meni ovaj moj isto završava posao, nešto između planinarskog,biciklističkog i skijaškog, stane sve što mi je potrebno, imam u džepu na dnu spakovanu i onu kabanicu za kišu. a kupio sam ga prošle godine na expo-zimu za smešne pare....
Pogled za štampanje
meni ovaj moj isto završava posao, nešto između planinarskog,biciklističkog i skijaškog, stane sve što mi je potrebno, imam u džepu na dnu spakovanu i onu kabanicu za kišu. a kupio sam ga prošle godine na expo-zimu za smešne pare....
Ja sam pre godinu-dve nabavio ovaj Decathlon -- Wed ze Reverse i mogu vam reci da je extra. Stane taman sve sto treba za skijanje, uspevao sam i kacigu da uguram unutra :sm004:
Najbolje je sto i ne moras da ga skidas sa ledja, ocas posla ga obrnes ispred sebe, cak i dok sedis na zici :sm022:
Uzet u njihovoj radnji dole u podnozju 3D, da li je Albertvile ili nesto sl... I cena mu je tada bila oko 11e
a hvala ...takav nekakav wed ze reverse i ja planiram da uznem...videcu na licu mesta sta budu imali
Preporuka za Reverse rančeve, taj patent za okretanje ranca oko sebe je odličan u praksi. Pogotovo je dobar Reverse XP, ima mesta i za kačenje kacige, skija, borda...
Ajd neko da objasni kako to radi, to prvi put cujem. Da okreces ranac a da ga ne skidas?
Okačio je Beliver link na prošloj strani, ali da ponovim da ne tražiš: http://www.youtube.com/watch?v=BKeELXoEMho
ovo sa okretanjem mi se pravo svidja sto znaci da se moze sjesti na lift kao covjek bez skidanja ranca
koji si ruksak uzeo na kraju?
@ plageton
Cekaj jel mi se cini ili i ti ides za tignes 14, onda cemo zajedno da ga kupujemo u Albertvillu u decathlonu, sinoc sam bio do skibusa da uplatim ostatak i kazu da pravimo tamo pauzu 90%....ja se razmisljam izmedju 2 modela....