ima ovdje na forumu dobrih skija na prodaju
samo pogledaj oglase
bolje polovna dobra nego losa nova
Pogled za štampanje
ima ovdje na forumu dobrih skija na prodaju
samo pogledaj oglase
bolje polovna dobra nego losa nova
Zdravo svima,
Vec sam postovao svoju dilemu u originalnom thread-u koji sam zapoceo ali kako je u pitanju duzina skije, ovaj thread je mozda bolje mesto za tako nesto. Dakle, dvoumim se da li je Elan SLX Fusion Pro i Fischer RC4 Race SC od 165cm predugacko za mene. Visok 178cm, tezak 78kg , vozim prilicno agresivno. Prethodna skija Atomic sl11, visine 164 cm. U petak palimo u Austriju pa moram sto pre da se odlucim.
Unapred zahvalan,
Vlada
ako atomic nije bio predugacak onda fisher sigurno nece
i nekako mi 165 i predugacko ne ide jedno sa drugim
pa taman da se radi o dvije zeljeznicke sine
a ne o skijama :dontknow:
Isto mislim. Posebno jer su slalomske skije sa manjim radijusom
Vladimire, dao sam svoje mišljenje o tvojoj dilemi u drugoj temi. Tamo nisi spomenuo Austriju, tako da je to dodatni razlog da ideš na 165 cm, a ne kraće.
E ja cu da kazem ako niko drugi nece : SVE ISPOD 165 JE ZA ZENE I DECU
Mislim da sve ovo što je flexon rekao oko dužine apsolutno stoji. Ne bih da to ponavljam, samo da potvrdima da sam imao ista iskustva, ako to može da pomogne. samo da znate, skije za takmičarski spust su i do 2m i 20 cm duge...
Flexone, bravo za komentar o dužini (skija):ok:
Fala Bogu da neko ceni dužu dasku, meni bre dosadilo da se ubeđujem sa ovima u radnjama kojima su isprali mozak da ti uvaljuju razne priče, a 70% njih nije stalo na sneg nikad. Ja sam 173 cm visok, uvek vozio skije od 176. Sve sam mogo sa njima i sitan slalom i da se muški zaletim u spust i veleslalom.:yay:
Evo da izvestim, prelomio sam i uzeo Fischer Fuse 73 od 170. 7og Feb idem u Zell am See pa cu napisati kako su se pokazale. Tx na savetima :)!