Skiman , jesi slucajno bio juce u Ljubljani na maratonu. Imam rezultat polumaratona 2h15min
Pogled za štampanje
Skiman , jesi slucajno bio juce u Ljubljani na maratonu. Imam rezultat polumaratona 2h15min
Nekad vozio i bajs i rolere, igrao tenis...a sad cuvamo klince, eventualno pobegnem na neku voznju motorom par puta u sezoni i ubijam se od palacinki! Roleri su negde u garazi, juce malo vozio bajs posle 100 god (al' bas malo!), reket je Boga-pitaj-gde, a i motor je pod paucinom... Al' zato su palacinke bile super-nutela sa malinama! :)
Kendo. Pre sam vozio skejt.
ako stavim da su mi skijanje i planinarenje podjednako sexy, definitivno UBEDLJIVO najsexy aktivnost kojom se bavim (na moju veliku žalost ne toliko često koliko bih hteo) je Via Ferrata.
ima li još fanova?
Nije losa aktivnost, ili sport, ali me interesuje gde upraznjavas Via Feratu. Ili si samo video negde?
Vrijeme van skijaske sezone, provodim na planinskim rijekama, musicarim. Fly Fishing mi je podjednako drag kao i skijanje...
Ova je fotografija sa Tare.
Vozim i motor, odnosno vozio sam. U kvaru je (aprilia) , te sam odlucio, ako sve bude islo kako sam planirao, da kupim novu Yamahu XJ6 Diversion, ili Kawasaki Versys...
upražnjavam. imam i svoju ličnu opremu. 2x u SLO i 1x u ITA (slabo, ali kad nema blizu...).
kod nas je tek u povoju: postavljaju 1 feratu na Kablaru, koliko sam čuo trebalo bi uskoro da bude svečano otvaranje (?). Za sada su postavili 100m , nastavljaju dalje.
Free rider naj toplije bi ti preporucio da ne uzimas xj600,imao sam je i samo cu ti reci da je totalni promasaj,sad vozim Hondu cb750 Seven Fifty vrh.