
Cek a kartica? Nisi imao karticu u aparatu? Koji aparat imas ovde ovlascene servise za neke.Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
usla voda s.ebano:glavaozid :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od Misko
vratismo se. slede utisci.
skijalište:
- tomba je za mene jedina prava staza tamo, na ostale sam išao samo da pravim društvo drugima
- liftovi kasne jednu generaciju za alpskim (nemaju bubble), ali su sasvim zadovoljavajući, jer kad je vetar jak, bugari svejedno zatvore skijalište
- staze "rade" zadovoljavajuće, ali se zbog vlažnog snega, padavina i gužve već oko podneva stvore hupseri na blažim stazama. na tombi se ovo ne dešava.
- pomenuto gašenje celog skijališta zbog vetra od 20 m/s je sramotno
mesto:
- slab noćni život, 5 muškaraca na jednu ženu, blatnjave ulice, jednolična hrana... nemam puno pozitivnih utisaka.
pozdrav drugarima sa skijanje.co.yu koje sam tamo upoznao, ja sam onaj blenta sa žutim rossi skijama od 2 m. :)
slazem se sa Ivanom,skoro oko svega osim oko staza,t.j. da je tomba jedina prava..ok su im staze,ima za svakog ponesto...ostalo je sve tako kao sto je Ivan rekao...