Bravo za video i slike :ok:
Žičara radi svaki dan (i radnim)? Ili zavisi od broja skijaša (ima li ih svaki dan)?
Pogled za štampanje
Bravo za video i slike :ok:
Žičara radi svaki dan (i radnim)? Ili zavisi od broja skijaša (ima li ih svaki dan)?
Koliko sam upoznat žičara radi svaki dan osim kada nedostaje snega.Trenutno pada kiša u Sokobanji što znači da verovatno na Babinom Zubu pada sneg.Za koji dan idemo ponovo i dobijate info :dziveli:
Super snimak :yay:
Jel' se staza drzala dobro celog dana? Ima li guzve?
svaka cast skidam kapu:sm017: izgleda kao mjesto sa dosta potencijala samo
ako posluze padavine
Konjarnik gleda na sever tako da se sunce probije samo u sred dana i to do nekih delova staze.Temperatura je bila oko nule tako da staza nije ni malo popustila.
Ljudi ja bio u proslu subotu. Staza tvrda, 50-ak skijasa, sunce, 75km od Nisa. Ne da smo se naskijali....
Sutra slike i malo detalja.
Poz
P.S. tel. 019/730.910 ski info, koja staza radi, ima li snega...
Sbota 26.1. jednodnevno skijanje.
Put suv, bez snega i leda. Lanci nepotrebni. Kolima do pocetka prve zice - Konjarnik. Na parkingu 10-ak automobila. Nadmorska visina oko 1200m. (malo vislje od Brzeca) Niko nije znao da kaze tacno. Ljudi iz SS (Skijalista Srbije) vise nego ljubazni. Dali su mi cak i br. tel-a gde mogu da se dobiju informacije da li zice rade, koliko ima snega...Skipass moze da se kupi samo na pocetku zice i moze da se vrati do 16:15h. Poslednja voznja moze i bez skipassa, bitno za one koji su odseli u hotelu do kog se stize sa vrha zice.
S obzirom na nadmorsku visinu staza odlicno pripremljena. Kako rece GBUDA skoro da je celog dana u senci i jako se dobro drzi. U popodnevnim casovima se pojavilo kamenje velicine oraha. Ocigledno da stazu treba bolje pripremiti pre sezone. U planu su i topovi koji bi takodje pomogli.
I druga zica, sidro odlicna, ali prilicno ogoljena zbog nedostatka snega. Prosecan nagib i jedne i druge staze oko 30%. Otprilike kao Gvozdac.
Nedostaju klupe, neko osvezenje pored staze, put ocajan u delu od 4-5km.
Sve u svemu odlicna varijanta za jednodnevno skijanje kada ima dovoljno snega. Skijaski centar u pokusaju (za sada na dobrom putu).
Jos po neka slika
ma stara pl. nikada nece postati SC....mozemo mi da mastamo.....ima tu lepih terena...ali i sami znamo kakvi su iz ljudi iz SS i da ce tamo tek 2015 moci pristojno da se skija....
pohvale na onom sto su uradili...ali....ima tu joooosss mmnnnooogooo vremena da prodje da bi od toga bilo nesto....
a i prvo bih predlozio da se sredi onaj put do samog sc....jer je ono ko da igram kolin mek reli....u pustinji....
Odlicne slike. Ako nista drugo. :)