a ovo.... moze se nabaviti kod nas za 2300rsd,ova turpijica se okrene za finiranje...valjda.Vredi li ovo kupovati,da li ce da zavrsi posao,pitanje za skimena ali i ostale koji turpijaju
Pogled za štampanje
a ovo.... moze se nabaviti kod nas za 2300rsd,ova turpijica se okrene za finiranje...valjda.Vredi li ovo kupovati,da li ce da zavrsi posao,pitanje za skimena ali i ostale koji turpijaju
gde ima ovo da se kupi?
ja danas na Kopaoniku kupio ovo u Beosportu kod Granda za 900i nešto din.Imaju i ovaj veći odozgo i košta oko 2300 imaju još veći za oko 4000,imaju i samo turpije,ali one velike kao sto je skimen pokazao za 1600d,ali nemaju onaj ugaonik inače bih to uzeo.Ovo čisto da probam i već sam odradio ,skida dobro ,samo imam utisak da je ova plastika slaba ....a i treba probati skije na stazi,ako sam ih zaj.bo tu je ski servis ....
Cene u Srbiji su mnogo nize nego odje u Nemackoj.
Evo mog strugaćeg, peglaćeg, mazaćeg, četkaćeg i ostalog pribora.
Za Quickie imam ovo:
Na časovima opšte-tehničkog koristim ovo:
Pegla i vosak su naravno neizbezni:
I za sam kraj još ovo:
:sm011:Gde ti je nož za plastiku?? Džabe ti turpije ako ih vučeš po fenolu:bootyshak
Znači da treba i plastika da bude oštra??:sm011: Rašpla uzima previše rubnika, tako da je koristi samo da poravnaš rubnik, više če ti trebat neka fina turpija, od onih četki koristna ti je samo plastična i ona od medenine, ona kombinirana ti je višak....
Eh, pa mislio sam malo da ustedim a i ne vidim da je to neophodno - turpija ce skinuti i rubnik ali i fenol. Ili se ja mozda varam?:sm006:
Da, Rašpla/glodalo skida mnogo i imam i finu i srednje grubu turpiju, nije samo bilo mesta da u istom postu stavim i te slike. Inače, duzina turpija koje staju nosač sa promenljivim uglom je 70mm i mogu reci da je za iole precizan rad to neka minimalna duzina.
Kombinovanih četki nema - jedna je sa najlonskim vlaknima a dve sa bronzanim (gruba i fina, za pre i posle peglanja).
:sm018: