Status sa FB od oko podneva danas: "Na Kozari ima 5 cm snijega.Temperatura -6 i duva veoma jak vjetar i onemogucava rad topova.Kad se stabilizuje vrijeme topovi ce biti pusteni u rad.Sutra vise informacija"
Pogled za štampanje
Status sa FB od oko podneva danas: "Na Kozari ima 5 cm snijega.Temperatura -6 i duva veoma jak vjetar i onemogucava rad topova.Kad se stabilizuje vrijeme topovi ce biti pusteni u rad.Sutra vise informacija"
FB status: Kozara SKI 27.12.2010 | Na Kozari trenutno ima 8 cm snijega, "SKI LIFT KOZARA" ne radi.Radimo na osnježavanju ski staze snježnim topovima.
sad sam zvao. ima 10cm snjega, topove pale ali sve nesto sporo ide tako d nema nista od skijanja. kazu da ocekuju zatopljenje tako da nece biti skijanja u nekoj bliskoj buducnosti
U ponedeljak 03.01. počelo skijanje na Kozari, 18:30-21:30 se skijalo i to za dž. Ne znam kakva je situacija bila juče i kakva će biti večeras, ali ako bi bilo i večeras skijanja (uz odgovarajuće društvo) možda skoknem do gore.
Više inf. se može naći na FB, a ostavljen je i kontakt tel.
Bio sam sinoc,staza odlicno odradjena, na vucnici manje sneg te se tu moze na pokoji kamen naleteti. Bila je guzva ca. 10to metarska kolona odprilike. Sve u svemu zadovoljan :)
Bio prije 10-ak dana na noćnom (bila je nedelja), staza dosta dobro sređena, ali kao po običaju gužva na žici. Sad u subotu bio opet na noćnom, staza na početku bila odlična, kasnije je bilo malo leda, ali što je najvažnije nije bilo gužve (max. čekanje 2-3 min.).
01.02. - noćno.
Dalo se izdržati.
Valjala bi pokoja pahulja snijega više, naročito uz žicu (kamenčići i da se malo poravna), neki su lako padali na počecima.
Traži se ta pahulja više :) pošto su "lokalni meteorolozi" vrlo škrti :sm021: .
Na zici je bas losa situacija, uvek ali zato stazu peglaju svaka im cast. Kad bi je produzili malo.....
He he, stidljiv tip...
Mislim da sam Vas "skontao" :). Ako ni po čemu drugom onda po "Kontaktu kalibra 9" :) i po opomeni jednog "izgrednika" :sm022: koji nije poštovao ski bonton he he...
A i bili ste u nekom društvu pa...
Još kad sam vidio kako smučate rekao sam sebi " u ćošak".
Sljedeći put se javljam i častim kuvanim vinom :dziveli:.